Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.06.2020 11:58 | Šport | Futbal
Foto

Nahnevaný Zidane po zápase svojich zverencov: Vyzerá to, že sme nič nedokázali

Hoci futbalisti Realu Madrid v nedeľňajšom 30. kole španielskej ligy zvíťazili v San Sebastiane 2: 1 a dotiahli sa na vedúce Barcelonu, trénera Zinedina Zidana (47) naštvalo, že sa po zápase riešil výkon rozhodcov.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii
Počas zápasu rozhodol arbiter niekoľko sporných momentov v prospech "bieleho baletu". V 48. minúte odpískal rozhodca faul v pokutovom území na Vinícia Júniora a kapitán Realu Sergio Ramos otvoril z penalty skóre. Potom domáci vyrovnali, lenže gól kvôli ofsajdu neplatil. Na druhej strane pridal poisťujúcu druhú trefu Karim Benzema, hoci sa aj pri opakovaných záberoch zdalo, že si loptu spracoval pažou.

San Sebastian v závere iba znížil. "Štve ma, že sa na konci bavíme len o rozhodcoch a nie o tíme a zápasoch, ktoré sme od začiatku sezóny odohrali. Vyzerá to, že sme na ihrisku nič nedokázali. Nemôžeme ovplyvniť, čo kto hovorí. Len vám poviem, že sme vyhrali na ihrisku a bolo to zaslúžené víťazstvo. Pokiaľ ide o zvyšok, nech si každý hovorí, čo chce," citoval klubový web Zidana.

"Nevidel som opakované zábery, ale povedali mi, že penalta bola nariadená správne a že Benzemov gól bol regulárny. Nechcem sa zapliesť do toho, či niečo išlo v náš prospech, či naopak. Je to na rozhodcovi, aby odviedol svoju prácu. Chcem sa baviť len o našej zaslúženej výhre," konštatoval Zidane, ktorý v utorok oslávi 48. narodeniny. "Los Blancos" po koronavírusovej pauze bodovali naplno aj v treťom zápase v lige a hoci má Barcelona pri bodovej rovnosti lepšie skóre, bilancia vzájomných duelov hovorí v prospech Realu.

"Ešte sme nič nedokázali. Trikrát sme síce vyhrali a nazbierali sme deväť bodov, ale uvedomujeme si, že až do konca sezóny to bude veľmi náročné, pretože tímy v La Lige sú naozaj dobré. Máme slušnú sériu, hráči po fyzickej i technickej stránke pôsobia dobre a vždy chceme viac. Musíte uznať, že od začiatku to vyzeralo, že sme chceli vyhrať," uviedol Zidane, ktorý tím zo španielskej metropoly doviedol v roku 2017 k ligovému primátu a trikrát s ním ovládol Ligu majstrov.

 

Real prišiel o zraneného Ramosa, ktorý sa po súboji s Alexandrom Isakom nechal vystriedať. "Pre mňa je to najlepší obranca na svete. Naozaj dobrých bekov je na svete veľa, ale to, čo za tie roky dokázal, je pôsobivé. Poznám ho dobre, hral som s ním a viem, že chce stále viac a presne to vštepuje tímu a klubu. To je skutočne bonus. Po tej zrážke ho to bolelo, ale vyzerá to, že to má len narazené. Nič vážne. To je dobrá správa," vyhlásil francúzsky majster sveta a Európy.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ČTK, SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Splnili sme sľub, vyhlásil Fico: Seniori si po novom prilepšia k dôchodku
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!
Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí
A elongated white toilet with the seat lid in the up position. The toilet is highlighted with a spot light coming from above. This sparse room has blue-green walls and a dark hardwood floor.
Foto
Viete, čo sa deje po spláchnutí WC? Budete v šoku! Po tomto si dáte dobrý pozor na to, ako to urobíte
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Pátranie so smutným záverom: Mladučká Ukrajinka († 14) si mala siahnuť na život
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Aktualizované
Slovensko predalo švajčiarskym investorom dlhopisy za 635 miliónov eur