Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2020 07:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend

Tásler o komplikovanom začiatku vzťahu: Na svadbu Ďurovčíka prišiel s manželkou, spoznal tam novú frajerku!

Brat spravil z Ivana Táslera (40) pred pár dňami strýka a teraz sa vraj pohľady rodičov sústreďujú naňho. S úsmevom však túto tému odbije ešte predtým, než sa ho stihneme spýtať. Lídrovi IMT Smile posledný rok k šťastiu úplne stačí, že našiel tú pravú. A teší ho aj skutočnosť, že jeho kapela ide opäť hrať pred živým publikom.

Je medzi vami pomerne veľký vekový rozdiel, 15 rokov. Cítiť to?

Nemám pocit, že by nastala nejaká situácia, že by sme s Deniskou riešili vekový rozdiel. Hovorím to úprimne. Ako spievam v našej novej piesni Navždy, je to ten pocit a zrazu nemám pochybnosti. Zároveň vidím úplne inak svoje predchádzajúce chybné kroky. Dostal som sa na cestu, na ktorú som sa mal dostať. Nikdy v živote som neľutoval, čo sa stalo a čo som spravil, často som situácie, ktoré som zažil, bral ako školu. Aj vďaka nim som sa skúšal posúvať ďalej.

Napriek tomu, že ste už boli rozídení, dokázali ste následne spolu s bývalou manželkou vytvoriť ústrednú pieseň pre film Príliš osobná známosť.

Tým, že išlo o ženský film, vedel som, že text musí napísať žena. Zdalo sa mi to veľmi vhodné, hoci naše životy už boli oddelené a všetky veci sme mali medzi sebou vyjasnené. A bolo to možno aj symbolické zakončenie nášho vzťahu.

Hneď po muzike je vašou najväčšou vášňou cestovanie, ktoré ste si museli v poslednej dobe odopierať. Máte už plány, ako si to vynahradiť?

Najviac ma mrzí jeden cestovateľský plán, ktorý sa týkal aj mojich rodičov. Chceli sme ísť do Las Vegas, zažiť tam dobrú hudbu aj dobré jedlo. (smiech) Ale určite to niekedy zrealizujeme. Realitu beriem tak, ako je, a musím povedať, že možno sme už boli všetci až príliš rozmaznaní, keďže sme mohli cestovať hocikde, robiť hocičo. A teraz by nám bolo vzácne ísť niekde aspoň na pár dní k moru. (smiech) Navyše aj na Slovensku máme nádherné miesta, veľmi veľa z nich som nevidel. Uvedomil som si, že fajn by bolo podporiť našu krajinu. Tak, ako ja očakávam, že ľudia budú chodiť na moje koncerty, tak by bolo pekné od nás všetkých ísť do slovenských reštaurácií, ubytovať sa v našich penziónoch, navštíviť naše múzeá. Celý čas sa hovorilo, že spolu to zvládneme. Myslím, že by sme mali podporovať jeden druhého. Táto krajina podľa mňa na to má, aby šla hore, je veľmi moderná, ukazuje sa, že tu máme kopec vedcov, ktorí dokážu vymýšľať svetové veci, kopec umelcov, skvelých športovcov. Táto krajina len potrebuje trochu viac sebavedomia a veriť ľuďom, ktorí niečo dokázali. Potľapkať ich po pleci, prejaviť im uznanie.

Brat Miro z vás vraj čerstvo spravil strýka. Aký je to pocit?

Krásny. Som najšťastnejší, že Mirkovi a jeho žene Hanke sa narodila krásna dcéra. Najviac som im to prial, sú spolu už osemnásť rokov. Celá rodina sa teší, mama a otec tomu už ani neverili. Teraz sa už pohľady zameriavajú na mňa, a tým chcem povedať, že na to teraz nebudem odpovedať. (smiech)

Nedávno sa omylom dostalo do raňajšieho vysielania Jojky vaše zákulisné hromženie. Znepriatelili ste si veľa ľudí?

Vždy som si vedomý, keď urobím chybu. A v tejto situácii som ju urobil, bez ohľadu na to, aké boli okolnosti. Mrzí ma to. To je všetko, čo k tomu poviem.

Dva dni predtým, ako ste vlani oslávili 40 rokov, mal Karel Gott osemdesiatku. Doslova do posledných dní bol umelecky činný. Viete si predstaviť, že to tiež takto parádne potiahnete?

Mám veľký obdiv voči týmto skúseným ľuďom. Pán Gott, pán Lipa, pán Žbirka. Na koncerte Mira Žbirku sme boli ako hostia, sledovali sme, ako skvelo spieva, a pozerám na brata Mira, že to nie je možné. Klobúk dole. Raz sme zase hrali na jednej akcii po Karlovi Gottovi a to bolo asi naše najhoršie vystúpenie, ktoré sme v živote zažili. Hrať po Gottovi sa nedá. On to tak rozpálil, že ľuďom v hľadisku neostal ani kúsok energie. O sebe takto do budúcnosti rozmýšľať neviem. Bol by som asi rád, keby som tak dlho vydržal na scéne, ale možno ani nie. Viem, že chcem robiť hudbu najdlhšie, ako budem vedieť či mať inšpiráciu. No viem aj to, že by som hudbu nechcel robiť nasilu. Žiť zo starej slávy, to je smutné. Ak ale budem mať stále radosť z toho, keď idem na pódium, ten neuveriteľný pocit z toho stavu slobody, ktorá sa tam odohráva tú hodinu a pol... Keď to budem stále takto cítiť, tak budem pravdepodobne aj v osemdesiatke na pódiách.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu