17.09.2023 18:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy < späť na článok Diskusia: Bitka Matoviča a Kaliňáka rozpútala na Slovensku búrku humoru: Smejme sa, kým môžeme! Tieto vtipy vám nesmú ujsť Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Šimečka vie, prečo Fico podal na prezidentku žalobu: Čo si o tom myslí Pellegrini? Šimečka vie, prečo Fico podal na prezidentku žalobu Váš Tip Cestujúci v Košiciach sa na autobusovej stanici viac nudiť nebudú: Toto im skráti čakanie! Cestujúci v Košiciach: Toto im skráti čakanie na autobus Foto Lukáš Vaculík o natáčaní Prokurátorky: Ak by toto odo mňa chceli, nehral by som tam! Vaculík o Prokurátorke: Ak by toto odo mňa chceli, nehral by som tam! Prekvapivá zhoda v dueli: Fico prišiel s vážnym tvrdením, podľa Kollára treba nasadiť vojakov Fico prišiel s vážnym tvrdením, podľa Kollára treba nasadiť vojakov Tragický koniec behu s býkmi: Zviera nabralo muža na rohy, pomôcť mu už nedokázali Tragický koniec behu s býkmi: Zviera nabralo muža na rohy Zelenskyj sa zastavil u našich susedov: Uznanie si vyslúžili jednotlivci i celá krajina Zelenskyj sa zastavil u našich susedov Odporúčame z TIVI.sk Šimečka vie, prečo Fico podal na prezidentku žalobu: Čo si o tom myslí Pellegrini? Šimečka vie, prečo Fico podal na prezidentku žalobu Váš Tip Cestujúci v Košiciach sa na autobusovej stanici viac nudiť nebudú: Toto im skráti čakanie! Cestujúci v Košiciach: Toto im skráti čakanie na autobus Foto Lukáš Vaculík o natáčaní Prokurátorky: Ak by toto odo mňa chceli, nehral by som tam! Vaculík o Prokurátorke: Ak by toto odo mňa chceli, nehral by som tam! Prekvapivá zhoda v dueli: Fico prišiel s vážnym tvrdením, podľa Kollára treba nasadiť vojakov Fico prišiel s vážnym tvrdením, podľa Kollára treba nasadiť vojakov Tragický koniec behu s býkmi: Zviera nabralo muža na rohy, pomôcť mu už nedokázali Tragický koniec behu s býkmi: Zviera nabralo muža na rohy Zelenskyj sa zastavil u našich susedov: Uznanie si vyslúžili jednotlivci i celá krajina Zelenskyj sa zastavil u našich susedov Odporúčame z TIVI.sk 0 Starostov syn Jakub († 16) sa utopil, keď sa učil plávať: Rodina prišla už o druhého syna Najčítanejšie 24h / 3d / 7d 1. Manželia si mysleli, že si domov priniesli šteniatko: Ani len netušili, v akom sú nebezpečenstve Mysleli si, že si domov priniesli šteniatko: Chyba! 2. To sa za 11 rokov súťaže nikdy nestalo! Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? 3. Na svadbu roka pozvali manželia celú dedinu: Krásna nevesta a veselica, akú dedinka už nezažije! Na svadbu roka v Trenči pozvali manželia celú dedinu 4. Schwarzenegger v sprievode krásnej blondíny: Keď si dal dole bundu, ľudia nechápali! Čo to má na rukách? Keď si dal dole bundu, ľudia nechápali! Čo to má na rukách? 5. Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik! Budete pozerať, čo je za tým Zarazený Maroš Kramár: Ľudia mi hovoria, že som alkoholik 6. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 7. Taký ostrý ešte nebol: Poľský premiér poslal Zelenskému odkaz! Tak ten musí zaskočený Taký ostrý Morawiecki ešte nebol: Zelenskyj musí byť zaskočený 8. Takú riaditeľku by chcel každý: Učiteľov vzala na exotickú dovolenku, žiaci mali voľno! Budete závidieť, kam leteli Takú riaditeľku by chcel každý: Učiteľov vzala na exotickú dovolenku 1. Zastrelenej mamičke Lucii († 30) dalo zbohom tisíc ľudí: Užialeného manžela museli podopierať Užialeného manžela museli podopierať 2. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 3. Prvá televízna debata politických lídrov dopadla prekvapivo: Kto sklamal a kto zahviezdil?! Prvá televízna debata politikov: Kto sklamal a kto zahviezdil? 4. Detaily neuveriteľnej tragédie v Čachticiach: Rodinný priateľ Lucie († 30) opísal srdcervúce minúty po streľbe Tragédia v Čachticiach: Rodinný priateľ opísal srdcervúce minúty po streľbe 5. Superstárista Tomeček prežíva ťažké chvíle: Turbulencie v manželstve! Po expresnej svadbe expresný rozvod? Tomeček prežíva ťažké chvíle: Turbulencie v manželstve! 6. Šokujúce správy: Pri nehode na Čertovici zahynul známy DJ Robin († 42)! Smrť na ceste z práce? Pri nehode na Čertovici zahynul známy DJ Robin († 42)! 7. Ukrajina sa už netají! Kyjev vyšiel s pravdou von: Boli sme to my Kyjev vyšiel s pravdou von: Boli sme to my! 8. To sa za 11 rokov súťaže nikdy nestalo! Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? Porotca Česko Slovensko má talent Jojke zavaril: Hrozí im trest? 1. Obvinený záchranár Ivan: Poznal svoju obeť?! Čo ho spájalo so študentkou zo SND Obvinený záchranár Ivan: Poznal svoju obeť?! 2. Mamičku († 30) už rodine nič nevráti: Zabil ju naozaj náhodný výstrel? Strašné detaily tragédie Zabil mladú mamičku († 30) naozaj náhodný výstrel? 3. Expolicajta z Čachtíc už obvinili, susedia šokujú: Luciu († 30) sledoval a zbraň mu vystrelila! Susedia šokujú: On Luciu († 30) sledoval a zbraň mu vystrelila! 4. Záchranár mal Soni spôsobiť peklo, jeho expartnerka prehovorila: Hrôza, čo robil počas ich vzťahu! Záchranár mal Soni spôsobiť peklo, expartnerka prehovorila 5. Zastrelenej mamičke Lucii († 30) dalo zbohom tisíc ľudí: Užialeného manžela museli podopierať Užialeného manžela museli podopierať 6. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 7. Americkí novinári robili rozhovor s Ficom: Zistili, čo je zač! Takto vnímajú šéfa Smeru Americkí novinári robili rozhovor s Ficom: Zistili, čo je zač! 8. Študentke Soni vpichli silné lieky: Smrť jej dýchala na krk! Záchranárka prezrádza hrozivé účinky látky Študentke Soni vpichli silné lieky: Smrť jej dýchala na krk! Dnes 13:15 | Domáce správy Šimečka vie, prečo Fico podal na prezidentku žalobu: Čo si o tom myslí Pellegrini? Plán vyvolať hlasovanie o ústavnej žalobe na prezidentku Zuzanu Čaputovú Robertom Ficom je podľa lídra hnutia Progresívne Slovensko (PS) Michala Šimečku pokračujúcou kampaňou proti prezidentke a aj proti PS. Šimečka to uviedol v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12. Váš Tip Dnes 13:00 | Tip od Vás Cestujúci v Košiciach sa na autobusovej stanici viac nudiť nebudú: Toto im skráti čakanie! Zdieľaná knižnica pre verejnosť pribudla na autobusovej stanici v Košiciach. Sú v nej uložené knihy, ktoré si cestujúci môžu požičať a prečítať počas čakania na spoj. Foto Dnes 13:00 | Prominenti Lukáš Vaculík o natáčaní Prokurátorky: Ak by toto odo mňa chceli, nehral by som tam! V 80. rokoch jeho hviezda prudko vystrelila nahor vďaka viacerým podareným filmom, ktoré dodnes reprízujú. Stal sa sexsymbolom, ženy milovali jeho nesmelý úsmev, jeho plagáty viseli v detských izbách tínedžeriek. Aktuálne môžete českého herca Lukáša Vaculíka (61) vidieť ako vyšetrovateľa v novom jojkárskom seriáli Prokurátorka. Nielen o ňom sme sa rozprávali. Dnes 12:53 | Domáce správy Prekvapivá zhoda v dueli: Fico prišiel s vážnym tvrdením, podľa Kollára treba nasadiť vojakov Nemci idú prijať mimoriadne vážne rozhodnutie, ktoré bude ovplyvňovať Slovensko. Uviedol to predseda strany Smer-SD Robert Fico v diskusnej relácii televízie TA3 V politike. Dnes 12:44 | Zahraničné správy Tragický koniec behu s býkmi: Zviera nabralo muža na rohy, pomôcť mu už nedokázali Muž zomrel na následky zranení po tom, ako ho počas festivalu na východe Španielska nabral na rohy býk. TASR správu prevzala v nedeľu agentúra Reuters odvolávajúca sa na miestne úrady. Dnes 12:30 | Zahraničné správy Zelenskyj sa zastavil u našich susedov: Uznanie si vyslúžili jednotlivci i celá krajina Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa počas cesty späť na Ukrajinu zastavil v meste Lublin na východe Poľska, kde odovzdal štátne ocenenia dvom poľským dobrovoľníkom a poďakoval Poľsku za je podporu. TASR o tom informuje podľa nedeľňajšej správy agentúry PAP. Foto Dnes 12:30 | Šport Sexy futbalistka sa o budúcnosť rozhodne báť nemusí: Neuveríte, koľko zarobí za jeden príspevok Krásna a úspešná. Švajčiarskej futbalistke Alishe Lehmannovej (24) sa po športovej stránke darí v anglickej Aston Ville, kde nedávno podpísala novú zmluvu. Okrem toho si však poriadny balík dokáže zarobiť aj v online priestore. Z konkrétnej sumy sa vám zatočí hlava. Dnes 12:30 | Domáce správy V tejto miestnosti doma lieky nikdy neskladujte! Môže sa stať niečo naozaj vážne Nesprávne skladovanie lieku môže mať negatívne účinky na zdravie ľudí. Niektoré lieky si vyžadujú skladovanie v chlade, no vo väčšine prípadov by sa mali uchovávať na tmavom, suchom mieste s teplotou do 25 stupňov Celzia. Upozornil na to Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). Dnes 12:08 | Zahraničné správy Poľsko sa snaží o prvenstvo v rámci EÚ: Cieľom je zastrašiť nepriateľov, na toto si netrúfne ani Rusko Poľský minister obrany Mariusz Błaszczak oznámil svoj zámer urobiť z poľskej armády najsilnejšiu pozemnú armádu v Európe. Ako referuje Polskie Radio, podľa Błaszczaka by poľská armáda mohla mať až 300-tisíc vojakov. Dnes 12:00 | Domáce správy Môžeme sa tešiť na návrat vysokých teplôt? Nový týždeň opäť prekvapí Prevažne polooblačno. Teploty 22 až 27 stupňov Celzia. Na západnom Slovensku prevažne polooblačno, najnižšie ranné teploty 15 až 12 a najvyššie denné teploty 24 až 27 stupňov Celzia. Dnes 12:00 | Nehody DJ Robin († 42) zahynul po čelnej zrážke s kamiónom: Oslavu narodenín nestihol, zomrel cestou z práce! Hudobný svet je v slzách! Pri piatkovej tragédii za horským priechodom Čertovica prišiel o život Robo Eľko († 42) z Tušickej Novej Vsi (okr. Michalovce), ktorý vystupoval pod prezývkou DJ Robin. Hudobník, milujúci manžel a starostlivý otec dvoch chlapcov sa vracal domov z vystúpenia z Banskej Štiavnice, keď z doteraz neznámych príčin prešiel do protismeru a zrazil sa s kamiónom. Dnes 11:40 | Domáce správy Taraba tvrdí, že nám chýba zdravé vlastenectvo: Prinavrátenie národnej identity je teraz prioritou Na Slovensku sa nepestuje zdravé vlastenectvo, myslí si to päťka na kandidátke Slovenskej národnej strany (SNS) Tomáš Taraba. Prioritou národniarov je vrátiť sa k národnej identite v celej správe štátu. Ďalšie správy