Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.02.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Odkaz Voštinára Paulínymu obvinenému zo sexuálneho zneužívania: Dúfam, že si to vypiješ!

Povedal to na rovinu! Otrasný škandál s nechutnými praktikami v tábore Chachaland, ktorý otriasol Slovenskom, sa tak po takmer roku vyšetrovania pohol vpred.

Vtedajší vedúci Roman Paulíny (56), ktorý je známy aj z televíznych obrazoviek, je obvinený zo sexuálneho zneužívania. Tieto udalosti poriadne zamávali aj moderátorom Vladom Voštinárom (56), ktorý s Paulínym v minulosti spolupracoval. Netají svoj šok a zhnusenie a svojmu bývalému kolegovi prostredníctvom Nového Času adresoval tvrdé slová. 

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Bývalá účastníčka detských táborov Chachaland Katarína Danová (31) minulý rok vo svojej bolestnej spovedi prstom otvorene ukázala na Romana Paulínyho, ktorý bol jej vedúcim tábora a mal s ňou udržiavať nerovný intímny vzťah od jej trinástich rokov. Prvé ovocie policajného niekoľkomesačného vyšetrovania sa dostavilo koncom minulého týždňa, keď polícia Paulínyho obvinila z trestného činu sexuálneho zneužívania a hrozia mu dva až desať rokov za mrežami. Tento fakt veľmi zaujal aj Vlada Voštinára, ktorý od začiatku celú kauzu sleduje.

Otvoriť galériu

Mal bezsenné noci

Voštinár legislatívne v minulosti zastrešoval Chachaland takmer 5 rokov. „Bola to firma vo firme, to bolo pre mňa obdobie, keď som nebol s tým úplne ok, a tá naša spolupráca sa aj pre toto skončila,“ vysvetlil Voštinár, ktorý na bývalom kolegovi nenechal nitku suchú: Keď som sa o tom prvýkrát dopočul, vypadol mi telefón z ruky, tep mi stúpol na 250. Mne z toho bolo naozaj zle, to boli bezsenné noci, lebo som nechcel veriť tomu, že niečo také sa mohlo stať. Keby som niečo také vedel, bol by som prvý, ktorý by to riešil a oznamoval. Do toho Chachalandu som ani nemal prístup, oni boli samostatná jednotka,“ povedal moderátor, ktorý je z počínania Paulínyho zhnusený.

 

Žiadne slzy ľútosti

Ak mu to naozaj dokážu, ak sa toto dialo, nech sa páči, nech si nesie zodpovednosť. Ani nevyskakujem od radosti, že je obvinený, ale ani mi nevypadla slza ľútosti. Ak je to tak, tak nech si to vypije,“ vyjadril sa na Paulínyho adresu otvorene Voštinár, ktorého mrazí o to viac, že tiež vedie a organizuje letné tábory pre deti.

Otvoriť galériu
„Ako jediní z táborov máme trojáčkový certifikát vysokej dôveryhodnosti. Ale som presvedčený, že tí, ktorí robia letné tábory, ich nerobia preto, aby okukovali deti v plavkách, preboha! Ale aby im spríjemnili prázdniny, na ktoré sa tešia. No rodičia si samozrejme musia preklepnúť, kam dávajú deti,“ uzavrel moderátor. Po­dľa informácií Nového Času je Paulíny stíhaný na slobode. Paulínyho exmanželka, markizáčka Andrea (45) si po svadbe s novým manželom Miroslavom zmenila priezvisko na Fajnorová. Od celej záležitosti sa však dištancuje: „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ reagovala, keď ju Nový Čas oslovil.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Desivá nehoda cestou do školy: Auto s maturantkami sa prevrátilo! Zasahovali záchranári