Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Exkluzívne

Lobotka je uväznený v Neapole, kde má ročne zarobiť 1,8 milióna: Kedy konečne objíme svoju dcérku?!

Ešte si naňho musia počkať! Speváčka Daniela Nízlová (33) z dua Twiins sa teší z dcérky Lindy, ktorú porodila pred viac ako týždňom.

Jej milujúci partner a otecko malej princeznej, futbalista Stano Lobotka (25), svoje baby ešte od pôrodu nemohol objať. Dôvodom bol jeho podpis zmluvy s talianskym Neapolom. A hoci si rodinka myslela, že futbalista príde počas nedávneho víkendu domov, nestalo sa tak. Prečo musí aj naďalej zostať v Taliansku a nepustia ho za dcérkou a ženou?

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Nízlová a Lobotka sú šťastnými rodičmi malého klbka šťastia, dcéry Lindy. Zatiaľ čo si novopečená mamička užíva princeznú v teple domova v Trenčíne, otecko ešte dcérku nestihol objať a videl ju iba cez videohovor. Za všetkým bol jeho naťahujúci sa podpis zmluvy s talianskym futbalovým klubom v Neapole. Ešte pred víkendom to vyzeralo tak, že za svojimi láskami priletí.

„Som veľmi šťastný, že som čerstvý otec, ale priznám sa, že ešte si to tak neuvedomujem. Zatiaľ som dcérku videl iba prostredníctvom telefónu. Keď ju prvýkrát budem držať v náručí, tak to bude isto neopísateľný pocit,“ povedal minulý týždeň pre Nový Čas Stano a dodal: „Myslím si, že dostanem voľno, ale budem o tom s trénerom ešte hovoriť. Závisí to aj od toho, aký budeme mať tréningový plán.“

Otvoriť galériu
Z jeho plánov nakoniec nič nebolo a futbalista za svojou rodinou vycestovať nemohol. Nateraz totiž zotrváva v Taliansku, kde sa len pred pár dňami upísal slávnemu klubu z Neapola. Pod Vezuvom, kam prestúpil zo španielskej Celty Vigo, by mal ročne zarábať približne 1,8 milióna eur. Do rodinnej pokladnice by tak mal prispieť približne o pol milióna eur vyššou sumou ako počas pôsobenia v Galícii, kde ho jeho láska pravidelne navštevovala.

 

„Stanko v Taliansku odohrá ešte tri zápasy, nemá kedy prísť. Musí trénovať. Príde až po 26. januári po stretnutí s Juventusom,“ vysvetlila Novému Času sexi brunetka a dodala: „Veľmi sa na neho tešíme. Dúfame, že ho pustia, lebo ešte stále to nie je isté. Voláme si niekoľkokrát denne, posielame fotky, videá. Aj na videohovoroch sme. Veľmi sa na Lindušku teší.“ Je teda isté, že Lobotkove baby si musia ešte na hlavu rodiny nejakú tú chvíľu počkať.

Prvé „kočíkovanie“

Daniela sa len v piatok vrátila z nemocnice a svoju princeznú si tak priniesla konečne domov. Stana musela zastúpiť Danielina sestra Veronika a priatelia, ktorí prišli mamičku vyzdvihnúť. Isté však je, že okrem nich Nízlovej pomáhajú rodičia, ale aj celá rodina z futbalistovej strany. Daniela sa netajila tým, že spolu veľmi dobre vychádzajú. Pekné počasie dokonca vytiahlo speváčku s dcérkou prvýkrát na čerstvý vzduch a na terase si užívali zubaté slnko. Bolo to tak ich prvé „kočíkovanie“.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia