17.09.2023 12:00 | Správy | Domáce správy < späť na článok Diskusia: Bleskový posun v prípade študentky Sone: Obvinený záchranár ide do väzby! Koľko rokov za mrežami mu hrozí? Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Z prieskumu vyplynulo nepríjemné zistenie: S týmto máme vážny problém, vedia to už tínedžeri S týmto máme vážny problém: Vedia to už tínedžeri Svet opustil významný muž (†78): Poznať ho môžeme v súvislosti s Nobelovou cenou Svet opustil významný muž (†78) Súd rozhodol! Reper ide do basy za ťažký zločin: Strašné, do čoho sa namočil Reper ide do basy za ťažký zločin: Strašné, do čoho sa namočil FotoVideo Juraj Bača si posvieti na neskrotného chlpáča: Malé klbko energie rozhádalo rodinu! Juraj Bača si posvieti na neskrotného chlpáča: Psík rozhádal rodinu! Foto Z Kanady sa už ozýva na Slafkovského: Sezóna v AHL? Len by mu prospela! Slafkovský pod paľbou kritiky: Sezóna v AHL? Len by mu prospela! Foto Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik! Budete pozerať, čo je za tým Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik Odporúčame z TIVI.sk Z prieskumu vyplynulo nepríjemné zistenie: S týmto máme vážny problém, vedia to už tínedžeri S týmto máme vážny problém: Vedia to už tínedžeri Svet opustil významný muž (†78): Poznať ho môžeme v súvislosti s Nobelovou cenou Svet opustil významný muž (†78) Súd rozhodol! Reper ide do basy za ťažký zločin: Strašné, do čoho sa namočil Reper ide do basy za ťažký zločin: Strašné, do čoho sa namočil FotoVideo Juraj Bača si posvieti na neskrotného chlpáča: Malé klbko energie rozhádalo rodinu! Juraj Bača si posvieti na neskrotného chlpáča: Psík rozhádal rodinu! Foto Z Kanady sa už ozýva na Slafkovského: Sezóna v AHL? Len by mu prospela! Slafkovský pod paľbou kritiky: Sezóna v AHL? Len by mu prospela! Foto Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik! Budete pozerať, čo je za tým Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik Odporúčame z TIVI.sk 0 Starostov syn Jakub († 16) sa utopil, keď sa učil plávať: Rodina prišla už o druhého syna Najčítanejšie 24h / 3d / 7d 1. Prvá televízna debata politických lídrov dopadla prekvapivo: Kto sklamal a kto zahviezdil?! Prvá televízna debata politikov: Kto sklamal a kto zahviezdil? 2. Manželia si mysleli, že si domov priniesli šteniatko: Ani len netušili, v akom sú nebezpečenstve Mysleli si, že si domov priniesli šteniatko: Chyba! 3. To sa za 11 rokov súťaže nikdy nestalo! Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? 4. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 5. Zastrelenej mamičke Lucii († 30) dalo zbohom tisíc ľudí: Užialeného manžela museli podopierať Užialeného manžela museli podopierať 6. Schwarzenegger v sprievode krásnej blondíny: Keď si dal dole bundu, ľudia nechápali! Čo to má na rukách? Keď si dal dole bundu, ľudia nechápali! Čo to má na rukách? 7. Taký ostrý ešte nebol: Poľský premiér poslal Zelenskému odkaz! Tak ten musí zaskočený Taký ostrý Morawiecki ešte nebol: Zelenskyj musí byť zaskočený 8. Cesta smrti vzala Laure († 21) život: Nádejnú veterinárku zabil pilier mosta! Srdcervúce slová rodiny i blízkych Cesta smrti vzala Laure († 21) život: Srdcervúce slová blízkych 1. Zastrelenej mamičke Lucii († 30) dalo zbohom tisíc ľudí: Užialeného manžela museli podopierať Užialeného manžela museli podopierať 2. