Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.04.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Úspech kupónov a zľavových kódov medzi spotrebiteľmi na Slovensku

V roku 2020 zaznamenáva trend propagačných kupónov značný úspech. V dôsledku neustále rastúceho internetového obchodu, stránky so zľavovými kupónmi aktívne v našej krajine profitujú z tohto pozitívneho trendu, ktorý v súčasnosti nepreukazuje žiadne známky spomalenia.

Slovenskí občania, ktorí nakupujú na internete, uprednostňujú renomovanejšie webové stránky, pretože ich používaním si môžu byť istí, že sa vyhnú rôznym podvodom a tiež si môžu byť istí tým, že tu pre nich existuje niekto, kto im pomôže, v prípade ak by sa stretli s akýmikoľvek problémami. Ešte donedávna existovala medzi ľuďmi veľká nedôvera v online nakupovanie kvôli obavám, že by sa mohli potýkať s podvodmi alebo krádežami údajov, zdá sa však, že sa tieto obavy už dávno vytratili.

Trh s propagačnými kódmi na Slovensku

V tomto prípade prechádza odvetvie propagačných kódov vývojom a nie je prehnané nazvať ho veľmi prekvapujúcim. To isté sa vzťahuje aj na kupóny, či už generické alebo exkluzívne, ktoré sa posielajú e-mailom v elektronickej podobe, a vďaka ktorým majú používatelia možnosť ušetriť konkrétnu sumu pri nákupe spotrebného tovaru. Trh internetového obchodu je poháňaný zľavovými kódmi po celom svete a Slovensko tento trend jednoznačne neobišlo.

Štúdie zamerané na kľúčové slová, ktoré sú na slovenskom internete vyhľadávané sú veľmi jasné. Vyhľadávania obsahujúce výrazy ako „kód voucheru“, „zľavový kód“ alebo „kupón“ vykazujú značný nárast vďaka špecializovaným webom, ktoré fungujú ako agregátory údajov. V zhrnutí, v dnešnej dobe nie je vôbec ťažké nájsť na internete zľavové kódy pre Alzu, Notino, Myprotein, Bibloo, Vivantis alebo About You, ktoré sú jednými z najdôležitejších a najznámejších online obchodov, ale aj pre Expedia alebo Hotels.com, ktoré sú cennými referenčnými bodmi pre cestujúcich.

Ako hľadať a nájsť zľavové kódy

Online nákupy sa stali pomocou zľavových kódov jednoduchšími a pohodlnejšími, a postupne nahradili poukážky tlačené na tradičných kartičkách či letákoch. Zľavový kód nie je nič iné ako séria písmen a číslic, ktoré musia byť napísané - alebo skopírované a vložené - do osobitného formulára, ktorý sa zobrazí po dokončení peňažnej online transakcie. Je to spôsob šetrenia, ktorý sa používa veľmi rýchlo a ľahko. Okrem toho, by sa tiež nemalo zabúdať na to, že tieto kódy prispievajú k zníženiu spotreby papiera, nakoľko nahradili používanie tlačených poukážok spolu so všetkými pozitívnymi dôsledkami, ktoré majú na životné prostredie.

Kupóny a poukážky nájdete aj na špecializovaných internetových zľavových portáloch, ako je napríklad Promocodex Slovakia, na adrese sk.promocodex.com.

Kde používať kupóny na slovenskom trhu

Jednou z online nákupných internetových stránok, na ktorej sa zľavové kódy používajú najčastejšie, je Alza.sk, ktorá si právom zaslúži byť považovaná za veľmi spoľahlivého partnera pre každého, kto sa chystá nakupovať na internete. Na tomto portáli sa dá ľahko nájsť obrovský sortiment oblečenia za znížené ceny, ale aj iné druhy výrobkov, akými sú napríklad elektronické výrobky.

Online nakupovanie na Alza.sk

Alza.sk je jednou z internetových stránok, ktoré sú veľmi obľúbené medzi tými, ktorí vyhľadávajú zľavové kódy, ktoré sa sajú použiť na Slovensku. Nájdete tu skutočne všetko od kníh po elektroniku, od náhradných dielov pre stroje po nábytok, od spotrebičov až po záhradné náradie. Mnoho internetových užívateľov sa už naučilo ťažiť z výhod, ktoré ponúkajú agregátory zliav, vďaka ktorým je možné naraziť na exkluzívne propagačné kupóny dostupné iba na týchto portáloch. Okrem toho, to, že sa všetky zľavové kódy, ktoré sa dajú použiť nachádzajú na jednej stránke zaručuje značnú úsporu času, čo by sa nemalo podceňovať.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
V parlamente sa debatovalo o premnožených medveďoch: Poslanec vyzval kolegov, aby pristúpili k tomuto kroku
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
photo depicting clinical tests sobriety state driver by a policeman
Opitá vodička sa nezdráhala sadnúť za volant: Z toho, čo spravila spolujazdkyňa, vám padne sánka
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Foto
Prezidentka má na východe skutočne nabitý program: Aha, aké miesta sa jej podarilo navštíviť
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Developing programmer Development Website design and coding technologies working in software company office
V rodovej rovnosti máme ešte stále resty: V tomto Slovensko zaostáva za priemerom
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené
Ilustračné foto
Doktor prezradil, aké to naozaj je, keď človek zomiera: Slová vojnového veterána či malého dievčatka vám stisnú srdce
Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú