Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.02.2020 15:20 | Prominenti | Domáci Prominenti

Patrícia Vitteková už nedokázala o rozvode dlhšie mlčať: Slzy a hnev na súde!

Manželstvo futbalistu Roba Vitteka a jeho manželky Patrície sa začalo rúcať v roku 2013, po tom, čo bol športovec pristihnutý s jojkárkou Alexandrou Orviskou.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Vitteková sa teraz rozhodla prehovoriť o tom, čím si musela počas rozvodových konaní prejsť. Neobula sa však do svojho manžela, tŕňom v oku jej je najmä správanie nemenovanej bratislavskej sudkyne. Patrícia so zverejnením detailov váhala, no ako napísala na Instagrame, nakopol ju slovenský film Sviňa, jej dcéry, rodina a ,,mamičky z obvodu súdu IV v Bratislave, ktoré ju prosili o pomoc."

,,Na poslednom pojednávaní po štyroch rokoch o výživné na maloleté deti na súde som dostala pokutu za urážku sudkyne. Áno, asi si ju zaslúžim, kedže som sa neudržala v emóciách a povedala som to, čo som cítila a videla za tie roky. Urazila som mojou subjektívnou pravdou sudkyňu, ktorá sa k ženám správa roky neúctivo, hrubo a porušuje zákony a moc, ktorú jej zverila ústava a krajina v ktorej rozhoduje o osudoch ľudí a detí. Krajina v ktorej žijem aj ja. Pani sudkyňa vraj nenávidí ženy už roky a asi niečo na tom bude, kedže sa usmievala práve vtedy, keď som v tichosti a bezradne stála, triasla sa a plakala. Nie kvôli výške výživného, to určil otec," opísala nepríjemné chvíle Vitteková. Tá má s futbalistom dcéry Sofiu Zaru a Cynthiu Laru.

,,Sedem rokov som zbierala dôkazy, odkladala každý blok od benzínu po WC papier na príkaz advokátov. Ani jediný si nikto nepozrel. Rovnako ako fakty, úmyselne prepadnuté nehnuteľnosti, darované poistky atď. Verdikt? 150 € je za benzín mesačne veľa, čo mamička zváži, či nie je tento životný štýl luxus. Keď som sa opýtala, či majú moje deti chodiť do školy pešo, usmiala sa a odpovedala ,,Áno, napríklad pešo, prečo nie? Povedala som ,,Aha, takže otec bude ďalej chodiť na ´požičanom” aute v hodnote 150 000 €´ a my máme začať s deťmi chodiť od dnes pešo." Uškrnula sa, opäť si ma premerala od hlavy k päte a pohŕdavo s cynickým výsmechom zakričala na celú sálu pred právnikmi, otcom mojich detí a kolíznou opatrovateľkou, ktorú som mimochodom nikdy v živote nevidela ja ani moje deti: ,,No VY, vy pani Vitteková pešo ´určite´," napísala Patrícia na sociálnej sieti, čo sa dialo za dverami súdnej siene.

 

,,V jednej skladbe sa spieva ,Kým dobrí ľudia budú ticho, tým tí zlí stvoria netvora´," dodala Vitteková. V komentároch ju podporila napríklad Andrea Verešová, za pravdu jej dali aj iné ženy. ,,S rovnakou sudkyňou bojujem vyše 5 rokov. Ona dáva trestné oznámenia za pohŕdanie sudom na mňa. Ja za porušovanie našich zákonov, morálky, ústavy na ňu. V príprave je aj ústavná sťažnosť na ňu. Ale nikdy mi nezavrie ústa. Bojujem za svoje deti, za seba a svoju pravdu a v neposlednom rade aj za ostatné ženy," napísala Vanda. ,,Pri rozvode akomkoľvek majú mať deti právo na taký štandard ako rodičia. Vozenie maloletých detí do školy, na krúžky nie je nadštandard. Správať sa k ich matkám neúctivo a výsmešne je hrubým porušením moci sudcovi zverenej," myslí si Darina.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!