Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.03.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

„Škoda riskovať!“ – vyzýva ŠKODA AUTO Slovensko a pridáva zaujímavú motiváciu

Ak to nie je nevyhnutné, radšej nikam nechodievajte a trávte čas tam, kde je to momentálne najbezpečnejšie. Doma, so svojimi blízkymi a robte veci, na ktoré ste nemali čas kvôli každodenným naháňačkám. Vyhnite sa zbytočnému riziku. A to platí aj o šoférovaní.

ŠKODA AUTO Slovensko sa rozhodla podporiť zodpovedné správanie a pridáva sa k aktivitám ako sú #ostandoma, #ruskoniejehanba. Ľudí na Slovensku chce ešte viac motivovať, aby ostali doma alebo jazdili iba naozaj v prípadoch, kedy si to situácia vyžaduje.

V aktuálne situácii je naozaj ŠKODA riskovať. Najlepší nápad je ostať solidárny voči sebe aj ľuďom vo svojom okolí. Doprajte sebe a aj svojim autám oddych a keď nemusíte, nikam nejazdite. Starajte sa o seba, o vašich blízkych, o vašich milovaných. A keď už niekam ísť potrebujete, dobre si premyslite, ako sa tam čo najjednoduchšie a najbezpečnejšie dostanete.

Otvoriť galériu
#SKODAriskovat #jazdizodpovedne
Zdroj: ŠKODA AUTO SLOVENSKO

ŠKODA odmení zodpovedných

Buďte ohľaduplní, obmedzte kontakt s ostatnými a aj akékoľvek cesty autom. Je #SKODAriskovat a ak sa naozaj potrebujete presunúť, tak jazdite zodpovedne a zvážte, ako najlepšie chrániť seba a zároveň aj ostatných. Ten, kto sa stará o seba a svojich milovaných, stará sa aj o budúcnosť. ŠKODA AUTO Slovensko sa preto rozhodla odmeniť nielen vodičov, ale aj všetkých ostatných, ktorí neriskujú a správajú sa zodpovedne. Postnite na sociálne siete fotografie z každodenného života a ukážte všetkým, že vám záleží a zbytočne neriskujete. Použite hashtagy #SKODAriskovat a #jazdizodpovedne, nech vaše príspevky nájdeme.

Plánujte si výlety autom

Veľa ľudí má z budúcnosti obavy. Je to úplne prirodzená reakcia. Avšak je niekoľko vecí, ktoré môžete robiť, aby ste tieto nepríjemné pocity prirodzene potlačili. Jedzte zdravo, veľa spite, pravidelne cvičte a myslite na tie pekné veci, ktoré vás čakajú, keď toto náročné obdobie spoločnými silami zvládneme. Ak máte teraz viac času, porozmýšľajte, kam sa odveziete na svoj prvý poriadny výlet, naplánujte si prázdniny a myslíte na všetky tie pekné chvíle, ktoré prežijete, ak teraz vydržíte zostať nejaký čas doma. Veríme, že veľa z nich zažijete aj vďaka dovolenkovým permanentkám od ŠKODA AUTO Slovensko a zapožičaným autám s plnými nádržami. #SKODAriskovat #jazdizodpovedne

Otvoriť galériu
#SKODAriskovat #jazdizodpovedne
Zdroj: ŠKODA AUTO SLOVENSKO

Jana Parmová, vedúca lekárka ŠKODA AUTO radí

Keď už sa styku s ďalšími osobami nevyhnete a nevyhnutné je aj cestovanie autom, venujte sa intenzívne preventívnym hygienickým opatreniam. Všetky povrchy, ktorých sa dotknete, dezinfikujte pred jazdou aj po jazde, obzvlášť pokiaľ s niekým auto zdieľate, alebo ste niekoho viezli.
Proti koronavírusu zaberá najmenej 70 %-ný roztok alkoholu, napríklad isopropylalkohol neublíži žiadnemu z bežných povrchov v aute. Na čistenie dielov ho totiž využívajú aj samotní výrobcovia automobilov a ich subdodávatelia. Alkoholom je pre väčší kľud na duši podľa Consumer Reports možné utrieť aj samotné čalúnenie sedadiel a ďalšie „mäkké“ povrchy vo vozidle. Ale pozor, nikdy ich nepremočte.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová a starosta obce Zborov Ján Šurkala.
Čaputová na východe navštívila aj Starú Ľubovňu: Odovzdanie významného ocenenia a ... Čo všetko tam stihla?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
V parlamente nastala minúta ticha: Uctili si tak obrovskú tragédiu spred 109 rokov
Súd v Iráne odsúdil na smrť populárneho rappera.
Hrozná rana pre známeho rappera: Čaká ho smrť! Čo sa mu stalo osudným?
Ilustračné foto
Amfiteáter v Bratislave vyhlásili za národnú kultúrnu pamiatku! Prečo vybrali práve ten?
Slovenka Melda povedala nigérijskému futbalistovi
Foto
Láska nepozná hranice: Bývalý hráč Trnavy Taiwo sa oženil s nádhernou Slovenkou
Europoslanec Miroslav Radačovský.
VIDEO Slovenský europoslanec vypustil v rokovacej sále EP holubicu! Prečo to urobil?
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Moskva a Kyjev dospeli k dohode: Ide o veľmi citlivú záležitosť! K čomu pristúpili?
Ilustračné foto
Najvyšší súd potvrdil rozhodnutie v kauze expremiéra: Viezol sa v tom spolu s manželkou!
Alergikom sa začína ťažké obdobie.
Peľová sezóna brezy sa blíži ku koncu: Nahradí ju tento SILNÝ alergén!
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
Aktualizované
Bidenov podpis SPEČATIL nielen osud Ukrajiny: O niekoľko hodín sa to začne!
The poor old man's hands hold an empty bowl. The concept of hunger or poverty. Selective focus. Poverty in retirement.Homeless. Alms
Pochmúrne vyhliadky pre celý svet: Hrozivé konflikty zvyšujú prípady akútneho hladu
Rowan poklad našiel pri prechádzke so psom.
Foto
Školák pri venčení psa natrafil na zvláštnosť: Zistili, čo to je, mama lapala po dychu!