03.06.2016, 19:57 | Správy | Zahraničné správy < späť na článok Diskusia: V 43 rokoch prišiel o panictvo, jeho milenka sa posťažovala: Také niečo som ešte nezažila! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Foto Boris Kollár zavtipkoval na Facebooku: Dnes mám posledný deň lešenie! Boris Kollár: Dnes mám posledný deň lešenie! Špeciálny projekt ARÓNIA a RAKYTNÍK- najsilnejšia prírodná prevencia proti koronavírusu ARÓNIA a RAKYTNÍK- najsilnejšia prírodná prevencia proti koronavírusu Bol to pre nich milý chlapec, jedna vec ho zmenila na monštrum: Študent vyvraždil celú svoju rodinu! Študent vyvraždil svoju rodinu: Hrôzostrašné detaily Foto Čo spája COVID-19 a pravé kiahne? Jediné riešenie pred záhubou a obavy odborníkov Začalo to podobne: Čo spája COVID-19 a pravé kiahne? Foto Vlhovú ako jedinú podporovali v Kranjskej Gore fanúšikovia: Radi by ju videli aj v Jasnej Vlhová mala ako jediná v Kranjskej Gore fanúšikov Foto 1502 Čech tvrdí, že Lučanského pred smrťou navštívil Černák! Videu uverili stovky Slovákov: Polícia reaguje Čech tvrdí, že Lučanského navštívil Černák: Polícia regauje Nitrania si pochvaľujú priebeh testovania: Čakacie časy sú minimálne Nitrania si pochvaľujú priebeh testovania Odporúčame z TIVI.sk