Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2020 10:00 | Správy | Domáce správy

Po čistkách v nemocniciach sa objavilo ďalšie video ministra Krajčího: Satan chce cez svojich ľudí ovládnuť moc!

Minister zdravotníctva je opäť hitom internetu!

Objavilo sa ďalšie náboženské video, na ktorom Marek Krajčí (46) ešte ako opozičný poslanec otvorene hovorí v kresťanskej televízii life.tv o tom, že v politike reprezentuje Pána a Božie deti na Slovensku. Spomína aj to, že Satan je knieža tohto sveta. Nikdy sa netajil, že je veriaci, no jeho radikálne vyjadrenia vyvolávajú vášne. V čase, keď Krajčí odvoláva šéfov nemocníc či záchranných služieb sa na internete objavilo jeho ďalšie náboženské video, ktoré možno vysvetľuje jeho činy.

Ide o rozhovor pre kresťanskú televíziu life.tv, ktorý poskytol ešte ako opozičný poslanec. Vysvetľuje v ňom, prečo šiel do politiky. „Ja som presvedčený, že my máme evanjelium priniesť do sféry biznisu, médií, kultúry, vzdelávania, zdravotníctva a aj do politiky. Teraz s touto podporou sa mi oveľa ľahšie uvedomuje, prečo tam som. Reprezentujem Pána a reprezentujem Božie deti na Slovensku. Toto je moja hlavná misia, pre ktorú som teraz v parlamente,“ hovorí Krajčí.

Otvoriť galériu

V ďalších vyjadreniach ešte pritvrdzuje a pri opisovaní vtedajšej politickej situácie spomína Satana. „Momentálne teraz, ako to vyzerá, mám možnosť do toho trošku viac vidieť, je to naozaj hrozné. Ja si myslím, že je to aj kvôli tomu, že my ako Boží ľud sme všetky pozície prepustili ľuďom, ktorí nepoznajú Boha. Toto je niečo, čo Satan vyhľadáva, lebo Satan chce mať moc a on chce cez svojich ľudí tú moc ovládnuť. On je knieža tohto sveta,“ hovorí Krajčí, ktorý dodal, že veľmi závisí od Pána.

 

„Myslím si, že som urobil už aj veľa chýb, ale na druhej strane som videl veľmi veľa až takých nadprirodzených okamihov, ako ma Boh viedol. Kde mi otvoril dvere, čo som mohol spraviť. Je to taký dobrodružný život úplnej závislosti od Boha,“ povedal vtedajší opozičný poslanec, ktorý je dnes už ministrom zdravotníctva. Takisto vyjadril svoju túžbu po tom, aby boli na najvyšších pozíciách charakterní ľudia, ktorí budú vedieť spravovať verejné veci zodpovedne a čestne. Video sa končí Krajčího otázkou: „A kde tých ľudí hľadať, keď nie medzi kresťanmi?“

Joga a okultizmus

V jednom z ďalších videí, ktoré sa nedávno objavilo na internete, minister rozpráva o stretnutí s Duchom Svätým a o očistení svojho „brata“, ktorý cvičil jogu, od okultizmu. „Modlili sme sa za jedného konkrétneho brata, ktorý tam bol, a zistili sme, že mal dočinenia niečo s okultizmom s jogou. Cítil sa poviazaný, keď sme sa začali modliť za naplnenie Duchom Svätým, tak my sme sa začali modliť za neho. Keď sa to stalo, tak tam prišiel Duch Svätý, ale to bolo naozaj ako vánok a on normálne previal tým humnom,“ hovoril minister vo videu.

Dotkol sa tak učiteľov jogy, ktorí následne žiadali ospravedlnenie. Krajčí to však odmietol. „Minister zdravotníctva sa nebude vyjadrovať k videám, ktoré vznikli dávnejšie pred jeho nástupom do súčasnej funkcie, toho času boli pravdepodobne protizákonne a účelovo vystrihnuté  nahrávky, ktorá nie je jeho, a stali sa predmetom jeho osočovania a diskreditácie prostredníctvom rôznych médií, za čo minister nenesie žiadnu zodpovednosť,“ napísala v stanovisku hovorkyňa ministra Zuzana Eliášová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: len, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Ilustračné foto
Aktualizované
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?