Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.05.2020 10:34 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kimlička zverejnil fotky tehotnej Cibulkovej, takú vlnu nenávisti nečakal: Tvrdé slová o Slovenkách!

Stylista a fotograf Lukáš Kimlička pripravil pre módny magazín fotenie s tehotnou Dominikou Cibulkovou.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Keď zábery zverejnil na Instagrame, určite nečakal, že bude musieť nenávistné komentáre k nim vymazávať či vypínať celú diskusiu. Nad zlomyseľnými poznámkami ostal rozum stáť aj iným komentujúcim. ,,Normálne je mi zle, keď čítam komentáre niektorých zakomplexovaných žien,“ ,,Ja ju tiež nemusím, ale nikdy by mi nenapadlo napísať pod jej fotku, že je škaredá, tučná, aké má nechty a podobne,“ či ,,Dúfam, že si Domča toto nečíta, lebo si ani neviem predstaviť tú bolesť, čo by pri tom cítila," napísali zhrození komentujúci.

Napokon povedal dosť samotný Kimlička a poslal tvrdý odkaz všetkým Slovenkám, ktoré majú záľubu v nenávistných komentároch. ,,Nikdy som nezažil toľko ´hejtov´ pod fotkami ženy a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno, že ja na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. Nikdy som nevidel, aby chlap písal chlapovi pod fotku, že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži,“ odkázal známy stylista. ,,Čo dokáže napísať žena druhej žene, tak to je neskutočné. Neskutočné, koľko zla, nenávisti, závisti a pohŕdania je vo vás ženách. Priznám sa, že z niektorých komentárov mi prišlo až zle,“ krúti hlavou Kimlička.

,,Na fotku ženy, ktorá nemá miery topmodelky, napíšete, že je tučná a nemala by sa tak ukazovať. Áno, nech chodí po kanáloch alebo nech nevychádza z domu. Každá žena s konfekčným číslo nad 36 nech sa zatvorí do pivnice a spytuje si svedomie, aby ju náhodou iné ženy nezlynčovali. Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá, pre vás bude stále nahá, tak ju posielate do pekiel,“ nestačí sa čudovať stylista.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel aby chlap písal chlapovi pod fotku že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži. Ale čo dokáže napísať ŽENA druhej ŽENE, tak to je neskutočné. Nekutočné koľko zla, nenávisti, závisti a pohrdánia je vo vás, ženách. A teraz naozaj nie je dôležité to, že to píšem pod fotku Dominiky. Tá je teraz druhoradá. Prvoradé je to, ako sa vy ženy k sebe navzájom správate. Prizám sa, že z niektorých reakcií mi prišlo zle. Pracujem v módnom magazíne už 13 rokov. Stále sa dožadujete aby sa v nich objavovali aj ženy plnších tvarov, aby sa bojovalo proti anorexii a aby si všetky ženy boli rovné. No nehnevajte sa na mňa, ale vy ženy si pekne "kakáte" do úst. Na fotku ženy, ktorá nemá miery topmodelky napíšete že je tučná a nemala by sa tak ukazovať. Áno, neh chodí po kanáloch, alebo nech nevychádza z domu. Každá žena s konfekčným číslom nad 36 nech sa zatvorí do pivnice a spytuje si svedomie aby ju náhodou iné ženy na instagrame nezlynčovali. Keď sa žena s plnšou postavou odfotí polonahá (pre vás bude stále NAHÁ), tak ju posielate do pekiel. Ale keď ste deň pred tým lajkli úplne nahú tehotenskú foto inej prominentnej slovenky, tak to je v poriadku. Lebo ona je štíhla a nenasiera vás každý deň fotkami svojho života na ktorý si zarobila sama (lebo nezarobila!). Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady. Lebo keď nemáte rada samú seba, potom sa len skrývate za anonymné profily a celé dni rozsievate na internete zlo a hejty. Ak nemáte rada Dominiku, nesledujte ju. Ak máte rada Beyonce, sledujte ju. Hlavne sa už prestante porovnávať, závidieť si, urážať sa a hlavne prestante svoje nenávistné hejty skrývať za vyjadrenie názoru. Pretože taký názor nikoho nezaujíma a hlavne je zbytočný. Ženy majú držať spolu! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka),

 

Všetkým ženám, ktoré rozsievajú nenávisť na sociálnych sieťach, odkazuje jediné. ,,Ja si ženy veľmi vážim a vždy som si vážil, ale prosím vás, majte sa rady. Lebo keď nemáte rada samú seba, potom sa len skrývate za anonymné profily a celé dni rozsievate na internete zlo a hejty,“ napísal Kimlička.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Hoci Victoria slávi už päťdesiat rokov, takmer nikto by si netrúfol jej to povedať.
Foto
TOTO ste Victorii Beckham nevedeli: Dcéra o nej prezradila TRÁPNE tajomstvo! Uf, radšej mala ostať ticho
Počty prípadov u našich susedov od začiatku roka prudko stúpajú.
EPIDÉMIA v Česku?! Odborníci dvíhajú varovný prst: Ochorenie naberá na intenzite
 Na proteste proti zákonu o zahraničnom vplyve bolo v Tbilisi vyše 20.000 ľudí.
Foto
Gruzínskom sa ozývajú výkriky skandovania: Desiatky tisíc ľudí vybehlo do ulíc! Situácia je vážna, čo sa tam deje?
Vlajka Kataru (ilustračné foto).
Katar prehodnocuje svoju úlohu sprostredkovateľa: Môžu za to konflikty? Najhoršie na tom skončí táto krajina!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Česko a Belgicko bijú na poplach! Prstom ukazujú na Rusko: Hrozné, do čoho majú zasahovať
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj žiada lídrov EÚ o pomoc: Vymenoval zoznam, toto by im pomohlo pri obrane krajiny
Pesničková súťaž Eurovízia bude prebiehať 7. až 11. mája.
Obľúbená Eurovízia je za dverami: Švédsko chce byť pripravené na najhoršie, drsné opatrenia
Predavčaka sedí v obchode počas výpadku elektrickej energie v ekvádorskej metropole Quito v utorok 16. apríla 2024.
Foto
V Ekvádore majú už víkend: Sú bez elektriny, z krajiny hlásia problém za problémom
Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. počas tlačovej konferencie.
Slovan má údajne záujem o slovinského zakončovateľa: O šikovného útočníka sa zaujíma aj Bazilej
Exsiskár Beňa priznáva odovzdanie 20 000 € Pčolinskému.
Aktualizované
V Afrike zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS: Odsúdený bol už aj v minulosti! Čo sa stalo tentokrát?
Švajčiarsky parlament zakázal používanie nacistických symbolov.
Tlak z Európy ich donútil konať: Švajčiarsko zakázalo používanie nacistických symbolov
(ilustračné foto)
Za pomoc Ukrajine mreže: Ruskí agenti zadržali štyroch ľudí, pozrite sa, čo mali urobiť