Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.04.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Manévre Kramára pár dní pred delením majetku s exmanželkou: Nový byt v Starom Meste

Dostal lukratívny „darček“! Herec Maroš Kramár (60) minulý rok všetkých šokoval, keď ukončil 20-ročné manželstvo s právničkou Natašou (51).

Umelec sa odsťahoval z vily, kde aj s tromi deťmi žili ako rodina, a svoje hniezdočko našiel v Rovinke, kde si užíva luxus v dome pri vode. Na začiatku januára Kramárovci spravili za svojím manželstvom definitívnu bodku, keď si rozdelili spoločný majetok. Len málokto však tušil, že Kramár v tom istom období získal ďalšiu nehnuteľnosť v lukratívnej časti Bratislavy darovacou zmluvou.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Kramár sa celý život riadil jasným heslom - zarobené peniaze investovať aj s manželkou do nehnuteľností. Počas dvadsaťročného vzťahu tak získali niekoľko lukratívnych domov či bytov. Inak to nie je ani teraz, keď si v januári Kramárovci po rozvode podelili financie a všetky nehnuteľnosti. Zaujímavé pritom je, že Maroš, ktorý zakotvil v luxusne zariadenom dome v Rovinke a spoločnosť mu tam robí aj nová priateľka, získal ďalší byt v centre Bratislavy.

Na liste vlastníctva bytu v Starom Meste totiž herec svieti ako jediný majiteľ od konca januára tohto roka. No ešte zaujímavejšie je, že byt nadobudol formou darovania len deväť dní pred rozdelením bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Nový Čas sa s otázkami obrátil aj na Kramára. Tomu však do reči veľmi nebolo a odbil nás len jednou vetou. „A čo vás je do toho?“ napísal v esemeske herec.

Otvoriť galériu

Pri spomínanom byte pritom nejde o žiadnu lacnú záležitosť, podľa realitného makléra je to riadne mastné bývanie. „V danej lokalite sa cena bytov za štvorcový meter pohybuje od 3 500 do 4 000 eur. Závisí to od štandardu, akým je byt vybavený,“ povedal Novému Času Andrej Churý. Ak by teda Kramár vlastnil byt napríklad s rozlohou 80 štvorcových metrov, jeho suma by sa vyšplhala až na sumu 320 000 eur.

 

Byt ako doplatok?

V hre je však aj možnosť, že manželia si po rozdelení nehnuteľností uvedomili, že právnička ťahá za dlhší koniec. V tomto prípade tak mohla Nataša siahnuť po nehnuteľnosti z radu svojich blízkych či rodiny a rozdiel „doplatiť“ Marošovi aj darovaním spomínaného bytu. Osoba, ktorá darovala byt hercovi, totiž známa nie je. Keď sme sa s brunetkou spojili a na danú vec sa spýtali, presne vedela, o čo ide, no celú vec nechcela komentovať. „Áno, viem o tom, ale k majetkovým veciam sa nebudem vyjadrovať,“ povedala exmanželka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, gt, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!