Urcite sa nikam nehrabe ani sa neporovnava...to robia dospeli. Tomas je naozaj nenahraditelny, ale aj tento druhy chlapcek je velmi zlaty a aj talentovany. Z dnesnych malych hercov asi najviac.
nepozeram "Nasi" , " Chlapi neplacu som sice zo 10 x videl, ale " Spadla z oblakov " - tu som priam hltal, ako vsetky deti tej doby, kedy nebol presyteny medialny trh. Teraz mi napriklad uz rozpravky idu na nervy a pomaly aj polopuska a mrazik, nakolko vsetkeho vela skodi, a ked chce kazda stanica odvysielat "klasiku", potom ju jednoducho znechutia. Samozrejme, pripustam aj faktor veku, ale je toho naozaj privela.Ako som sa tesil na vecernicek a deti teraz?
))))))...videla som.....ale je pozeratelná)))....aj naši su pozeratelní......všetko je pozeratelné, akurát, čo si z toho človek vezme.....alebo to nepozerám a mám pokoj)))))
Katarína Zaťovičová (53): S popularitou sa vyrovnávala terapiami! Na malom urozprávanom dievčatku z filmu Leto s Katkou vyrastali celé generácie. V roku 1975 ju stvárnila vtedy len šesťročná herečka Katarína Zaťovičová.
Pani redaktorka, niekde sa s tými počtami stala chyba :) .
Marcel Chlpik bol problemove nesympaticke decko uz pred tym,ako isiel na konkurz do serialu,ako povedala neraz jeho matka.Ma caste vykyvy nalad,bol agresivny.A herectvom Tomasa Holeho nema absulutne nic spolocne.Tomas bol zlaty chlaec,prirodzeny talent,mily clovek.Prirovnavat tychto dvoch nie je namieste.
Myslim, ze tu ani nejde o to, ze nezvladli popularitu kym boli mali, problem je naopak v tom, ze nezvladli ten nezaujem o nich ked dospeli. Toto je hlavny problem detskych hviezd. Ze zrazu o tu pozornost prisli.
Popularitu nezvladla Zuza Pravnanska/Majka z Gurunuú,ktora uz od 13 chlastala a ***osila ,,osto dusu,,Nezvladala ani vychovu svojich vlastnych deti koli party a chlastu,tak jej ich zobrali.Ked ju stretnete je to jedna oduta skareda zena.
Ukážka,tá žena si prešla peklom,ti ľudia čo s ňou sú teraz v kontakte ohovoria o Zuzane Pravnanskej pravý opak,urobila v živote chyby to je pravda,ale....snazi sa napraviť chyby z minulosti, Mnoho ľudí jej podrazil nohy , nečudujem sa tomu ,že nechce s nikym komunikovať,čo sa jej krásy týka ako si ju ty ohodnotila skús si zverejniť vlastnú profilovú fotku ohodnotila my teba aká si ty nádherná,možno ,že vyzeráš omnoho horšie a skaredsia ako ona !tak nekritizuj druhého vzhľad,
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.