Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.06.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dohra žúru superstáristov: Podniku hrozí pokuta 112-tisíc, hviezdy strčili hlavu do piesku!

Zarobili si na poriadny malér! Minulú nedeľu sa Česko aj Slovensko dočkali víťaza šou SuperStar a titul výherkyne získala 19-ročná Barbora Piešová.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Po veľkolepom ukončení šou sa však porotcovia ani štáb či súťažiaci neponáhľali domov, ale ich kroky viedli do jedného z barov v pražskom Podolí. Práve tu všetci až do skorých ranných hodín hýrili napriek tomu, že bola oficiálna párty zrušená. Všetky podniky v Česku však majú pre pandémiu koronavírusu povinnosť zatvoriť o 23.00 hod. Skupinka zo SuperStar na čele s Paľom Haberom (58), Leošom Marešom (44) či Patríciou Pagáčovou (31) si veselo oslavovala až do pol siedmej ráno, a to dokázateľne vo vnútri baru. Práve pre tento prešľap teraz hrozí majiteľovi mastná pokuta vo výške viac ako 112-tisíc eur a dokonca to už riešia aj muži zákona.

Finále SuperStar sa nieslo v dramatickom tóne, keď sa rozhodovalo medzi pätnásťročnou favoritkou Dianou Kovaľovou a Barborou Piešovou. Nakoniec vyhrala práve Barbora, ktorá svoj nečakaný titul novej Česko Slovenskej SuperStar oslávila vo veľkom. Ako sme totiž pred pár dňami informovali, kompetentní sa rozhodli oficiálnu párty pre pandémiu zrušiť, ale to nezabránilo porotcom Haberovi, Pagáčovej či Marešovi, ale ani ostatným zo štábu či spomínanej víťazke, aby sa po prenose stretli v jednom z pražských podnikov. A to aj napriek nariadeniu českej vlády, že bary môžu byť otvorené len do 23. hodiny a prenos skončil len pár minút po polnoci.

Všetci však veselo žúrovali a ich párty sa skončila až v ranných hodinách, čo potvrdil samotný Leoš Mareš „SuperStar 20.00 - 00.00, večierok 00.30 - 5.30, ranná šou v rádiu 6.00 - 9.00, smoking mám stále na sebe,“ priznal moderátor. Podľa informácií, o ktorých písal aj český Blesk, však bude mať tajná oslava ešte svoju dohru. Obrovský prešľap totiž riešia aj muži zákona, ktorí si na celebritný žúr poriadne posvietili. „V súčasnosti môžeme potvrdiť, že sa prípadom zaoberáme a zisťujeme, či nedošlo k priestupkovému konaniu,“ povedala Blesku hovorkyňa polície Lucie Drábková.

 

Dávajú od toho ruky preč

Na porušenie zákona pritom môže doplatiť najmä majiteľ baru v Prahe, kde sa tajná oslava konala. „Podľa zákona o ochrane verejného zdravia mu hrozí maximálna pokuta 112 253 eur. Práve on musí zaistiť, aby nebolo otvorené po 23. hodine. Postih hosťom hrozí len vtedy, ak nechcú opustiť priestor v požadovaný čas, čo potom rieši polícia,“ vysvetlila českému denníku hovorkyňa ministerstva zdravotníctva Gabriela Štěpanyová. Nový Čas sa preto s otázkami obrátil na hlavných aktérov párty, tí však strčili hlavu do piesku.

Režisér šou Pepe Majeský, ani porotca Marián Čekovský nám totiž do uzávierky neodpovedali a troma slovami nás odbil aj ďalší z katov Leoš Mareš. „Neviem, nič neviem,“ povedal známy český moderátor. Držať bobríka mlčanlivosti sa tiež rozhodla aj víťazka Piešová, ktorej na konte pribudla suma 75-tisíc eur a aj porotkyňa Patrícia Pagáčová. „Dostala som upozornenie, že celá vec je údajne v šetrení polície, tak sa k tomu pani Pagáčová, bohužiaľ, nemôže vyjadriť,“ napísala nám jej manažérka Kristýna Schmitzerová.

„Televízia Markíza ani televízia Nova neorganizovali žianu akciu,“ povedal Novému Času riaditeľ PR a marketingu Markízy Michal Borec. „Ľudia, ktorí tam boli, si párty zorganizovali sami po svojej linke,“ prezradil nám zdroj z okolia televízie Markíza.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, Blesk, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!
Luxemburčan má rád dobré podniky.
Ďalší škandál problémovej hviezdy: Koniec Gersona v Slovane?
Slávenie pesachu v Izraeli zatienili obavy o rukojemníkov väznených v Pásme Gazy
Foto
V Izraeli vládnu obavy, vystrašené rodiny zakročili: Výzva pre židov po celom svete!
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Foto
V ďalšom meste na Slovensku spozorovali medveďa: Znepokojivé, kde sa pohyboval
obvinený Rado(46)
Foto
Horor v Hlohovci: Rada obvinili z vraždy syna Samuela († 19)! Zlomí vám srdce, kto mal byť svedkom brutálneho činu
Ilustračné foto
Požiar obydlí na východe: Hasiči bojovali s plameňmi niekoľko hodín! Žilo tam 19 ľudí
Podtatranské múzeum v Poprade.
Váš Tip
Skvelé správy z Podtatranského múzea v Poprade: Podarilo sa im zreštaurovať TIETO dve vzácne diela z 18. storočia!
Pád vrtuľníka (Ilustračné foto)
Tragická zrážka vojenských vrtuľníkov: Zahynula celá posádka! Strašné VIDEO z nešťastia
Útočník Stéphane Da Costa, ktorý pôsobí v KHL by mal štartovať na MS v Česku za Francúzsko.
Hráč z KHL ide na MS do Čiech: Čo hovoria na to Slováci!
(ilustračné foto)
Vláda v Kanade sa obáva katastrofy: Bojujú s niekoľkými požiarmi! Desiatky trvajú ešte od roku 2023