destilat 100 bodov.Už asi aj obyčajný lud prichádza na to,že takýchtgo bláznov v revrendách treba dat na pranier,aby prestali nludom vymývat mozgy.Reverendový darmožráčov treba vyhnat z celého Slovensk,ABY PRESTALI OTRAVOVAT slušných ludí
tak ti pani pos ranci mestského zastupitelstva bozi sluha Čop a bozi sluha Vološin su riadni magori. Maju to v svojich makovicach vymetene. Asi im to urobil exorcista a teraz siria dalej svoju schyzofreniu. Pani pos ranci chodte na dlhodobu pé enku, nieste prace schopni
festival im vadí,ale že piglujú anál miništrantom to už nie.hnus
Anonymný nick
30.6.2017 08:56 ||
+29-16
Reagovať
ti dvaja poslanci musia byt uplne vymeteni a panovi exorcistovi odporucam si nieco nastudovat z problematiky. Metalistov poznam kopu, ale satanistu som medzi nimi este nevidela :)
Satan neexistuje, ale satanizmus je existujúci fenomén, ktorý sa veľmi šíri medzi mladými ľuďmi. Kto pozná texty piesní skupín vystupujúcich na tomto festivalu, tak mi dá za pravdu, že sa v nich toto zvrátené náboženstvo jednoznačne propaguje.
Samozrejme ked to vyhlasi Kelovy , najmudrejsi clovek na diskusiach tak to musi byt zarucena pravda . To by som si netrufal tvrdit . Aj ked neuznavam nabozenstva a krestanstvo . Cast pravdy sa v nich moze nachadzat .
V dnešnej dobe veriť na démonov a volať na nich exorcistov je naozaj prehnané. Na takýchto festivaloch býva "dobrá nálada", často vyvolaná aj užitím príslušných látok na jej vytvorenie. A nie je to len alkohol.
ta"dobrá nálada", často vyvolaná aj užitím príslušných látok na jej vytvorenie. A nie je to len alkohol.pravda ale to hlavne na Techno festoch ked tam niekto mlati 3 hodiny pokrievkamy a natahany techno maniaci tam 15 hodin skacu jak jojo
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.