Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.02.2020 13:05 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Kontroverzná šou Svadba na prvý pohľad sa blíži ku koncu: Lucia zachraňuje vzťah na poslednú chvíľu

Markizácka šou Svadba na prvý pohľad sa už zajtra dočká svojej poslednej časti, ktorá bude rozhodujúca. Práve teraz totiž prichádza čas, aby sa manželské páry, ktoré spojila veda, rozhodli, či chcú vo vzťahoch pokračovať, alebo nie.

Najväčší otáznik však visí nad manželstvom Ivana (39) a Lucie (30), ktoré prešlo obrovskými turbulenciami. Ako sa však zdá, snahu ženícha, ktorý stráca nádej na spoločnú budúcnosť, strieda samotná Lucia, ktorá chce črepiny ich rozbitého vzťahu poskladať na poslednú chvíľu.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Od sobáša až po ich mesačné spolužitie sa ich vzťah niesol v znamení hádok, nedorozumení a veľkých odhalení. Okrem svojej minulosti, ktorá zahŕňa pornovideo a drogy, pripravila Lucia manželovi aj ďalšie prekvapenia, ktoré nevie rozdýchať. Emočný výbuch na spoločnej večeri aj s ostatnými pármi bol pre Ivana zrejme poslednou bodkou, ktorá prispeje k jeho konečnému rozhodnutiu ohľadom pokračovania vo vzťahu s Luciou.

Spoločná dovolenka

Nie je tajomstvom, že sa Ivan Lucii od začiatku veľmi nepáčil, ale po čase a hlavne po poslednej dovolenke pri mori, keď blondínka okúsila aj lietanie po boku manžela, sa k nemu správala viac ako priateľsky. Víno pri mori, romantické pojedanie spoločného dezertu, pusinky a zamilované pohľady, takto vyzerali Luciine gestá, ktoré naznačovali, že si k nemu predsalen našla cestu. „Vyzeralo to tak, že chce dať šancu nášmu vzťahu,“ nechal sa počuť ženích po návrate.

 

Rovnako sa rozplývala aj nevesta. „To je aké romantické, takéto prekvapenie mi nikto nikdy nepripravil,“ povedala Lucia, ktorá nešetrila bozkami pre svojho muža. Šťastím bez seba by však boli aj jej rodičia, ktorí si Ivana nesmierne obľúbili a stále verili, že dokáže Luciu, ktorá si prešla aj týraním, zmeniť. Ivan však pre excesy zaradil spiatočku, čo, zdá sa, nevestu naštartovalo. „Viackrát som ti povedala, že ťa mám rada, že si ťa vážim ako človeka, že som v sebe uzavrela jednu kapitolu a chcem dať šancu druhej,“ vyznala sa zo svojich citov Lucia.

Ona ho chce

„Je to tak, že my sa k sebe s Ivanom hodíme, sme si vo veľa veciach podobní a preto by sme mali byť spolu a tiež sa aj vzájomne dopĺňame, aby sme sa od seba aj niečo naučili. Boli tam však aj veci, ktoré sa ťažko prekonávali. Rozum mi však našepkáva, že by sme to mohli zvládnuť,“ nechala sa počuť Lucia, ktorá by to chcela s Ivanom skúsiť. Či jej snaha na poslednú chvíľu padne na úrodnú pôdu, a či dokáže Ivana ešte presvedčiť o svojich čistých úmysloch, sa ukáže už čoskoro.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode
Peter Pellegrini, Zuzana Čaputová, Robert Fico.
Najdôveryhodnejší politik: Prieskum ukázal, komu Slováci veria najviac! Kto naopak, skončil na chvoste?
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Útočník v Púchove dopichal muža takmer po celom tele! Napadnutý chlap prežíval nočný horor
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?
Na ceste I/65 za obcou Kremnické Bane došlo k nehode kamióna.
Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je neprejazdná!
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave
Foto
Lašák pred MS zavolá ešte jednému brankárovi: Inak už nikto nepríde
Ilustračné foto
Z basy ušli väzni, odpadnete, ako to spravili: Jedného stále nenašli!
Okatá Linduška sa napriek neľahkej diagnóze teší zo života.
Foto
Linduška z Hlohovca trpí zriedkavým ochorením: Problémy s liekom! V ťažkej situácii pomáhajú dobrí ľudia