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 3. Prvá televízna debata politických lídrov dopadla prekvapivo: Kto sklamal a kto zahviezdil?! Prvá televízna debata politikov: Kto sklamal a kto zahviezdil? 4. Detaily neuveriteľnej tragédie v Čachticiach: Rodinný priateľ Lucie († 30) opísal srdcervúce minúty po streľbe Tragédia v Čachticiach: Rodinný priateľ opísal srdcervúce minúty po streľbe 5. Superstárista Tomeček prežíva ťažké chvíle: Turbulencie v manželstve! Po expresnej svadbe expresný rozvod? Tomeček prežíva ťažké chvíle: Turbulencie v manželstve! 6. Šokujúce správy: Pri nehode na Čertovici zahynul známy DJ Robin († 42)! Smrť na ceste z práce? Pri nehode na Čertovici zahynul známy DJ Robin († 42)! 7. Ukrajina sa už netají! Kyjev vyšiel s pravdou von: Boli sme to my Kyjev vyšiel s pravdou von: Boli sme to my! 8. To sa za 11 rokov súťaže nikdy nestalo! Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? 1. Obvinený záchranár Ivan: Poznal svoju obeť?! Čo ho spájalo so študentkou zo SND Obvinený záchranár Ivan: Poznal svoju obeť?! 2. Mamičku († 30) už rodine nič nevráti: Zabil ju naozaj náhodný výstrel? Strašné detaily tragédie Zabil mladú mamičku († 30) naozaj náhodný výstrel? 3. Expolicajta z Čachtíc už obvinili, susedia šokujú: Luciu († 30) sledoval a zbraň mu vystrelila! Susedia šokujú: On Luciu († 30) sledoval a zbraň mu vystrelila! 4. Záchranár mal Soni spôsobiť peklo, jeho expartnerka prehovorila: Hrôza, čo robil počas ich vzťahu! Záchranár mal Soni spôsobiť peklo, expartnerka prehovorila 5. Zastrelenej mamičke Lucii († 30) dalo zbohom tisíc ľudí: Užialeného manžela museli podopierať Užialeného manžela museli podopierať 6. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 7. Americkí novinári robili rozhovor s Ficom: Zistili, čo je zač! Takto vnímajú šéfa Smeru Americkí novinári robili rozhovor s Ficom: Zistili, čo je zač! 8. Študentke Soni vpichli silné lieky: Smrť jej dýchala na krk! Záchranárka prezrádza hrozivé účinky látky Študentke Soni vpichli silné lieky: Smrť jej dýchala na krk! FotoVáš Tip Dnes 08:00 | Tip od Vás Na svadbu roka pozvali manželia celú dedinu: Krásna nevesta a veselica, akú dedinka už nezažije! Párty roka v novohradskej obci! V Trenči (okr. Lučenec) priviezol predĺžený Hummer H2 nevestu Agnesu (28) a dlho pripravovaná svadobná zábava sa mohla začať. Manžel a podnikateľ Miloš (50) si svoju vyvolenú vzal na exotickom Mauríciuse, no aby sa mohli prísť zabaviť aj rodinní príslušníci, zorganizovali hody v obci. Pozvali všetkých dedinčanov! A na ničom sa nešetrilo. Stoly sa prehýbali, hudba vyhrávala non-stop a hostia sa nenudili ani sekundu... Špeciálny projekt Dnes 08:00 | Správy Naozaj vám politické strany chcú dobre? Rozhovor s expertom Volebá kampaň je v plnom prúde. O kampani a o tom, ako strany lákajú voličov, sme sa porozprávali s Jurajom Draxlerom. Dnes 07:55 | Domáce správy Z prieskumu vyplynulo nepríjemné zistenie: S týmto máme vážny problém, vedia to už tínedžeri Polovica tínedžerov na Slovensku má skúsenosti s korupciou. Vyplýva to z prieskumu, ktorý na stredoškolákoch realizoval Úrad na ochranu oznamovateľov (ÚOO) v spolupráci s Národným inštitútom vzdelávania a mládeže. V reakcii na tieto zistenia úrad vypracoval alternatívny obsah etickej výchovy. Dnes 07:34 | Zahraničné správy Svet