Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.01.2020 11:15 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Bývalá kamarátka bez milosti odhalila Meghanino trápne klamstvo: Keď to počula v televízii, musela sa smiať

Čo to na ľudí hrá? Gina Nelthorpe-Cowne, bývalá asistentka a kamarátka vojvodkyne Meghan z jej hereckých čias, ostala poriadne prekvapená.

Fotogaléria
16
fotiek v galérii

Gina stála po boku seriálovej hviezdy od roku 2014 a bola pritom, keď začala randiť s princom aj keď ich vzťah naberal na vážnosti. Preto ju poriadne zaskočilo Meghanino vyjadrenie pre televízny dokument Harry a Meghan: Africká cesta, ktorý bol uverejnený v októbri 2019. ,,Pomyslela som si, že je to neúprimné, ak to mám povedať mierne, keď povedala Tomovi Bradbymu počas rozhovoru pre dokument televízie ITV, že bola ,naivná, keď ju priatelia varovali pred nebezpečenstvom pozornosti médií.´ Meghan bola rozumná, dospelá žena, keď stretla Harryho,“ krúti Gina hlavou. Herečka musela tlak médií čakať.

Samotná Gina ju na to upozorňovala, ale Meghan ju umlčala slovami, že je šťastná a nechce počúvať zlé veci. Tým však údiv jej kamarátky z televízneho rozhovoru neskončil. ,,Taktiež povedala, že tým, že je Američanka, ani netušila, kto Harry vlastne je. To ma prinútilo začať sa hlasno smiať. Viem, čo je nonsens a toto bol do očí bijúci nezmysel,“ cituje jej bývalú asistentku Daily Mail. Meghan podľa nej veľmi dobre vedala, čo robí, a bola na svojej misii dostať princa. ,,Zmeníme svet,“ mala jej raz rozžiarená herečka pošuškať.

Gina pracuje pre známu agentúru zastupujúcu umelcov. Tvrdí, že v Meghan ihneď rozoznala hviezdu s obrovským potenciálom. ,,Bola ostrá ako žiletka, kreatívna a puntičkárska. Mala mozog biznismenky a pritom prístup americkej umelkyne k životu. Mala svoj názor a nebála sa ho povedať. Nezabudnem, ako odmietla spať v známom londýnskom hoteli, lebo sa dozvedela, že držia papagája v klietke,“ spomína.

 

,,Moje pocity boli, že pre ňu bude nemožné vyrovnať sa s formálnosťou, ktorú by si mala ako členka kráľovskej rodiny zachovať. Jej hollywoodsky pohľad na svet je v nesúlade so skromnými, často sa opakujúcimi povinnosťami. Asi chcela všetok lesk a slávu členky kráľovskej rodiny, ale nemyslím si, že sa niekedy naozaj chcela zaviazať povinnostiam, ktoré s tým prichádzajú,“ myslí si Gina. Podľa nej majú Harry a Meghan obrovský komerčný potenciál, bývalá herečka má navyše skvelé kontakty v šoubiznise aj politike.

,,Bezpochyby by tie najslávnejšie firmy chceli, aby Harry a Meghan boli ich ambasádormi. Na tom sme s Meghan pracovali predtým, ako si vzala Harryho a bola pre to zapálená,“ vysvetlila. Podľa Giny herečka túžila po zmluve s veľkou kozmetickou značkou. Meghan by ako herečka bola na roztrhanie. ,,Hoci ju naša agentúra nezastupuje už tri roky, stále nás bombardujú s ponukami pre ňu. Mohla by si vypýtať koľko chce,“ odhaľuje jej bývalá asistentka. Spomína tiež, že keď Meghan prestala pracovať ako herečka a ukončila s ňou spoluprácu, zdôraznila, že je pre ňu dôležité, aby ostali priateľkami. ,,A už sa mi nikdy neozvala,“ zhodnotila Gina.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Riaditeľ Machaj mal odvolať šéfku marketingu Ťapákovú!
Juraj Loj bojoval s démonmi podobne ako Ján Kroner.
Foto
Juraja Loja práca takmer pripravila o rozum: Bojoval s démonmi ako Kroner! Kto mu pomohol v najťažších chvíľach?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!