Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.05.2020 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Manžel Anety Pariškovej bojujúcej s rakovinou: Konečne dobré správy od lekárov!

Zbavila sa koruny krásy! Obľúbená jojkárka Aneta Parišková (46) si momentálne prechádza jedným z najnáročnejších životných období.

Ako sympatická blondínka len pred pár týždňami priznala, lekári jej po prevoze do nemocnice diagnostikovali zákernú chorobu s názvom Non-Hodgkinov lymfóm, ktorý sa jej usadil pod hrudnou kosťou. Známa moderátorka sa rakoviny nezľakla a okamžite sa pustila do tvrdého boja. Liečba chemoterapiou si však po pár dňoch vypýtala svoju daň a Aneta sa dobrovoľne zbavila svojej blonďavej hrivy, ktorá ju zdobila.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Nabrala odvahu, ktorú by mnohí nemali... Keď si pri nevoľnostiach volala Aneta záchranku, vôbec netušila, že jej zdravotný stav je taký vážny. Po prevoze do nemocnice sa však dozvedela šokujúcu správu. Lekári jej diagnostikovali rovno dva zhubné lymfómy. „Začala som svoj dlhý a náročný boj s rakovinou,“ šokovala pred dvoma týždňami moderátorka, keď oznámila, zákernú chorobu.

Po hospitalizácii na onkohematologickej klinike začala liečbu chemoterapiou, o ktorej pravidelne informovala svojich fanúšikov. I keď zatiaľ absolvovala len prvé kolo, vedľajšie účinky sa postupom dní dostavujú. Pre húževnatú a silnú Pariškovú je ale aktuálne najdôležitejšie zákerné ochorenie nadobro poraziť, a preto sa rozhodla pre veľmi ťažký krok. „Tak už to prišlo.

Otvoriť galériu

 

Dva týž­dne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo,“ napísala úprimne Aneta na svoj profil a pridala odvážne fotky, kde jej na hlave neostal ani jeden vlas. Tá však aj napriek neľahkému osudu ostáva stále pozitívna a verí v dobrý koniec. „Pred úplným vystrihaním sme ešte skúsili punkerský štýl,” dodala vtipne k záberom, ako jej manžel pomáha so strihaním jej dlhých blonďavých vlasov.

Stoja pri nej

Práve Miroslav, jej synovia a najbližšia rodina sú teraz pre Anetu obrovskou oporou. Spoločne sa snažia jojkárku podporovať a dodávať jej veľa síl v boji so zákernou rakovinou. Jej manžel bol z diagnózy svojej manželky zronený o to viac, že sa to dozvedel počas pracovnej cesty v USA. Po tom, čo dostal informáciu, čím si Aneta prechádza, okamžite nastúpil do lietadla a priletel z Kalifornie na Slovensko.

Otvoriť galériu
Troch synov vychovala prakticky sama.
Zdroj: Archív A. Pariškovej

Dokonca si odkrútil dva týždne v štátnej karanténe. V dňoch, keď bola obľúbená jojkárka ešte v nemocnici, sa taktiež staral aj o jej troch synov Daniela, Nathana a Gabriela. Miro však verí, že jeho milovaná žena tento boj vyhrá. „Zvláda to veľmi dobre. Momentálne má i svoje ťažké chvíľky, to je samozrejmé. Teraz je to len druhý týždeň, minulý bola ešte v nemocnici. Čakali sme, že to bude oveľa horšie, ale zatiaľ sa to dá a aj výsledky od doktora vyzerajú byť na to, čo teraz riešime, dobré,“ povedal pre Topstar Miro Polakovič.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: msvn, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke poslanec NRSR Branislav Gröhling (SaS)
Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný: Tvrdí, že rieši aj vlky a rysy
(ilustračné foto)
Školáčky zažili horor: Útočník na ne vytiahol nôž! Pozrite sa, čo im spôsobil
Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.
V Budmericiach sa šíri, že Šimkovičová chce kúpiť kaštieľ: Ministerstvo kultúry reaguje!
Videá potvrdzujú, že iránske rakety a drony zasiahli ciele v Izraeli.
Veľmoci si povedali dosť: Uvalia rozsiahle sankcie po útoku na Izrael!
Vodiči, dávajte si pozor: Na rýchlostnej ceste HORÍ auto!
Young man smoking a cigarette in front a building in a city street
Fajčíte? Ak dostanete chuť na cigaretku v tomto meste, POZOR! Hrozí vám mastná pokuta
Europoslankyňa Miriam Lexmann
KDH o odoberaní eurofondov: Občania nesmú byť trestaní za voľbu vlády
(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!