Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.04.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Premiér Matovič ponúkol prácu sexi superstáristke: Bude jeho hovorkyňou speváčka Dominika Stará?

Ako na ňu prišiel? Premiér Igor Matovič (46) si od nástupu do funkcie hľadá nového hovorcu a zdá sa, že konečne našiel nádejnú kandidátku.

S lukratívnou ponukou oslovil Dominiku Starú (26), ktorú si ľudia môžu pamätať zo speváckej súťaže SuperStar. Mladá umelkyňa sa pýši vyšportovanou postavou a rada zverejňuje na sociálnej sieti sexi fotky v plavkách. Nový Čas zisťoval, odkiaľ sa títo dvaja poznajú! Dominika sa do povedomia verejnosti dostala už ako 16-ročná, keď sa prihlásila do prvého ročníka súťaže Česko Slovenská SuperStar.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Vďaka svojmu unikátnemu hlasu sa prebojovala až do finálovej dvanástky, kde napokon skončila na treťom mieste. Porazili ju speváci Miro Šmajda a Martin Chodúr, ktorý si odniesol výhru. Po skončení súťaže o Dominike nebolo na Slovensku dlho počuť. V septembri 2011 sa totiž presťahovala do Ameriky, kde na sebe roky spevácky pracovala.

Za veľkou mlákou podľa vlastných slov vystupovala, nahrávala hudbu a získala tam aj ocenenie New England Urban Music Award za najlepšiu R&B speváčku. „Chcela by som sa poďakovať všetkým, čo za mňa hlasovali. Ďakujem aj svojmu tímu Poncini, bez ktorého by to nešlo,“ povedala Dominika po výhre. Momentálne žije krehká blondínka už vyše roka opäť na Slovensku. V Amerike sa totiž dostala do problémov so svojím manažérom a konflikt sa vyostril natoľko, že situáciu museli hasiť jej právnici.

 

Doteraz sa nepoznali

Takmer nikto netušil, že Dominika má mať okrem spevu talent aj na niečo iné. Nový premiér ju totiž oslovil s ponukou, robiť mu hovorkyňu o čom informoval portál aktuality.sk. To sa malo podľa našich informácii udiať cez facebook. „Momentálne je to v takom štádiu, že pán premiér ma pozval na Úrad vlády s tým, že sme sa rozprávali o tejto pozícii, ale zatiaľ nepadlo ani definitívne áno, ani definitívne nie, ani z jednej strany. To znamená, že stále je to otvorené.To je všetko, čo by som k tomu momentálne povedala,“ povedala Novému Času bývalá superstáristka. 

Na otázku, či sa s Matovičom poznala aj predtým, mala jasnú odpoveď: „Pán premiér ma oslovil, ale predtým sme sa vôbec nepoznali. To znamená, že ja som ho prvýkrát stretla, keď som bola na Úrade vlády.“

Dominika sa na instagrame prezentuje ako sexi kosť a fotky v plavkách nie sú u nej ničím výnimočným. Je si vedomá toho, že má dokonalú postavu, a preto ju rada vystavuje na obdiv. Prečo by chcel premiér za hovorkyňu speváčku, ako sa ku nej dostal, a či skutočne bude pre neho pracovať, zostáva nateraz záhadou. Nový Čas sa totiž obrátil na tlačové oddelenie Úradu vlády s týmito otázkami, do uzávierky však odpovede neprišli.

Otvoriť galériu

- Narodila sa 13. augusta 1993 v Dunajskej Strede.

- V roku 2009 sa zúčastnila speváckej šou SuperStar.

- Neskôr sa presťahovala do Ameriky.

- Tam študovala na vysokej škole manažmentu.

- Koncom roka 2018 sa vrátila na Slovensko.

- Aktuálne žije v Šamoríne a je zadaná.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!