Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.05.2020 12:05 | Šport | Tenis
Foto

Cibulkovej deň D sa nezadržateľne blíži: Posledná kontrola pred pôrodom!

Deň D sa nezadržateľne blíži! Bývalá tenistka Dominika Cibulková (31) absolvovala koncom týždňa na ružinovskej klinike jednu z posledných kontrol pred pôrodom. Malého Jakubka privedie na svet už o niekoľko dní prirodzeným spôsobom vo Viedni.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii
Fotograf Nového Času stretol Dominiku vo štvrtok spolu s manželom Michalom pred ružinovskou poliklinikou. Sympatický pár mal spolu ruka v ruke namierené na jednu z posledných lekárskych prehliadok pred pôrodom. „Možno bola posledná, uvidíme,“ prezradila Novému Času vždy dobre naladená Dominika a jedným dychom dodala. „Zatiaľ necítim, že by sa malý pýtal na svet, len kamošky ma všetky strašia, že by to mohlo prísť aj skôr, ako to očakávame. Ja to vidím viac-menej na termín,“ dodala bývalá štvrtá najlepšia hráčka sveta. Tehotenstvo pre ňu bolo prakticky bezproblémové. „Aj na kontrole mi teraz povedali, že všetko je v absolútnom poriadku. Nič nenasvedčuje tomu, že by som mala rodiť predčasne. Uvidíme, kedy to príde,“ zamyslela sa Cibulková. Nápad rodiť vo Viedni si nerozmyslela. „Dosť dlho to bola pre mňa dilema, ale už je všetko vybavené. Papiere sú prichystané, aby nás nezaskočil nejaký problém. Michal aj ja máme vybavenú výnimku, takže po návrate z pôrodnice na Slovensko bude karanténa domáca,“ vysvetlila logistiku a vyzradila aj to, či bude mať malý Jakubko v budúcnosti nejakých súrodencov. „Michal hovorí o troch deťoch. Moja mamina si myslí, že po jednom nás to prejde, takže som zvedavá,“ uzavrela so smiechom Cibulková.

Rodiť do vody? To nie!

Domča pre Nový Čas zároveň priznala, že pôrod v luxusnej rakúskej klinike prebehne prirodzeným spôsobom. „Kamarátky sa ma snažili presvedčiť aj na pôrod do vody. To u mňa ale nehrozí. Bude to prirodzenou cestou,“ netajila svoj zámer.

 

Neprajných fanúšikov s prehľadom odbila

Stylista a fotograf Lukáš Kimlička pripravil s tehotnou Dominikou prestížne umelecké fotenie pre módny magazín. Keď zábery zverejnil na instagrame, určite nečakal, že bude musieť nenávistné komentáre k nim vymazávať či vypínať celú diskusiu. „Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno, či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. Nekutočné, koľko zla, nenávisti, závisti a pohrdánia je vo vás, ženách. Prestaňte sa už porovnávať, závidieť si, urážať sa a hlavne prestaňte svoje nenávistné hejty skrývať za vyjadrenie názoru. Ženy majú držať spolu,“ napísal Kimlička, na ktorého slová reagovala aj samotná Domča. „Lukášov status je pre mňa oslavou ženskosti a pohľadom na ženskú krasu v rôznych podobách a obdobiach ženy. Je to človek, ktorý so mnou pracuje už dlhé roky, takže klobúk dole!“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Marcel Šintaj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!