Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.05.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Prvý rozhovor Skrúcaného po narodení vytúženého bábätka: Dcérku videl skôr ako Judínyová!

Žiari spokojnosťou! Moderátor, herec a zabávač Števo Skrúcaný (60) sa s manželkou, moderátorkou Erikou Judínyovou (49) už tretí deň teší z dcérky Elly.

Dievčatko prišlo na svet v pôrodnici na bratislavských Kramároch. Nový Čas pred nemocnicou zastihol šťastného otca, ktorý na návšteve čerstvej mamičky a ich bábätka strávil dlhé tri hodiny. O malej princeznej, ktorá im rozjasnila a navždy zmenila životy, Skrúcaný poskytol Novému Času rozhovor plný emócií, kde prehovoril o prvých spoločných chvíľach so svojím dievčatkom.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Manželia Erika Judínyová a Števo Skrúcaný po spoločnom potomkovi dlho túžili. Ich sen sa im napokon splnil a po rokoch plných dúfania sa stali rodičmi malej Elly. Dievčatko prišlo na svet v nemocnici na bratislavských Kramároch, kde ho Nový Čas včera zastihol.

Na návšteve pri manželke a dcérke strávil dlhé tri hodiny. „V tejto chvíli sa môžem tešiť, že obe sú zdravé, v pohodičke. Malá je veľmi životaschopná, saje ako divá,“ prezradil so smiechom Skrúcaný, ktorý videl svoju princeznú ešte skôr ako jeho manželka, keďže rodila cisárskym rezom.

V poriadku je aj samotná mamička. „Myslím, že sa má veľmi dobre a je šťastná. Dokonca dnes už stála na nohách,“ povedal včera natešený otecko, ktorý je už štvornásobným otcom. Z predošlých dvoch manželstiev má dcéru Lindu a synov Tomáša a Lukáša. Otcovstvo má však teraz pre neho úplne inú príchuť. „Je to taký zvláštny pocit po toľkých rokoch a v takom veku byť otcom, ale myslím, že všetko je tak, ako má byť. S Erikou máme takú dohodu, že nebudem otec na plný úväzok. Že ju nechám vychutnávať si tie mamičkovské povinnosti a ja budem veľmi rád supervízorovať,“ vysvetlil rodičovskú stratégiu moderátor s tým, že bude vždy pripravený svojej manželke so všetkým pomôcť.

 

Vytúžené dievčatko

Judínyovej sa splnilo nielen to, že sa stala mamou, ale aj to, že má princezničku. „Chcela jednoznačne dcéru, aby ju mohla obliekať a cifrovať, ale nie veľmi, ja to budem brzdiť,“ dodal s úsmevom šťastný tato. Prezradil aj to, že meno Ella vybrala Erika, pretože mená prevažnej časti jej rodiny sa začínajú na písmeno E. Skrúcaný má ruka v ruke s novým prírastkom do rodiny teraz aj nový imidž - dlhé vlasy aj bradu.

„Využívam situáciu, že sa teraz nehrá a nie sú akcie, keď sa musím každý deň holiť. Tak som sa nechal spustnúť, dal som to na lesného muža,“ zasmial sa Skrúcaný. Obdobie pandémie mu však prinieslo aj benefity. „Jediné pozitívum koronavírusu je, že teraz sa ešte budem môcť pár mesiacov naplno a intenzívne venovať môjmu štvrtému dieťaťu. Takže si to konečne v takomto pokročilom veku užijem naplno,“ teší sa moderátor.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NaJa, mm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke nemecký kancelár Olaf Scholz.
Pomsta Iránu? Aha, čo chce spraviť Nemecko kvôli útoku na Izrael
Taliansky premiér Mario Draghi.
Taliansky expremiér sa nezdržal: Ostré slová o Európskej únii! Prídu reformy
Chodkyňu po zrážke s autom v Tepličke nad Váhom previezli do nemocnice.
Zranenú chodkyňu po zrážke s autom previezli do nemocnice: Na ceste spravila zásadnú CHYBU!
Na snímke sprava prezidentka SR Zuzana Čaputová a český prezident Petr Pavel
Mala by vláda urovnať vzťahy s Českom? Najviac súhlasných reakcií prišlo z tohto kraja
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Na Ukrajine došlo k tomu, čoho sa Zelenskyj obával: Strašné následky!
Predseda vlády SR Robert Fico (SMER-SD).
Robert Fico sa vyjadril k členstvu Ukrajiny v NATO: O toto požiadal ministra Blanára
Polícia obvinila muža z Medzilaboriec, ktorý sa vyhrážal mestskému policajtovi.
FotoVáš Tip
Hlodavce milujú Bratislavu! Po potkanoch v Petržalke a nutrii v Rači prišiel... Zasahovala polícia
(ilustračné foto).
Chvíle hrôzy neďaleko Trebišova: 3-ročný Tomáško sa zasekol vo dverách vlaku, mama bojovala o jeho život!
Medzinárodný súdny dvor (ICC) v Haagu
Arménsko obvinilo Azerbajdžan: Znepokojivé, čo riešili pred Medzinárodným súdnym dvorom
Ide o závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.
Foto
Párik dílerov si už neškrtne: Prehliadka odhalila ďalšiu závažnú vec
Pojednávanie s bývalou poslankyňou Smeru, Ľubicou Roškovou.
Aktualizované
Rozsudok v kauze obžalovanej exposlankyne Smeru Ľubice Roškovej: Súd ju uznal vinnou
Spôsobili obrovský rozruch: Šťavnatý bozk volejbalistiek počas zápasu!