Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.06.2020 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Otecka 4 detí pobolievala hlava: Naplnil sa scenár, ktorý rodinu zložil na kolená

Štvornásobný otec Trevor Gagnier (39) z Massachusetts si spočiatku myslel, že pretrvávajúce bolesti hlavy sú len následkom malej autonehody, avšak po absolvovaní magnetickej rezonancie zistil, že jeho stav je oveľa vážnejší, píše Gagnierova rodina na stránke GoFundMe, kde mu zriadili účet na vyzbieranie potrebných financií.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

"Rozhodol sa ísť na magnetickú rezonanciu, aby zistil, či trpel otrasom, alebo mal niečo iné," píše sa na stránke. "Ihneď po tom, ako lekári videli výsledky, museli Trevorovi a jeho žene povedať zdrvujúce správy." Pretrvávajúce bolesti hlavy totiž neboli spôsobené nehodou, ale 5-centimetrovým nádorom na mozgu, ktorý sa javil ako veľmi agresívny.

Dlhoročný tréner dievčenského basketbalového tímu okamžite podstúpil operáciu, pri ktorej mu mali vybrať čo najviac zo život ohrozujúceho nádoru. Krátko po zákroku jeho manželka Meg informovala na Facebooku, že Trevor "chodil, rozprával, jedol, videl apod.."

 

"Má skvelú náladu a pri sebe vysmiate sestričky, spolu sa bavíme cez FaceTime. Máme šťastie na skvelé zdravotné sestry a doktorov, ktorí sa o neho starajú," napísala Meg. Napriek pozitívnym správam lekári neskôr museli manželom oznámiť tú najhoršiu správu. Napriek tomu, že "operácia prebehla naozaj dobre", nanešťastie, sa nepodarilo odstrániť celý nádor a Trevorovi potvrdili glioblastóm (najzhubnejší mozgový nádor) 4. stupňa, uvádza sa na GoFundMe.

Po správe, ktorá rodine obrátila život naruby, sa komunita okolo Trevora, jeho manželky a štyroch detí (všetky pod 11 rokov) spojila, aby ich v náročnej situácii podporila. "Dúfajme, že o rok povieme, že autonehoda mu zachránila život," povedal Jim Cabucio, riaditeľ atletického oddielu na strednej škole, kde pôsobil aj Trevor. "Ak to má niekto poraziť, tak je to on," dodal Cabucio. Napriek tomu, že Meg sa k zriadeniu účtu na charitatívnej stránke GoFundMe stavala odmietavo, aktuálne sa podarilo vyzbierať už vyše 130-tisíc dolárov (takmer 115-tisíc eur) a ďalšie peniažky pribúdajú.

"Chceli sme s tým začať už pred niekoľkými týždňami, ale Meg je natoľko hrdá a naozaj nechcela žiadať o finančnú pomoc," píše sa na stránke. "Nie je toho veľa, čo môžeme urobiť, okrem odľahčenia finančnej záťaže. Popri lekárskych ošetreniach, cestovaní a nepredvídateľných nákladoch je okolo domu toho toľko, čo by Trev za normálnych okolností urobil. ... Jeho manželka Meg je skutočná superhrdinka, ktorá každú minútu venuje deťom a starostlivosti o Treva."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: voj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose
Dentist working in dental clinic with patient in the chair.
Bojíte sa zubára ako čerta? Všetko začína už doma: Dodržiavajte tieto rady a budete mať pokoj