21.09.2022 11:10 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy < späť na článok Diskusia: Rušné ráno na bratislavskom nábreží: Podgurážený akrobat skončil s autom na streche v električkovom koľajisku! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Video Minister Blinken ma tajný talent, ktorý často neukazuje: Prekvapení diváci búrlivo tlieskali Minister Blinken ma tajný talent, ktorý často neukazuje Ničivé plamene na východe Slovenska postavili hasičov do pozoru: Obhorený dom odhalil jednu obeť Požiar domu na východe Slovenska si vyžiadal jednu obeť FotoVáš Tip Milanovi sudkyňa odopierala syna, po mesiacoch trápenia nakoniec láska zvíťazila: Mamu už nechce nikdy vidieť! Sudkyňa otcovi odopierala syna: Milanka som získal po ťažkom boji! Košická nemocnica vyrukovala s inovatívnou žiadosťou: Hodnota zákazky siaha do poriadne tučnej sumy! Zákazka pre nemocnicu siaha do poriadne tučnej sumy! Foto V Kanade ocenili veterána, premiér sa prepadol od hanby: Keby vedeli, kto to je, nepodali by mu ani ruku V Kanade ocenili veterána, premiér sa prepadol od hanby Pomohol Slovanu rozhodca? Fuj, hanbím sa, čo som videl, reaguje komentátor Pomohol Slovanu rozhodca? Fuj, hanbím sa, čo som videl, reaguje komentátor Odporúčame z TIVI.sk Video Minister Blinken ma tajný talent, ktorý často neukazuje: Prekvapení diváci búrlivo tlieskali Minister Blinken ma tajný talent, ktorý často neukazuje Ničivé plamene na východe Slovenska postavili hasičov do pozoru: Obhorený dom odhalil jednu obeť Požiar domu na východe Slovenska si vyžiadal jednu obeť FotoVáš Tip Milanovi sudkyňa odopierala syna, po mesiacoch trápenia nakoniec láska zvíťazila: Mamu už nechce nikdy vidieť! Sudkyňa otcovi odopierala syna: Milanka som získal po ťažkom boji! Košická nemocnica vyrukovala s inovatívnou žiadosťou: Hodnota zákazky siaha do poriadne tučnej sumy! Zákazka pre nemocnicu siaha do poriadne tučnej sumy! Foto V Kanade ocenili veterána, premiér sa prepadol od hanby: Keby vedeli, kto to je, nepodali by mu ani ruku V Kanade ocenili veterána, premiér sa prepadol od hanby Pomohol Slovanu rozhodca? Fuj, hanbím sa, čo som videl, reaguje komentátor Pomohol Slovanu rozhodca? Fuj, hanbím sa, čo som videl, reaguje komentátor Odporúčame z TIVI.sk 0 Starostov syn Jakub († 16) sa utopil, keď sa učil plávať: Rodina prišla už o druhého syna Najčítanejšie 24h / 3d / 7d 1. Obvinený záchranár mal Soňu držať v byte v Pezinku: Prečo si nikto nič nevšimol? Suseda prehovorila Záchranár mal Soňu držať v byte: Prečo si nikto nič nevšimol? 2. Nečakaný zvrat v akcii Vírus: Všetci obvinení sa rozhodli pre rázny krok! Nečakaný zvrat v akcii Vírus! 3. Nočná hrôza v hlavnom meste! Šialenec strieľal na ľudí, niekoľkých zranil Šialenec v Bratislave strieľal na ľudí, niekoľkých zranil 4. Lakatošová skončila so súťažou Miss Universe, doteraz nemôže pokojne spávať: Podvedená a bez peňazí?! Lakatošová: Podvedená a bez peňazí?! 5. Rytmus priznal, že koncert v Prahe bol risk: Náklady sa vyšplhali do astronomickej sumy! Rytmus priznal, že koncert v Prahe bol risk: Astronomická suma! 6. Herečka s výraznou rolou v Dědictví oslavuje 60-ku: Ani dnes z nej muži nevedia spustiť zrak! Herečka s výraznou rolou v Dědictví oslavuje 60-ku 7. Zronená manželka Willisa, ktorý trpí demenciou: Starý Bruce už nie je medzi nami! Manželka chorého Willisa: Starý Bruce už nie je medzi nami 8. Aká bola príčina smrti českého miliardára († 56)? V prípade nastal posun, za pádom vrtuľníka sa toho schováva viac Aká bola príčina smrti českého miliardára? V prípade nastalo šokujúce odhalenie 1. Obvinený záchranár mal Soňu držať v byte v Pezinku: Prečo si nikto nič nevšimol? Suseda prehovorila Záchranár mal Soňu držať v byte: Prečo si nikto nič nevšimol? 2. Invalidná dôchodkyňa šokovala v ČSMT porotu: Zlato v hrdle! Kto je talentovaná Viera? Invalidná dôchodkyňa šokovala porotu: Kto je talentovaná Viera? 3. Smer podal obžalobu na prezidentku, renomovaný právnik krúti hlavou: Jasnejšie to povedať nemohol Smer podal obžalobu na prezidentku, renomovaný právnik krúti hlavou 4. Na pohľad milá fotka dievčatiek v sebe ukrýva niečo desivé: Pozrite sa lepšie, vidíte to tiež? Na pohľad milá fotka dievčatiek v sebe ukrýva niečo desivé 5. Nečakaný zvrat v akcii Vírus: Všetci obvinení sa rozhodli pre rázny krok! Nečakaný zvrat v akcii Vírus! 6. Akcia Bizón: NAKA zadržala 5 ľudí! Budete pozerať, kde malo dochádzať ku korupcii NAKA zadržala 5 ľudí! Aha, kde malo dochádzať ku korupcii 7. Veronica vtrhla do domu, keď jej ex († 41) nevrátil syna Timoteja († 5): Tá hrôza ju bude mátať do konca života Veronica vtrhla do domu, keď jej ex († 41) nevrátil syna Timoteja († 5) 8. Vybuchol sklad pohonných hmôt! Hlásia veľké množstvo obetí a zranených Vybuchol sklad pohonných hmôt! Hlásia veľké množstvo obetí 1. Zastrelenej mamičke Lucii († 30) dalo zbohom tisíc ľudí: Užialeného manžela museli podopierať Užialeného manžela museli podopierať 2. Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni: Kto ma najviac podrazil po nehode?! Marika Gombitová po rokoch o osudnom dni 3. Na pohľad milá fotka dievčatiek v sebe ukrýva niečo desivé: Pozrite sa lepšie, vidíte to tiež? Na pohľad milá fotka dievčatiek v sebe ukrýva niečo desivé 4. Obvinený záchranár mal Soňu držať v byte v Pezinku: Prečo si nikto nič nevšimol? Suseda prehovorila Záchranár mal Soňu držať v byte: Prečo si nikto nič nevšimol? 5. Manželia si mysleli, že si domov priniesli šteniatko: Ani len netušili, v akom sú nebezpečenstve Mysleli si, že si domov priniesli šteniatko: Chyba! 6. Vavrinčíková prišla o lukratívne miesto! Prečo jej nepodržali stoličku v hlavných správach? Prečo jej nepodržali stoličku v hlavných správach? 7. Na svadbu roka pozvali manželia celú dedinu: Krásna nevesta a veselica, akú dedinka už nezažije! Na svadbu roka v Trenči pozvali manželia celú dedinu 8. Prvá televízna debata politických lídrov dopadla prekvapivo: Kto sklamal a kto zahviezdil?! Prvá televízna debata politikov: Kto sklamal a kto zahviezdil? Dnes 09:49 | Zahraničné správy Minister Blinken ma tajný talent, ktorý často neukazuje: Prekvapení diváci búrlivo tlieskali Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken v stredu spustil celosvetovú iniciatívu Spojených štátov v oblasti tzv. hudobnej diplomacie. Počas uvádzacieho podujatia sa predstavil aj ako spevák a gitarista. Dnes 09:49 | Správy Ničivé plamene na východe Slovenska postavili hasičov do pozoru: Obhorený dom odhalil jednu obeť Jednu obeť si vyžiadal štvrtkový požiar rodinného domu v obci Krivany v okrese Sabinov. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová, ohlásený bol krátko pred 1.00 h FotoVáš Tip Dnes 09:45 | Domáce správy Milanovi sudkyňa odopierala syna, po mesiacoch trápenia nakoniec láska zvíťazila: Mamu už nechce nikdy vidieť! Láska otca a syna nakoniec zvíťazila! Príbeh školáka Milanka (12) má po mesiacoch trápenia šťastný koniec. Jeho otec Milan (53) si vypočul verdikt súdu, ktorý mu dočasne zveril synčeka do výhradnej starostlivosti. Dnes 09:36 | Správy Košická nemocnica vyrukovala s inovatívnou žiadosťou: Hodnota zákazky siaha do poriadne tučnej sumy! Univerzitná nemocnica Louisa Pasteura (UNLP) Košice chystá rekonštrukciu kyslíkových staníc. Vyplýva to z výzvy na predkladanie ponúk zverejnenej vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO). Predpokladaná hodnota zákazky je vo výške viac ako 440.000 eur bez DPH. Foto Dnes 09:32 | Zahraničné správy V Kanade ocenili veterána, premiér sa prepadol od hanby: Keby vedeli, kto to je, nepodali by mu ani ruku Kanadský premiér Justin Trudeau sa v stredu verejne ospravedlnil po tom, čo boli poslanci kanadského parlamentu nedopatrením vyzvaní, aby vzdali hold vojnovému veteránovi, ktorý bol členom obávanej nacistickej divízie Waffen SS. Informovala o tom agentúra DPA. Dnes 09:21 | Šport Pomohol Slovanu rozhodca? Fuj, hanbím sa, čo som videl, reaguje komentátor Pomohol Slovanu k výhre v Ružomberku 2:1 rozhodca? Podľa komentátora mal dvojaký meter a jeho reakcia hovorí za všetko: Fuj, hanbím sa za to, čo som videl! Foto Dnes 09:21 | Správy Koľko toho vypil? Extrémna výška promile vodičovi zavarila: Škody ho vyjdú draho Viac ako 2,8 promile nafúkal 52-ročný šofér, ktorý v utorok večer šoféroval auto v Spišskej Belej (okr. Kežmarok) a spôsobil škodu vo výške takmer 17-tisíc eur. Dnes 09:18 | Zahraničné správy Táto republika od nového roka prestane existovať! Čo bude s obyvateľmi? Líder separatistického Náhorného Karabachu Samvel Šahramanjan vo štvrtok nariadil rozpustiť do konca roka všetky štátne inštitúcie. Vyhlásil tiež, že republika Náhorný Karabach od 1. januára 2024 "prestáva existovať". Informovala o tom agentúra AFP. Dnes 09:00 | Domáce správy Jedinečná expozícia v Lučenci: Hlavným prvkom je raritný model mesta z roku 1907! Mestské múzeum Lučenec dokončilo práce na novej expozícii v priestoroch bývalej hasičskej zbrojnice, ktorej súčasťou sú interaktívne prvky. Hlavným prvkom novej výstavy je maketa mesta z roku 1907 s plochou približne 16 m2 prezentujúca historickú podobu mesta v mierke 1 : 100. Okrem nej návštevníci nájdu i viacero interaktívnych prvkov. Foto Dnes 09:00 | Prominenti Známej českej speváčke môžeme všetci závidieť: Leto sa pre ňu ešte nekončí! Pozrite, kde si užíva Leto je už na konci a príjemné teplé počasie pomaly menia chladné rána a dážď. To však neplatí u známej českej speváčky Jitky Zelenkovej (73). AktualizovanéFoto Dnes 08:50 | Domáce krimi Šialená paľba v Bratislave: Postrelených ratujú lekári! Pozrite, ako vyzerá miesto činu Dvaja zranení po nočnej streľbe v bratislavskej Dúbravke zostali po operácii hospitalizovaní v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB), tretieho po ošetrení prepustili domov. Pre TASR to uviedla hovorkyňa nemocnice Eva Kliská. Dnes 08:34 | Zahraničné správy Taiwan predstavil prvú doma vyrobenú ponorku: Odvážili by ste sa sadnúť si do nej? Taiwan predstavil vo štvrtok svoju prvú doma vyvinutú ponorku. Podľa agentúry Reuters ide o významný krok v dlhodobom projekte zameranom na posilnenie obrany tohto ostrova a odstrašenia čínskeho námorníctva, informuje TASR. Ďalšie správy