Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.05.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Prípravy na priame prenosy SuperStar vrcholia, naskytol sa však ďalší veľký problém: Ohrozené finále?!

Finále v náročnom období! Spevácka súťaž SuperStar sa blíži ku koncu a víťaz bude známy už o dva týždne.

Záverečné kolá, ktoré sa budú konať v priamom prenose, budú z dôvodu pandémie sprevádzať prísne bezpečnostné opatrenia. Tým sa, pochopiteľne, nevyhnú súťažiaci, štáb ani porota. Samotnú prípravu zlatého klinca tejto hudobnej šou, ktorá je už sama osebe náročná, komplikujú aj povinné testy na koronavírus. Hoci ich už všetci, ktorých sa to týka, podstúpili, podľa informácií Nového Času ešte nemajú vyhraté. Kompetentným však robí vrásky Paľo Habera (58), ktorý si dáva poriadne načas!

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Ako Nový Čas informoval minulý týždeň, slovenská časť účinkujúcich aj štábu SuperStar prešla priamo pred budovou Markízy testovaním na koronavírus. Nepríjemnú, no nevyhnutnú procedúru v zdravotníckom stane museli strpieť pred odchodom do Prahy, kde sa 24. a 31. mája budú konať finálové kolá. Vzorky si dali odobrať speváci Barbora Piešová (19), Giovanni Ricci (21), Júlia Kramárová (18) a Timotej Májsky (22), ale aj režisér Pepe Majeský a ostatní členovia štábu, ktorí hneď po výsledkoch testov odcestovali do Prahy.

Práve tam už dva týždne nacvičujú, skúšajú a majú generálne skúšky. Okrem hudby sa však musia sústrediť aj na aktuálnu situáciu v súvislosti s pandémiou. „Všetci, ktorí sa zúčastnia finále, sú podľa platných pravidiel pri vstupe do Českej republiky povinní preukázať sa negatívnym testom na koronavírus, ktorý nesmie byť starší ako štyri dni. Týmto testovaním by mali prejsť aj pred každým z dvoch priamych prenosov,“ prezradil zdroj Nového Času.

 

Návrat na poslednú chvíľu

Zatiaľ čo sa zdá byť všetko v relatívnom poriadku, nejednu vrásku môže všetkým zainteresovaným robiť porotcovský kat Paľo Habera. Ako totiž informoval Nový Čas, zatiaľ čo sa všetci pripravovali na prichádzajúce finálové kolá, spevák si užíval luxus svojej vily na Floride dlhé týždne. Utiekol sa pred koronou skryť práve tam a prípravy šou nechal na iných. On ako starý harcovník si tak prišiel až na hotové.

Zatiaľ čo mali kostymérky a iný štáb dosť času pripraviť ostatných účinkujúcich na priame prenosy, pri Haberovi to budú musieť zvládnuť v rekordne krátkom čase. Paľo totiž nastúpil do súkromného lietadla až včera popoludní na Floride, teda dva dni pred začiatkom šou. „I´m coming home (Vraciam sa domov, pozn. red.),“ napísal spevák k záberu z lietadla. Na sedadlách z bielej kože sa vynímala aj gitara, pripevnená bezpečnostnými pásmi.

Návrat porotcu sa však nezaobišiel bez dodržiavania nariadení. „Habera bol testovaný v Amerike, aby sa v Česku mohol preukázať negatívnym testom na koronavírus a nemusel tak ísť do domácej karantény. Podľa všetkého bude musieť podstúpiť aj ďalšie testovania ako všetci, ktorí sa zúčastnia na finálových kolách,“ uviedol zdroj Nového Času.

„Nakrúcanie finálových kôl SuperStar naživo je podmienené dodržiavaním všetkých platných pravidiel v danom čase a na danom mieste. Týka sa účinkujúcich a aj členov štábu,” povedal Novému Času šéf PR a marketingu TV Markíza Michal Borec. Odoberaniu vzoriek sa preto nevyhli ani kolegovia speváka z poroty. „Koronu nemáme. Vďaka Bohu,“ napísal Čekovský na svojom profile na sociálnej sieti k fotke s odobratou vzorkou. Podobným záberom z testovania sa pochválil aj Leoš Mareš.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo