Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.02.2020 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Judínyová porodí prvé dieťatko krátko pred päťdesiatkou: Prečo tajila tehotenstvo tak dlho?!

Tutlala to tak dlho, ako to šlo! Dlhoročná tvár markizáckej Smotánky Erika Judínyová (49) sa už onedlho stane prvýkrát mamou. Túto radostnú správu, ktorá každej žene od základov zmení život, si však do poslednej možnej chvíle nechávala výlučne pre seba a manžela, moderátora Števa Skrúcaného (59).

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

S farbou vyšla verejne von až v momente, keď už nedokázala dlhšie ukrývať čoraz väčšie tehotenské bruško. Prečo tak dlho tajila, že pod srdcom nosí vytúžené dieťatko?

Erika Judínyová a Števo Skrúcaný zdvihli svojou radostnou novinkou zo stoličiek hádam celý česko-slovenský šoubiznis. Moderátorka by mala byť podľa informácií Nového Času na prelome piateho a šiesteho mesiaca a pod srdcom nosí dievčatko. Informáciu o svojom tehotenstve tajila až do poslednej možnej chvíle. „Dlhé mesiace o tom vedeli len Števo a jej mama, Erika bola opatrná,“ uviedol zdroj týždenníka Plus 7 dní. Moderátorka tak do úzkeho kruhu spočiatku zasvätila len dvoch najbližších ľudí – manžela a mamu Elišku (79), s ktorou má výborný vzťah.

Veľmi dobre vychádzala aj so svojím otcom Jozefom († 84), ktorý však, žiaľ, pred necelými šiestimi rokmi zomrel. Erika je známa tým, že za svojou rodinou v Partizánskom vycestuje vždy, keď je to len trochu možné. Je preto pochopiteľné, že o radostnú správu sa medzi prvými podelila práve s mamou. O jej požehnanom stave spočiatku nič netušili ani kolegovia v Markíze. Maskovať rastúce bruško v prvom štádiu tehotenstva napokon nebolo až také ťažké, keďže v zimných mesiacoch sa dá šikovne zakryť vrstvami teplého oblečenia. Voľnejšie šaty jej dobre poslúžili aj v momente, keď sa každú sobotu objavila na obrazovke televíznej Smotánky.

Otvoriť galériu

Deti chcela len so Skrúcaným

 

Niet divu, že Erika, ktorá sa prvýkrát stane mamou až na prahu päťdesiatky, si toto svoje obrovské šťastie úzkostlivo strážila. S manželom sa totiž už dávno netajili túžbou po spoločnom potomkovi. Hoci moderátorka snívala o materstve už pred desaťročím, skutočné prianie byť mamou v nej niekoľkonásobne zosilnelo až keď stretla svojho terajšieho manžela. „Prišlo to až teraz pri Števovi. A neľutujem, že som nemala deti v žiadnom z predchádzajúcich vzťahov, lebo by to nebolo ono,“ uviedla Judínyová pre Nový Čas Nedeľa pred piatimi rokmi pár mesiacov po svadbe.

Sny sa už onedlho premenia na skutočnosť. „Áno, budem mamou. Sme s manželom nesmierne šťastní a už sa na bábätko veľmi tešíme,“ uviedla minulý týždeň pre tvnoviny.sk budúca mamička. Bábätko bude môcť vyrastať v dome v lukratívnej bratislavskej lokalite, ktorý si so Skrúcaným začali budovať krátko po svadbe a už od začiatku v ňom rátali aj s detskými izbami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo