Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.02.2020 19:15 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Meghan sa preriekla pred kamošmi, tí nezostali ticho: Štipľavé slová na adresu kráľovskej rodiny

Vojvodkyňa Meghan verí, že ona a princ Harry sú trestaní a obmedzenia, ktoré na nich uvalila kráľovská rodina, sú odplatou za to, že chcú byť nezávislí.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Meghan sa mala nedávno svojim blízkym posťažovať ohľadom rozhodnutia kráľovnej, ktorým zakázala vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu používať označenie „Royal“ (kráľovský) v ich obchodnej značke. Neskôr Meghan a Harry vydali mimoriadne vyhlásenie, ktoré sa javí ako sťažnosť na palác a stojí v ňom, že s nimi zaobchádza inak ako s ostatnými členmi rodiny.

„Meghan povedala, že ona a Harry nemali na výber a museli sa vyjadriť verejne. Povedala, že ak by sa niekto mal cítiť urazený, mali by to byť oni. Nikdy nemali v úmysle zarobiť na slove "Royal" a naznačovať, že akokoľvek zneužívajú svoje privilégiá, je absurdné," tvrdí podľa portálu Dailymail blízka osoba vojvodkyni zo Sussexu.

Harry je teraz v Edinburghu na poslednom kole svojich stretnutí ako člen kráľovskej rodiny. Meghan sa k nemu nepripojila, namiesto toho sa s ním stretne neskôr v Londýne. „Meghan ide rovno do Londýna, nie do Edinburghu, pretože toto je čisto Harryho vec," vysvetľuje dvojici blízka osoba a dodáva, že Meghan a Harry sa budú aj naďalej povznášať nad žiarlivosťou a malichernosťou a zameriavajú sa na to, čo vytvárajú a na to, že sú najlepšími rodičmi pre Archieho.

V piatok Meghan a Harry vydali vyhlásenie, ktoré sa týka kráľovského zákazu používať slovo royal v ich obchodnej značke Sussex Royal, čím potvrdili správu portálu, že Meghan celú vec neberie príliš dobre. Ich piatkové vyhlásenie malo v niektorých častiach nepriateľský tón a stálo v ňom aj to, že ani vláda, ani samotná kráľovná nevlastnia slovo „Royal“ na medzinárodnej úrovni, napriek tomu by však titul aj tak prestali používať. Vyhlásenie vyznieva aj tak, že sa sťažujú, že palác s nimi zaobchádza inak ako s ostatnými členmi rodiny.

 

Zatiaľ čo existuje precedens pre ostatných členov kráľovskej rodiny s titulom hľadať si zamestnanie mimo inštitúcie, pre vojvodu a vojvodyňu zo Sussexu sa zaviedlo 12-mesačné obdobie na preskúmanie. Na základe dohody vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu chápu, že sú povinní odstúpiť od kráľovských povinností a nevykonávať reprezentatívne povinnosti v mene Jej Veličenstva kráľovnej," píše portál.

„Povedala, že dôvod, prečo vytvorili svoje webové stránky, je predovšetkým byť čo najtransparentnejší. To, čo bolo napísané, bolo starostlivo sformulované a v žiadnom prípade nejde o útok na kráľovnú," dodal na záver zdroj z Meghaninej blízkosti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!
Boj o stoličku šéfa parlamentu sa zamotáva.
Boj o stoličku predsedu NR SR: Čo charakterizuje Danka a Rašiho? Politológ hodnotí stabilitu koalície
(ilustračná foto)
Muž († 72) mal COVID 613 dní! Desivé, čo sa v jeho tele udialo: Vedci varujú
(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenila loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Bojový dron
Poplach v Rusku: Smolenská oblasť pod paľbou! Na TOTO sa nepriatelia mali zamerať
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Izrael ďakuje USA: Silný odkaz pre všetkých našich nepriateľov!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?