Domina uz je stara dzíra.,, ved tej uz z oci trci 100000klbas.a okrem toho okaslala mu paty, lebo vie ze pri tej harpie sucasnej jeho zene nic nedostane.,, tak vse si ivanka spravila aby nik nedostal nic okrem nej a jeho deciek, Tak nymeslene male dve fifleny co ma za dcery nie je ani normalne!Robota starej Ivany.
Z JEHO MOCU NAS USI NEBOLIA, NECH SI MOCI PODLA VOLE. ,,, HORSIE JE ZE UZ 30 ROKOV SA BOJIME ZE TO NEDA.. ZE JE STRES POCUVAT HO NAZIVO. mal som ho rad, ale je to teraz cista senilna nula,,, este ze nechal vsetok majetok v slovenskych rukach. aspon nieco rozumne urobil tento ,,utajovac,,,
V roku 2015 Dominika na čas od Tima, ktorý má trpieť nezvládnuteľnými maniodepresiami, odišla späť do Česka. Práve otec jej vtedy podal pomocnú ruku, zohnal bývanie aj prácu". Chápem, že mal o ňu obavy, každý rodič by chcel pre svoje dieťa toho správneho partnera, aby bolo šťastné... Dominika vedela, že by otec s jej návratom k takému partnerovi nesúhlasil, preto mu svadbu zatajila. Nuž, je dospelá-ako si ustelie, tak bude spať. Ale verím, že ak by bola zas v úzkych, otec jej pomôže.
Epauleke, tak to adresuj redaktorom, nevidíš, že túto informáciu som skopírovala z článku a následne som vyjadrila k tomu svoj názor? Čo je s tvojimi rozlišovacími schopnosťami....
Karel Gott nebol jej vzťahom s fínskym metalistom na začiatku práve nadšený.... A mal by byť..? Je to jej život , jej partner a jej rozhodnutie.... či...?
on sa svojich dcér pýtal, či sa môže viať tú svoju Ivanu, tak pre čomu vadia jeho zaťovia, keď on už len počúva tú svoju Ivanku a stará sa len o jej deti a stále ich pretláča do schovbyznisu, je mi z neho zle
Nadácia otvorenej spoločnosti amerického finančníka maďarského pôvodu Georgea Sorosa uzavrie kanceláriu v Budapešti. S odvolaním sa na newyorskú centrálu nadácie o tom informoval v internetovom vydaní vo štvrtok mienkotvorný rakúsky denník Die Presse.
Spojené štáty sú „sklamané“ tým, že kubánska vláda vymenovala nového prezidenta bez toho, aby ho zvolil samotný kubánsky ľud. Hovorkyňa amerického rezortu diplomacie Heather Nauertová označila vo štvrtok toto odovzdanie moci za „nedemokratické“, informuje agentúra DPA.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.