Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.03.2020 13:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Kotlebova exmanželka otehotnela už pred rozvodom: Pohľad na Frederiku hovorí za všetko

Tak toto je dôvod rozvodu? Šéf fašistickej strany ĽSNS Marian Kotleba (42) sa len minulý týždeň definitívne rozviedol so svojou manželkou Frederikou (24).

Ich päťročný vzťah dostal vážne trhliny už v apríli minulého roka, keď nežnejšia polovička podala žiadosť o rozvod. Prečo sa tak Frederika rozhodla, dodnes nie je jasné, ona sama to vysvetliť nechcela. Nový Čas teraz krátko po rozvode získal fotografie, ktoré ukazujú, že pod srdcom nosí druhé dieťatko. Zaoblené bruško už nezakryje ani hrubá zimná bunda.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Banskobystrický súd minulý týždeň manželov, medzi ktorými je 18-ročný vekový rozdiel, rozviedol po štyroch hodinách. „Po vyhlásení rozhodnutia sa všetci účastníci vzdali práva podať odvolanie, ale ešte to nie je právoplatné,“ povedala hovorkyňa Krajského súdu v Banskej Bystrici Nina Uhrovičová. Manželia Kotlebovci už dlhšie nežijú v spoločnej domácnosti, no ešte minulý rok si Kotleba nepravidelne brával syna Ľudovíta na rôzne spoločné aktivity. Podľa zdroja Nového Času bol syn teraz súdom zverený do osobnej starostlivosti matky a otcovi uložili vyživovaciu povinnosť.

 

Nečakaný zvrat

Zaujímavé je, že Frederika podľa fotografií, ktoré získal Nový Čas už počas súdu minulý týždeň v stredu, nosila pod srdcom druhé dieťatko. Otázne je, s kým je v radostnom očakávaní, keďže podľa našich informácií na pojednávanie prišla sama a jej vzťah s Kotlebom je veľmi chladný. Frederika na otázky ohľadom jej tehotenstva odpovedať nechcela a po predstavení zložila telefón. Rovnako drží „bobríka mlčania“ aj politik, ktorý sa rád prezentuje ako zástanca „tradičnej rodiny“.

Nový Čas ešte minulý rok zistil, že Kotleba navštevoval svoju vtedajšiu manželku v egyptskej Hurghade, kde strávila niekoľko mesiacov aj s ich spoločným synom. Sama vtedy vraj zvažovala celkové odsťahovanie do zahraničia, čo doteraz nepotvrdila. Africkú návštevu vysvetľovala tým, že tam išla na dovolenku a dlhý pobyt pôvodne neplánovala. „Pôvodne sme išli na mesiac, ale Ľudko nechcel ísť domov, lebo si tam našiel kamarátov. Kamaráti chodili po neho, hneď pred hotelom bol bazén. Pre dieťa je to raj... Mala som pocit, že tam bol veľmi šťastný, tak preto sme ostali tak dlho,“ snažila sa vysvetliť pre Nový Čas dôvod svojho niekoľkomesačného odchodu zo Slovenska.

Počas toho ich navštívil aj Kotleba, s ktorým si urobili spoločnú rodinnú fotku a snažili sa tak navodiť dojem bezproblémového manželstva, hoci na súde už boli rozvodové papiere. „Je pravda, že Marian chce zachovať rodinu pohromade, to nebudem klamať. To, že som podala žiadosť o rozvod, viete. O tom prečo, tak to nechcem rozpitvávať, nehnevajte sa. Na to nechcem vôbec odpovedať. Sú to osobné dôvody a nerada by som to riešila,“ vyjadrila sa v minulosti Frederika. Neveru zo strany manžela nepotvrdila.

Nový priateľ?

V súvislosti s rozvodom sa objavovali aj informácie o tom, že si v prevažne moslimskej africkej krajine našla milenca. Zo zdroja blízkeho rodine prenikali správy o istom priateľovi Hishamovi, s ktorým sa zblížili. Oceňovala na ňom, že sa hrával so synom Ľudovítom a ona mala zatiaľ čas na oddych, čo jej pri manželovi Marianovi chýbalo. Nový Čas zisťoval u samotnej Frederiky, či sa s Hishamom pozná. Netajila, že podobný muž sa okolo nej v Egypte pohyboval, ale bez toho, aby spolu niečo mali.

„To je hlúposť. Je tam jeden Hisham, ale to bol v tom komplexe čašník, čo tam pracoval. Ale s ním som sa len tak zdravila. Tam je to veľmi bežné meno, majú dosť podobné mená. Ľudkov kamarát v Egypte dosť často pokrikoval po tom čašníkovi, takže preto viem, že som to započula. Ale je to také časté meno ako na Slovensku Ondrej,“ odmietla Frederika. Kto teda je otcom dieťaťa zostáva zahalené rúškom tajomstva.

 

Vývoj vzťahu 

  • Leto 2011 - Frederiku Pospíšilovú zbili piati mladíci, v prípade sa angažoval Kotleba, zrejme vtedy ju aj spoznal.
  • 5. 7. 2014 - Kotleba si vzal Frederiku za manželku v Čeríne za prítomnosti asi 50 hostí.
  • Apríl 2016 - Manželom Kotlebovcom sa narodil syn Ľudovít, ide o ich jediné dieťa.
  • Apríl 2019 - Frederika podala na súd žiadosť o rozvod.
  • 11. 6. 2019 - Kotleba cestoval s kamarátkou do Egypta za manželkou.
  • 18. 6. 2019 - Kotleba sa vrátil iba s kamarátkou, na letisku ho vášnivo privítala asistentka.
  • 21. 8. 2019 - Šéfa ĽSNS opäť odfotili pri prílete z Egypta iba so synom. Na letisku ho opäť čakala asistentka.
  • 13. 9. 2019 - Na Slovensko priletela aj Frederika.
  • 4. 3. 2020 - Súd manželov rozviedol.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81).
Foto
Emotívna FOTO z pohrebu Dušana Grúňa († 81): Zdrvenú vdovu Majku utešovali Golonka s manželkou
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!