Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.04.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Ako si môžete odložiť splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme! Vo VÚB banke pristupujeme k situácii každého z vás mimoriadne citlivo. Urobíme všetko pre to, aby sme vám v ťažkej situácii pomohli a poradili.

„Som rád, že intenzívne rokovania, ktoré sme viedli so štátnymi inštitúciami, nám pomohli splniť sľub. Ako prvá banka sme navrhli odklad splátok, ktorý sa stal zákonnou povinnosťou pre všetky banky na Slovensku. Verím, že opatrenia, ktoré prinášame pre všetkých zákazníkov - individuálnych klientov, živnostníkov, menšie aj veľké firmy - pomôžu zmierniť neľahkú situáciu, v ktorej sme sa ocitli. Spolu si poradíme a zvládneme to. V mene všetkých kolegov z VÚB vám garantujem, že sme tu stále pre vás ako zodpovedný a spoľahlivý partner," hovorí Alexander Resch, generálny riaditeľ VÚB.

Pomáhame slovenskému zdravotníctvu

Záleží nám na tom, aby sa Slovensko popasovalo s koronavírusom v krátkom čase a čo najefektívnejšie. Preto sa aktívne zapájame do boja s možnými následkami, ktoré sú výzvou pre každého, ale najväčšou pre naše zdravotníctvo. Zdravotnícke prístroje, ktoré sme zakúpili, alebo sme na ne prispeli, sú už v nemocniciach. Lekári a sestričky ich denne využívajú pri liečení najťažších prípadov. Aj vďaka reklamnému priestoru, ktorý sme darovali inciatíve #KtoPomozeSlovensku, sa vyzbieralo už viac ako 880 000 eur. Z tejto sumy sa nakúpilo ďalšie zdravotnícke vybavenie za viac ako 750 000 eur.

Ako si odložiť splátky až na 9 mesiacov

VÚB vníma citlivo situáciu každého svojho klienta. Nerobíme rozdiel, či ste individuálny klient, živnostník alebo firma a urobíme maximum, aby sme vám uľahčili ťažkú situáciu a pomohli vám. „Sme pripravení riešiť akékoľvek vaše požiadavky prostredníctvom telefónnych liniek, mailov, sociálnych médií. Neustále pracujeme na tom, aby sme ešte viac zjednodušili spravovanie vašich financií pomocou aplikácie v mobile alebo internet bankingu. Ďakujem, že ich využívate čoraz intenzívnejšie a zbytočne tak neriskujete zdravie svoje, svojich blízkych a taktiež našich kolegov na pobočkách," dodáva Alexander Resch generálny riaditeľ VÚB banky.

Klienti, ktorí doteraz poctivo splácali úvery, majú možnosť odkladu splátok. Ak ste sa dostali do finančných problémov - prišli ste o prácu, znížili sa vám tržby, museli ste zavrieť prevádzku - pri úveroch môžete požiadať o odklad splátok až na 9 mesiacov. Okrem fyzických osôb majú túto možnosť zo zákona aj živnostníci, malé a stredné podniky. Okrem hypotéky, môžete požiadať aj o odklad splátky spotrebných úverov.

Všetky detaily - ako aj samotnú žiadosť o odklad a vzor ako ju treba vyplniť - nájdete na stránke www.spolusiporadime.sk.

Uvedomujeme si, že na preklenutie ťažkého obdobia podnikateľov či firiem nemusí stačiť len odklad splátok. Preto budeme riešiť individuálne požiadavky na finančnú pomoc či už vo forme úverov alebo dodatočných prostriedkov.

Pobočka u vás doma

Boj s koronavírusom je postavený na prísnom dodržiavaní pravidiel. Vychádzanie z domu by sme mali obmedziť len na nevyhnutné prípady alebo prechádzky v prírode. Je dôležité, aby sme všetci spolu boli disciplinovaní. Preto vám odporúčame využiť návštevu pobočky naozaj len v nevyhnutných prípadoch. Vďaka nášmu elektronickému bankovníctvu môžete mať vaše každodenné financie pod kontrolou 7 dní v týždni a 24 hodín denne.

Ak vám vyhovujú aplikácie v mobile, využite náš VÚB Mobil Banking, ktorý bol vyhodnotený ako Techbox najlepšia banková aplikácia. Naopak, ak radšej používate počítač, môžete využiť Internet banking.

Vďaka VÚB môžete pohodlne a bezpečne zadávať platby či trvalé príkazy, kedykoľvek potrebujete. Problémom nie je ani založenie, zrušenie a zmena trvalých príkazov či inkasa. Okrem prehľadu účtov, transakcií a trvalých príkazov máte navyše aj aktuálne informácie o pohybe na vašich platobných kartách.

Spolu si poradíme

Záleží na tom, aby ste mali potrebné informácie a vedeli o všetkých možnostiach ako spravovať svoje peniaze v období prísnych bezpečnostných opatrení. Pripravili sme pre vás špeciálnu stránku www.spolusiporadime.sk, na ktorej môžete nájsť odpoveď, ktorú potrebujete. Odpovede pravidelne aktualizujeme. Ak odpoveď nenájdete, využite na vašu otázku kontaktný formulár na našej web stránke.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Videá potvrdzujú, že iránske rakety a drony zasiahli ciele v Izraeli.
Veľmoci si povedali dosť: Uvalia rozsiahle sankcie po útoku na Izrael!
Vodiči, dávajte si pozor: Na rýchlostnej ceste HORÍ auto!
Young man smoking a cigarette in front a building in a city street
Fajčíte? Ak dostanete chuť na cigaretku v tomto meste, POZOR! Hrozí vám mastná pokuta
Europoslankyňa Miriam Lexmann
KDH o odoberaní eurofondov: Občania nesmú byť trestaní za voľbu vlády
(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc