Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.07.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Expresný návrat Pariškovej na obrazovky po dvoch chemoterapiách: Od lekárov dostala zelenú, má to však háčik

Moderátorka Aneta Parišková (47), ktorá sa len pred dvoma mesiacmi dozvedela, že sa jej pod hrudnou kosťou usadil Non-hodgkinov lymfóm, bojuje s rakovinou ako levica.

O Anete je známe, že je silná a vždy odhodlaná bojovať o svoje miesto pod slnkom a inak to nie je ani teraz. Nielenže drží rekordy v skorých návratoch na televízne obrazovky po pôrodoch, teraz tak urobila s návratom do spravodajstva po operácii a chemoterapiách. Napriek náročnej liečbe a vyčerpanosti, ktorá ju zmáha, však zasadla do moderátorského kresla a nebolo to naposledy.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Pariškovej osud opäť hodil poleno pod nohy. Ona ho však zodvihla a kráča s ďalším bremenom ďalej. Rakovina, ktorá ju zasiahla, bola pre ňu obrovským šokom. Našťastie rýchlou reakciou jej otca, ktorý ju poslal do nemocnice, a rýchlemu zásahu lekárov sa Aneta dostala okamžite na operačný stôl a začala s rakovinou bojovať.

Za sebou má mať dve chemoterapie. Pri jednej bola hospitalizovaná a pri druhej dochádzala do nemocnice, kam ju sprevádzal jej milovaný manžel Miro. Ten sa staral aj o jej troch synov, ktorí sú jej rovnako veľkou oporou. Ako je však o blondínke, ktorá pre liečbu prišla o vlasy, známe, na zadku dlho neobsedí, čoho dôkazom je aj jej expresný návrat na televízne obrazovky.

Aneta sa totiž objavila vo večernom spravodajstve vo štvrtok večer v krátkej šik parochni a so širokým úsmevom, ktorý je pre ňu príznačný. Diváci tak zostali z jej návratu po takej ťažkej liečbe v šoku. „Po 11 týždňoch opäť v práci. Stretnutie s mojou jojkárskou rodinou a divákmi ma nesmierne potešilo,“ napísala krátko pred polnocou Parišková v deň vysielania svojich prvých správ. Rovnako nadšení z jej návratu boli aj kompetentní v Jojke.

 

„Tešíme sa, že sa naša kolegyňa Aneta Parišková vrátila medzi nás a opäť moderuje Noviny TV JOJ,“ povedala Novému Času hovorkyňa televízie Lucie Kulihová. Ako sa nám však podarilo zistiť, Anetina premiéra vo štvrtok nebola jej jediným pracovným dňom, podľa zdroja z televízie by mala odpracovať celkovo štyri dni.

Lekár mal posledné slovo

Našťastie to vyzerá tak, že jojkárka je na dobrej ceste k uzdraveniu sa. Chemoterapie zvládla hrdinsky dobre, a aj keď prišla o vlasy a snaží sa myslieť pozitívne, jej manžel Miro priznal, že boli aj dni, keď to mala Anetka naozaj ťažké. „Zvláda to veľmi dobre. Momentálne má svoje ťažšie chvíľky, ale musím priznať, že som myslel, že to bude horšie. Zatiaľ sa to dá a aj výsledky vyzerajú celkom dobre,“ priznal pre Topstar Miro, ktorý tiež povedal, že sa jeho žena chcela čím skôr vrátiť do práce.

Otvoriť galériu
Moderátorka nosí krátke blond parochne.
Zdroj: facebook/anetapariskova

„Viete, aká je, že neobsedí. Tak dúfa, že lekár čoskoro povie, že aspoň občas by mohla, aspoň na víkend,“ dodal vtedy. A napriek tomu, že by mala Aneta viac oddychovať, vyzerá to tak, že lekári jej nakoniec na pár dní predsa len dali zelenú, aby sa mohla do práce vrátiť, čo samotnej jojkárke veľmi pomáha. „Túto psychoterapiu si môžem dopriať len pár dní v mesiaci, keďže som závislá od počtu bielych krviniek a pokynov doc. MUDr. Drgoňu, ktorý ma lieči. Ale som vďačná aj za tých málo dní. Ďakujem,“ dodala Parišková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Česko má nového milionára! TIETO čísla mu priniesli šťastie: Poriadne si prilepšil
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Foto
Český expert o útokoch medveďa: Keby chcel, zabije vás za 3 sekundy! Čo si myslí o stretoch so šelmou na Slovensku?
Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková nedávno porodila druhú dcéru.
Po pôrode krutá rana: Manžel bývalej českej tenistky má rakovinu!
Ilustračné foto
Narušená doprava v Bratislave: Na mieste je polícia aj hasiči! Na auto tam spadol... Sledujte tie FOTO
(ilustračné foto)
Krajinu zasiahlo silné zemetrasenie: Zrútili sa náhrobné kamene, hlásia aj zranených
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
Mimoriadna situácia spustila v Ružomberku ďalšie kroky: Po zosuve pôdy mesto zakročilo
Ilustračné foto
Ministerstvo upozorňuje na tieto TRI krajiny: Turisti sa môžu stať obeťami teroristického útoku!
Izraelskí vojaci riadia tank na hraniciach s pásmom Gazy.
Mučil Izrael zamestnancov OSN? Zarážajúce obvinenia: Toto sa malo diať
Generálna prokuratúra
Kauza Gorila: Prokurátor má rozhodnúť o sťažnostiach proti pôvodnému obvineniu
(ilustračné foto)
Požiar včelárskej dielne: Podpálil ju niekto úmyselne?! Strašné, aká veľká škoda vznikla
Ilustračné foto
Okrem mrazov na Slovensku očakávajte aj NEPRÍJEMNÝ jav! Kde udrie najviac?
Juraj nevynechal ani jeden zápas Montrealu v sezóne.
Foto
Hokejoví fanúšikovia sú vo vytržení: Slafkovský zarobil balík a potvrdil štart na MS! Kto ešte príde?