Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.05.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Celebritná lekárka Pállová má traumu z minulosti: Po takmer 6 rokoch prehovorila o nehode

Za volant auta už nesadne! Dermatologička a lekárka Alena Pallová (40) má traumu z minulosti, keď na Vianoce 2014 spôsobila so svojím luxusným autom dopravnú nehodu.

Pri nej si to odniesla najmä vodička druhého vozidla Martina (44), ktorá sa so zdravotnými následkami bije dodnes. Alena, ktorá nakoniec dostala dvojročný trest s trojročnou podmienkou, však, ako sa zdá, znáša dôsledky dodnes a preto urobila aj rázne rozhodnutie. Pallová je v celebritných kruhoch obľúbenou lekárkou, ktorá udržiava hviezdy televízie či pódií krásne a svieže. Aj ona si však nesie na chrbte svoj kríž, ktorý sa s ňou ťahá už dlhé roky.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Na Vianoce roku 2014 totiž svojou bezohľadnou jazdou spôsobila dopravnú nehodu, ktorú si odskákala najmä ďalšia obeť nehody - Martina. Mladá žena, ktorá mala všetko pred sebou, totiž musela podstúpiť tri operácie mozgu a v nemocnici si poležala tri mesiace. Po tom nasledovali roky rehabilitácií, no jej život už nikdy nebude ako predtým.

Celebritná lekárka pritom dostala dvojročný trest s trojročnou podmienkou a zákazom vedenia vozidla na päť rokov. Na prvý pohľad síce Alena funguje normálne a očividne sa jej aj darí, no aj na nej zanechala tragédia stopy. „Nešoférujem päť a pol roka a už nikdy šoférovať nechcem. Mám strach a rešpektujem prianie rodiny zranenej panej,“ vysvetlila svoje razantné rozhodnutie celebritná lekárka na sociálnej sieti.

Tá pritom už v minulosti priznala, že osudný deň už z pamäti nikdy nevymaže. „Netreba zabúdať na to, čo sa stalo, ale treba ísť ďalej a ja sa z toho snažím poučiť. Myslím si, že som si z toho do života veľmi veľa zobrala,“ povedala Novému Času v minulosti Pallová.

 

Žiadala odpustenie

Celebritná lekárka, ktorá chcela mať čistý štít, sa dokonca s Bratislavčankou Martinou stretla dva roky po nehode. „Osobne sa jej ospravedlnila,“ prezradil nám vtedy zdroj z okolia zranenej ženy. Jej rodina však stále nevie Pallovej odpustiť a na mrazivé chvíle, keď sa obávali o život milovanej osoby, nikdy nezabudnú. „Neviem, či sa také niečo dá prijať,“ reagovala Martinina sestra Henrieta na otázku, či Martina prosbu o odpustenie prijala.

„Vianoce už nikdy nebudú Vianoce. Ale dúfame, že už sa nič neudeje a budeme všetci spolu doma,“ vyjadrila sa v roku 2016 Henrieta a dodala, že Martina musí stále rehabilitovať. Ťažké srdce na Alenu však má aj matka poškodenej, ktorá sa s lekárkou stretla zoči-voči na súde. Po tragédii vyhlásila, že im lekárka zničila život.

Hrozivá zrážka

Alena Pallová na Štedrý večer 2014 na križovatke v bratislavskej Rači svojím čiernym BMW zboku nabrala červený Fiat Punto, ktorý na zelenú vychádzal zo Stolárskej ulice. Lekárka vošla do križovatky nielen na červenú, ale rútila sa oveľa väčšou rýchlosťou, ako je predpísaná päťdesiatka. Dosvedčujú to slová očitého svedka. BMW totiž nabralo fiatku, tá sa roztočila a telo mladej ženy vyletelo z auta. Jeden zo svedkov sa spolu s ďalšími ľuďmi snažil poskytnúť zranenej žene prvú pomoc, kým neprišli záchranári.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!