Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Zavraždenú Moniku († 22) našli v lese, polícia podozrieva jej partnera Petra: Hrozivé svedectvo otca mŕtvej ženy!

Stala sa obeťou chorobnej žiarlivosti? Mimoriadne krutou smrťou zomrela v utorok večer Monika († 22) v obci Marcelová (okr. Komárno).

Polícia zatkla jej partnera Petra (20), ktorého podozrieva, že z mladej ženy doslova vymlátil dušu. Podľa slov jej otca si potom k nej ľahol a hladkal ju... Tak ich za obcou medzi stromami mali nájsť okoloidúci, ktorí zalarmovali políciu. Podľa informácií Nového Času Monika mala podliatiny na celom tele a na hlave tržné rany.

Dedinou na juhu Slovenska otriasol hrôzostrašný nález. V lese za obcou totiž v utorok pred 20. hodinou náhodní okoloidúci našli mŕtve telo mladej ženy. To ešte netušili, akým brutálnym spôsobom zomrela. Až privolaní policajti zistili, že ide o matku 5 detí Moniku († 22), ktorá odišla z tohto sveta krutou smrťou.

Otvoriť galériu

Polícia podozrieva jej partnera Petra (20), ktorý ju mal údajne zo žiarlivosti dobiť na smrť konárom. „Oni išli do Marcelovej k jeho babke, lebo tu nemohli byť. Bývali u dcériných starých rodičov, ale tí ich vyhodili. On bol stále opitý a agresívny, to sa nedalo vydržať,“ hovorí Štefan, otec zabitej mladej ženy z Lándora, časti Komárna.

 

Scenár sa podľa neho opakoval aj v utorok a mladý pár si išiel hľadať nový podnájom. Útočisko zatiaľ našli u Petrovej babky. „Zobrali so sebou aj dve deti, ktoré spolu mali. Dcéra mala ešte tri deti, ale nie s ním, tie ostali tu,“ vraví nešťastný muž a pokračuje: „Ja som nebol doma, potom prišli policajti. Vraj ju zobral za dedinu medzi stromy a tam ju tak zbil, že zomrela. Potom si ľahol k nej a hladkal ju, tak ich našli, to som počul,“ prezrádza desivé skutočnosti otec, ktorý tomu nemôže uveriť.

Problémový chlap

Štefan nevie nájsť na druha svojej dcéry jediného pekného slova. „On pil a asi aj niečo iné bral, preto som ho tu ani nechcel, ale ona s ním bola,“ dodá so slzami v očiach. Aj podľa susedy v Marcelovej je Peter problémový človek. „Keď tu boli, púšťali nahlas hudbu. On pil a vraj bral aj drogy,“ dozvedeli sme sa od ženy, ktorá po chvíli vyriekla ďalšiu šokujúcu informáciu: „Počula som, že ona bola tehotná.“ Dvojica sa mala v osudný deň pohádať pre neveru, ale Monikin otec si myslí, že je to hlúposť.

„Mala 5 detí, neviem, kedy by niečo také stíhala,“ krúti hlavou Štefan, ale nevylučuje, že Peter na ňu mohol žiarliť. Podľa informácií Nového Času, keď polícia prišla na miesto činu, Petra našli pri bezvládnom tele Moniky. Mal byť totálne opitý. Mŕtva Monika mala na celom tele podliatiny a tržné rany na hlave. Podozrivého Petra policajti zatkli. „Neposkytujeme k prípadu žiadne informácie,“ uviedla na margo prípadu nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mf, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!