Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2020 05:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Rozvedení markizáci Miriam Kalisová a Martin Šmahel: Dlhé týždne bez dcérky

Keď známa slovenská moderátorka Miriam Kalisová (34) odviezla svoju dcérku Miu (6) na prázdniny ku svojim rodičom, nečakala, že ich odlúčenie bude trvať tak dlho.

Len čo sa Slovenskom začal rýchlo šíriť smrteľný koronavírus, musela blondínka okamžite zakročiť. So svojím exmanželom Martinom Šmahelom (37) urobili ťažké rozhodnutie a dohodli sa, že ich milovanú dcérku nevystavia riziku nákazy, a tak jej pobyt u starých rodičov nečakane predĺžia. Odvtedy však prešli už necelé tri týždne a nešťastní rodičia ešte stále netušia, kedy Miu konečne opäť uvidia.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Momentálny stav výrazne ovplyvnil aj markizáčku Kalisovú. Tá ešte 6. marca odviezla svoju dcérku Miu k jej starým rodičom. „Dohodli sme sa, že po ňu o týždeň prídem. Situácia sa však zmenila,“ prezradila nedávno blondínka, ktorá je z celej situácie nešťastná. Od začiatku marca totiž svoju milovanú ratolesť nevidela. Za ten čas sa začali po celom Slovensku, ale hlavne v Bratislave, objavovať prípady nakazenia koronavírusom COVID-19 a ich rodinné plány sa preto ihneď zmenili.

S exmanželom Šmahelom sa okamžite rozhodli, že aj keď je to pre nich veľmi ťažké, z lásky k ich dcérke podstúpia vážny krok. Milujúci rodičia pre strach z nákazy nechali Miu u starkovcov nakoniec dlhšie, ako najprv plánovali. „Naposledy sme sa videli pred tromi týždňami, keď bola u maminy, no potom išla k jej starým rodičom. Na tom sme sa, samozrejme, dohodli, ako aj na tom, že tam zostane dlhšie,“ povedal Novému Času fitnes tréner.

 

Ten na svoju princeznú nedá dopustiť a ani vzdialenosť mu problém v komunikácii s ňou nerobí. „Voláme si. Ale nepreháňam to, aby nemala pocit, že si príliš chýbame.“ Okrem toho nezabudol dodať, že Mia je zvyknutá chodiť k babičke a má sa tam vždy veľmi dobre.

Odlúčenie sa čoskoro skončí. Všetko je vraj len otázkou správneho času. I keď ešte nevedia, kedy sa presne uvidia, veria, že to už nebude dlho trvať a roztomilú Miušku obaja konečne budú držať v náručí. „Čakáme na upokojenie situácie, keď sa vírus trochu skrotí, aby som po ňu mohol ísť. Ale plánujem ju minimálne navštíviť v najbližších dňoch. Bežne tam za ňou chodievame, moji bývalí svokrovci sú milí ľudia,“ ukončil Šmahel, ktorý sa už toho momentu nemôže dočkať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mimi, msvn

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


vojak
Trest pre bojaschopných Ukrajincov v zahraničí? Na úradoch ostanú zarazení
Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť
(ilustračné foto)
Tiché zmeny v Ázii, ktoré nás budú bolieť všetkých: Stalo sa to vôbec prvýkrát v histórii
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!
Luxemburčan má rád dobré podniky.
Ďalší škandál problémovej hviezdy: Koniec Gersona v Slovane?
Slávenie pesachu v Izraeli zatienili obavy o rukojemníkov väznených v Pásme Gazy
Foto
V Izraeli vládnu obavy, vystrašené rodiny zakročili: Výzva pre židov po celom svete!
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Foto
V ďalšom meste na Slovensku spozorovali medveďa: Znepokojivé, kde sa pohyboval
obvinený Rado(46)
Foto
Horor v Hlohovci: Rada obvinili z vraždy syna Samuela († 19)! Zlomí vám srdce, kto mal byť svedkom brutálneho činu
Ilustračné foto
Požiar obydlí na východe: Hasiči bojovali s plameňmi niekoľko hodín! Žilo tam 19 ľudí