Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.01.2020 14:10 | Správy | Domáce správy

Záhadná smrť obrancu TJ Slovan Brvnište Martina († 23): Obľúbený futbalista zomrel len pár krokov od domu

Hrozná zvesť, že nečakane dotĺklo srdce skvelého futbalistu klubu TJ Slovan Brvnište Martina († 23), sa šírila Považím ako blesk. Okolnosti jeho úmrtia však zostávajú záhadou.

Vždy usmiateho mladíka našiel bez známok života v nedeľu ráno v potoku Papradnianka sused Peter, ktorý privolal záchranárov. Nešťastní rodičia na milovaného syna čakali celú noc. Netušili, že zomiera len pár krokov od ich domu...

Na mieste, kde našli bezvládne telo mladého futbalistu, horia už druhý deň sviečky. Ľudia v dedine len ťažko hľadajú vhodné slová, hovoria o veľkej strate pre rodinu, ale aj miestny futbal. „Bol to taký milý chalan, je to hrozné. Našiel ho sused Peter v nedeľu ráno na druhej strane brehu potoka. Asi celú noc ležal v potoku,“ hovorí o tragédii obyvateľ Brvnišťa, ktorému úbohý Martin zomrel takmer pod oknami.

Báli sa zazvoniť?

Domáci vravia, že nebohý Martin sa zabával s kamarátmi v miestnej krčme Bukovina. Neskôr ho podľa našich informácií priviezli a vyložili len pár metrov od domu. Mladíkovi bolo pravdepodobne zle, a tak sa chcel v potoku zrejme len osviežiť, čo sa mu stalo osudným. Rodičia čakali na milovaného syna celú noc, netušiac, že zomiera len pár metrov od ich brány.„Je mi to veľmi ľúto. Nechápem, prečo ho nevyložili rovno pri dome a nezazvonili. Asi sa báli, že zobudia rodičov a tí ho budú karhať, že má vypité. Ale oni ho čakali celú noc, aj tak boli hore. Radšej nech by ho vyhrešili ako toto, čo sa stalo,“ zamyslel sa sused z vedľajšieho domu, ktorý súcití s nešťastnými rodičmi aj bratom nebohého Patrikom.

Otvoriť galériu

„Na tiesňovú linku zavolal muž, ktorý ho našiel. Žiaľ, záchranári mu už nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť,“ informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Muži zákona predbežne podľa trenčianskeho krajského policajného hovorcu Pavla Kudličku cudzie zavinenie vylúčili. Uviedli, že príčinou Martinovej smrti bolo utopenie.

Najväčší srdciar

Do reči včera nebolo ani manažérom z miestneho futbalového klubu TJ Slovan Brvnište, ktorí sa z tragédie len ťažko spamätávajú. „Vždy sme vedeli, že si najväčší srdciar pre tento klub. Naše oči plačú a srdcia smútia, lebo bez teba už nikdy nebude náš tím to, čo predtým. Naše oslavy, víťazstvá, naše sklamanie z prehry... miesto v kabíne po tebe zostalo prázdne,“ v emotívnej rozlúčke s hráčom s číslom 16 napísali na sociálnej sieti predstavitelia klubu.

 

Odchovanec miestneho futbalu hrával v tejto sezóne v 5. lige. Naposledy vybehol na trávnik v súťažnom zápase na jeseň 9. novembra v záverečnom kole, kde v posledných minútach pomohol klubu vyhrať o jeden gól. „Je to strašná tragédia pre jeho manželku, mamu, otca aj brata Paťa. Jeho otec so mnou pracuje, my kolegovia s ním súcitíme, sme z toho šokovaní, smútil známy rodiny Ján.
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Aktualizované
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene