Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.05.2020 10:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Najsmutnejšie narodeniny Anety Pariškovej: Po 17 dňoch opäť v nemocnici

Pokračuje v náročnej liečbe! Obľúbená moderátorka Aneta Parišková (47) už niekoľko týždňov statočne bojuje so zákernou rakovinou, ktorá jej obrátila život naruby.

Sympatická jojkárka, ktorá má za sebou prvé kolo chemoterapie, túto drastickú, no potrebnú procedúru musí podstupovať znovu. Včera skoro ráno Anetu Nový Čas zastihol pred Národným onkologickým ústavom, kde nedávno začala svoj náročný, vyčerpávajúci boj s Non-Hodgkinovým lymfómom, ktorý sa jej usadil pod hrudnou kosťou. Sprevádzal ju manžel Miroslav, ktorý je milovanej manželke oporou od samého začiatku.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Aneta všetkým vyrazila dych, keď začiatkom mája na sociálnej sieti oznámila, že začala boj s rakovinou. Moderátorka si s obrovským šokom od lekárov vypočula diagnózu - Non-Hodgkinov lymfóm, ktorý sa jej usadil pod hrudnou kosťou. Obľúbená tvár Jojky sa pustila do boja so silným súperom, ktorý jej v živote narobil poriadnu spúšť. Dva týždne od začiatku chemoterapie jej začali vypadávať celé chumáče vlasov, a tak sa rozhodla vzdať svojej dlhej blond hrivy. Ako prezradila, prvé kolo chemoterapie ukončila 9. mája.

„Pred tým ďalším ma dnes pustili domov,“ napísala vtedy na sociálnej sieti Aneta. Po sedemnástich dňoch, ktoré strávila doma s milovanými synmi a manželom, včera musela cestu do Národného onkologického ústavu merať opäť. Vybrala sa tam skoro ráno, pričom ju sprevádzal manžel Miroslav. Moderátorka bola nenápadne športovo oblečená, s rúškom na tvári a šiltovkou na hlave. V rukách niesla veľkú termosku, ktorá ju nepochybne počas studeného rána zahriala. Anetu manžel vysadil pred nemocnicou, kde už pokračovala sama. Cez plece mala prevesenú veľkú tašku a na chrbte ruksak, je teda možné, že si ju v nemocnici opäť nechali.

 

Narodeniny bez oslavy

Pritom práve včerajšok bol pre Pariškovú výnimočný, nakoľko mala narodeniny. Hoci by nepochybne tento deň najradšej strávila so svojimi najbližšími, o oslave s ohľadom na okolnosti, pochopiteľne, nemohlo byť ani reči. Rodina je však pre ňu tým najkrajším darčekom a najsilnejším liekom. „Ospravedlňujem sa všetkým pacientom v NOÚ za dnešný hluk. Pod balkón nemocnice mi dnes nabehla celá moja divoká, hlučná, milovaná banda. Aj s ďalekohľadom a vyznaniami,“ napísala Aneta pred dvoma týž- dňami, keď podstupovala prvú chemoterapiu a manžel a deti ju prišli rozveseliť pod oknami.

„Zvláda to veľmi dobre, aj keď, samozrejme, má svoje ťažké chvíľky,“ povedal pre jojkársky Topstar minulý týždeň Miroslav, ktorý priletel z Ameriky a ochotne dohliada na Anetiných synov Daniela (12), Gabriela (8) a Nathana (7). „Starajú sa tiež o mamku, robia jej masáže, spolu to zvládame,“ dodal Anetin manžel s tým, že moderátorka sa chce vrátiť do práce hneď, ako to bude čo i len trochu možné.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?