Nedeľa 24. 9.
Ľuboš, Ľubor
Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.09.2023 18:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Diskusia: Bitka Matoviča a Kaliňáka rozpútala na Slovensku búrku humoru: Smejme sa, kým môžeme! Tieto vtipy vám nesmú ujsť

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk

Najčítanejšie
24h /  3d /  7d
Peter Pellegrini a Michal Šimečka
Šimečka vie, prečo Fico podal na prezidentku žalobu: Čo si o tom myslí Pellegrini?
Mal požičané Pravidlá cestnej premávky.
Váš Tip
Cestujúci v Košiciach sa na autobusovej stanici viac nudiť nebudú: Toto im skráti čakanie!
„Odmietol by som,“ hovorí o prípadnej ponuke napísať o ňom životopisnú knihu.
Foto
Lukáš Vaculík o natáčaní Prokurátorky: Ak by toto odo mňa chceli, nehral by som tam!
Boris Kollár a Robert Fico
Prekvapivá zhoda v dueli: Fico prišiel s vážnym tvrdením, podľa Kollára treba nasadiť vojakov
Beh bol extrémne nebezpečný.
Tragický koniec behu s býkmi: Zviera nabralo muža na rohy, pomôcť mu už nedokázali
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj sa zastavil u našich susedov: Uznanie si vyslúžili jednotlivci i celá krajina
Švajčiarska futbalistka Alisha Lehmann.
Foto
Sexy futbalistka sa o budúcnosť rozhodne báť nemusí: Neuveríte, koľko zarobí za jeden príspevok
Female holding pills taking dietary supplements, vitamins or medicines, close up. Woman's hands pours medical capsules out of jar into palm to take painkiller or sleeping tablets for treatment.
V tejto miestnosti doma lieky nikdy neskladujte! Môže sa stať niečo naozaj vážne
Poľský minister obrany Mariusz Blaszczak
Poľsko sa snaží o prvenstvo v rámci EÚ: Cieľom je zastrašiť nepriateľov, na toto si netrúfne ani Rusko
(ilustračné foto)
Môžeme sa tešiť na návrat vysokých teplôt? Nový týždeň opäť prekvapí
Posledná jazda: Čelná zrážka s kamiónom pripravila populárneho dídžeja o život.
DJ Robin († 42) zahynul po čelnej zrážke s kamiónom: Oslavu narodenín nestihol, zomrel cestou z práce!
Na snímke poslanec parlamentu Tomáš Taraba (nezaradený).
Taraba tvrdí, že nám chýba zdravé vlastenectvo: Prinavrátenie národnej identity je teraz prioritou