opustil významný muž (†78): Poznať ho môžeme v súvislosti s Nobelovou cenou Vo veku 78 rokov v piatok po dlhej chorobe zomrel nórsky historik a bývalý dlhoročný riaditeľ Nobelovho inštitútu Geir Lundestad. Informovala o tom agentúra DPA odvolávajúca sa na nórsky konzervatívny denník Aftenposten, ktorému informáciu potvrdila Lundestadova rodina. Dnes 07:27 | Zahraničné správy Súd rozhodol! Reper ide do basy za ťažký zločin: Strašné, do čoho sa namočil Francúzsky súd v sobotu odsúdil repera Mohameda Syllu, známeho pod umeleckým menom MHD, na 12 rokov väzenia v prípade vraždy mladého muža, ku ktorej došlo v roku 2018 počas bitky medzi konkurenčnými gangmi v Paríži. TASR správu prevzala od agentúry AFP. Foto Dnes 07:00 | Domáci Prominenti Juraj Bača si posvieti na neskrotného chlpáča: Malé klbko energie rozhádalo rodinu! Inštruktor psov Juraj "Feri" Ferko sa spolu s Jurajom Bačom vrhol na prevychovanie problémových psíkov. V relácii Najvernejší dokazujú, že aj najlepší priateľ človeka sa dá vďaka novým prístupom zmeniť na nepoznanie - a jedine k lepšiemu. Foto Dnes 06:00 | Šport Z Kanady sa už ozýva na Slafkovského: Sezóna v AHL? Len by mu prospela! Visačka draftovej jednotky, to je aj obrovský tlak! Talentovaný Juraj Slafkovský (19) o tom vie rozhodne svoje. Brány tréningových kempov ... Foto Dnes 06:00 | Domáci Prominenti Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik! Budete pozerať, čo je za tým Letné dovolenky sú už pomaly za nami, a tak sme odchytili známeho milovníka slnka a tepla Maroša Kramára (64) na jednej z letných párty známej slovenskej televízie, aby nám porozprával, či strávil uplynulé mesiace pracovne alebo dobrým relaxom. Dnes 05:00 | Voľby 2023 Smer pred voľbami pritvrdzuje, chce podať obžalobu na prezidentku: Čo si o tom myslí politológ? Je to predvolebná kampaň? Len nedávno hlava štátu Zuzana Čaputová (50) podala žalobu na Roberta Fica (59) za klamstvá, ktoré o nej šéf strany Smer-SD šíri. Teraz sa na revanš rozhodol žalovať on ju. Fico ju viní z porušenia ústavy, ktorého sa mala podľa jeho interpretácie dopustiť stretnutím s Marošom Žilinkom (53). Prezidentka sa podľa Žilinku na schôdzke pýtala na živý prípad exšéfa polície Kovaříka, čo však Čaputová rázne odmieta. Dnes 04:00 | Bratislava Prekliate Hniezdo záchrany, v ktorom našli mŕtveho novorodenca: Takmer rok a pol po tragédii spečatili osud boxu Hniezdo záchrany na Kramároch, v ktorom našli mŕtveho novorodenca, už neotvoria! Rok a päť mesiacov po tragédii box stále neotvorili a z vyjadrenia Národného ústavu detských chorôb v hlavnom meste vyplýva, že sa tak ani nestane. Foto Dnes 03:00 | Servis Huňaté králiky zbožňovala aj francúzska šľachta: Preslávený kožúšok ich však môže stáť život! Mnoho ľudí miluje maznanie so svojimi domácimi miláčikmi. Fanúšikovia zvieratiek s kožúškami jemnejšími, než majú populárne plyšáky, určite poznajú angorské králiky. Podľa mnohých sú to najchlpatejšie a najmilšie zvieratá sveta. Za ich roztomilým vzhľadom sa však skrýva aj praktická stránka. Dnes 01:00 | Trh práce Veľký prieskum: Bojíme sa vyjednávať o plate! Prečo je to tak a čo Slovákov odrádza? Prieskum portálu Platy.sk na vzorke 4 300 respondentov a respondentiek zisťoval, čo uchádzačov a uchádzačky najviac odradí zareagovať na pracovnú ponuku, ktorá ich najprv zaujala. Ďalšie správy