Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.04.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND: Produkty, ktoré Slovenky najviac milujú

Slovenky milujú prírodnú kozmetiku a rady do nej investujú. Možno práve preto sa uchytila značka prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, ktorá nie je žiadnym nováčikom.

Už 60 rokov pomáha ženám na celom svete, dokonca aj v USA! Milujú ju aj známe Slovenky – Karin Haydu, Katka Jakeš či Ivana Gáborík. A čo je tajomstvom tejto prírodnej kozmetiky, či ktoré produkty si Slovenky najviac obľúbili?

Otvoriť galériu
Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND
Zdroj: ASSAY COSMETICS s.r.o.

Tajomstvo prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND

Viete si predstaviť, že môžete svoju pleťovú masku alebo krém zjesť? Asi nie, však? Pravdou je, že prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND obsahuje len čisto prírodné ingrediencie, ktoré sú pre vašu pleť a zdravie absolútne bezpečné. Značka používa vo svojich krémoch a sérach až 475 prírodných ingrediencií. Niektoré z nich ani v inej prírodnej kozmetike nenájdete. Navyše, základ krémov a sér tvorí minerálna voda z vlastného prameňa z hĺbky až 165 m. Je bohatá na draslík, horčík, zinok a sodík, navyše nie je chemicky upravovaná.

Otvoriť galériu
Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND
Zdroj: ASSAY COSMETICS s.r.o.

Väčšinu prírodných ingrediencií si značka dala patentovať kvôli ich výnimočným výsledkom. Mnoho týchto účinných ingrediencií pochádza zo sociálnych projektov ANNEMARIE BÖRLIND, ktoré pomáhajú ľuďom z tretích krajín zostať ekonomicky a sociálne nezávislí.

Značka s puncom vysokej kvality

Za značkou ANNEMARIE BÖRLIND stojí priekopníčka prírodnej kozmetiky Annemarie Lindner. Sama v mladosti riešila problém s pleťou, dlhé roky sa nedokázala zbaviť akné. A keďže poznala bylinky a ich účinky, začala si miešať vlastnú prírodnú kozmetiku.
Jej mastičky sa stretli s veľkým úspechom, preto sa pred 60-timi rokmi rozhodla založiť značku prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND. Bola ocenená aj kozmetickým „Oscarom“ za celoživotné dielo a prínos do sveta prírodnej kozmetiky. Je známa svojím výrokom: „Na každý problém s pleťou je bylinka. Len čaká na to, kým ju objavíme.“

Obľúbené produkty Sloveniek

Slovensky rady rozmaznávajú svoju pleť hlavne sérami, pleťovými krémami a koncentrátmi. Pochopili, že jeden krém a odličovač ich pleti naozaj nestačí. Naopak, Slovenky si celoročne potrpia hlavne na hydratáciu svojej pleti a antiaging starostlivosť. Oceňujú, že pleťová starostlivosť neobsahuje silikóny, parabény, mikroplasty ani iné zložky, ktoré zbytočne dráždia pleť.
Najobľúbenejší produkt značky prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je 2-fázový hyaluronshake. Ide o prírodné sérum, ktoré je doslova bestseller. Obsahuje botanickú, čiže rastlinnú formu kyseliny hyalurónovej, ktorá je potrebná pre vyživenie kolagénu. Práve jemu vďačíme za vypnutú pleť bez vrások. Kyselina hyalurónová má hydratačné účinky, pretože dokáže viazať vodu v pokožke. Tento hyaluronshake má jednu zaujímavosť – je dvojzložkový, a preto je potrebné ho pred použitím pretrepať, aby sa tieto dve aktívne zložky spojili do jednej.

Otvoriť galériu
Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND
Zdroj: ASSAY COSMETICS s.r.o.

V letných mesiacoch Slovenky rady doprajú svojej pleti vitamíny, preto siahajú po sérach, ktoré revitalizujú pokožku a dodávajú jej jas. Práve preto je na jar a v lete najobľúbenejší energizér z pomarančových kvetov a vitamínový pleťový koncentrát.

Energizér z pomarančových kvetov je tiež dvojzložkové sérum. Toto prírodné sérum má vo svojom zložení to najlepšie, čo nám príroda dala. Obsahuje výživné rastlinné oleje ako je makadamiový a jojobový olej, svojej sile vďačí aj výťažku zo sicílskeho bio pomaranča. Vďaka týmto aktívnym a čisto prírodným ingredienciám dodá pleti energiu, jas a vypnutie.

Otvoriť galériu
Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND
Zdroj: ASSAY COSMETICS s.r.o.

V lete mnoho žien z pochopiteľných dôvodov nepoužíva makeup. V letných mesiacoch Slovenky hľadajú kozmetický zázrak, ktorý vyhladí ich pleť, dodá jej jas a zdravú farbu. Preto si obľúbili vitamin energizer pleťový koncentrát, ktorý má intenzívnejší obsah aktívnych látok ako klasické sérum. Vďaka tomu sú jeho účinky viditeľné už za kratší čas. Preto ak máte mdlú pleť bez života a energie, dodajte jej výživu a vitamíny, ktoré potrebuje ku svojej kráse!

Otvoriť galériu
Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND
Zdroj: ASSAY COSMETICS s.r.o.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!