Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.02.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Herec Maroš Kramár začal po rozvode nový život: Chystá sa ženiť?

Nebráni sa tomu?! Úspešný herec Maroš Kramár (60) minulý rok potvrdil rozvod s právničkou Natašou Nikitinovou (51), s ktorou má deti Tamaru (19), Timura (18) a Marka (11). Krátko nato, ako dal oficiálnu bodku za 20-ročným manželstvom, sa po jeho boku začala objavovať nová žena – manažérka z hercovho divadla Ina.

Herec najnovšie v rozhovore pre Nový Čas otvoril aj tému svadba. Uvidíme Kramára stáť ešte pred oltárom v úlohe ženícha?!

Fotogaléria
9
fotiek v galérii
Kramár v apríli minulého roka potvrdil, že jeho manželstvo s Natašou Nikitinovou sa skončilo. Krátko nato sa fotografovi Nového Času podarilo herca nafotiť v novom dome v Dunajskej Lužnej, kde mu spoločnosť robila záhadná brunetka. Po pár dňoch vysvitlo, že ide o manažérku z jeho divadla Inu.

Dvojica si stále spokojne nažíva a nie je vylúčené, že im zaznejú svadobné zvony. „Never say never (Nikdy nehovor nikdy, pozn. red.). Uvidíme,“ reagoval Kramár na otázku, či by sa ešte oženil. Hoci mu na túto tému viac nebolo do reči, netají sa tým, že je s partnerkou spokojný. „Život to tak prináša, sú pekné chvíľky, potom trošku problémy, potom sa to zase vylepší, tak ako počasie. Chvíľku je slnko, chvíľku prší. Uvidíme, ako to bude ďalej. Momentálne je príjemne, zhrnul metaforicky svoj vzťah herec, ktorý po rozvode začal nový život v novom dome v Dunajskej Lužnej neďaleko Bratislavy.

 

Bývanie vedľa jazera si nevie vynachváliť, a keď je odcestovaný, môže rátať aj s pomocou svojej lásky. „Mám ľudí, čo sa o to starajú, mám aj susedov, aj priateľku, vždy tam niekto je,“ vyjadril sa Kramár, ktorý však zároveň dodal, že dom v čase jeho neprítomnosti udržiava priateľka a postará sa tiež o jeho psa.

Otvoriť galériu
Kramár je teda momentálne spokojný a šťastný. Okrem fungujúceho vzťahu s priateľkou dobre vychádza aj so svojou exmanželkou Natašou. Hneď ako herec priznal rozvod, netajil sa tým, že s exmanželkou majú korektné vzťahy a tie stále udržiavajú.

„Nič nie je horšie, ako keď sa s niekým rozídete a potom začnú nenávistné vzťahy, a to sa nepatrí. Hlavne nie je na to dôvod a deti si to nezaslúžia a nezaslúži si to ani ten vzťah, ktorý ste prežili, lebo veď tam bolo veľmi veľa pekného,“ zhrnul herec, podľa ktorého nie je dôvod rozísť sa v zlom, ani keď nastanú trecie plochy a nevyjde to. „Naopak, treba spomínať na to dobré. Ja aspoň mám dobrú hlavu v tom, že zlé veci sa usilujem vypustiť a snažím sa spomínať na to, čo bolo dobré,“ vysvetlil svoju taktiku trojnásobný otec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Naja, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
AktualizovanéFoto
Začal sa proces s Mikulášom Černákom: Bleskový koniec súdu!