Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.01.2020 04:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nízlová po pôrode prehovorila o oteckovi Lobotkovi: Kedy príde futbalista za dcérkou Lindou?

Dočkajú sa ho! Speváčka Daniela Nízlová (33) sa od pondelka teší z najkrajšej životnej úlohy - stala sa mamou malej Lindy, ktorú priviedla na svet v trenčianskej pôrodnici. Čerstvým oteckom sa stal futbalový reprezentant Stanislav Lobotka (25).

Jeho radosť však kazilo to, že svoje dve najdôležitejšie ženy zatiaľ nemohol objať ani vybozkávať. Je totiž na „čakacej listine“ v Neapole, kde by mal už každú chvíľu podpisovať pracovnú zmluvu s miestnym klubom. Daniela Novému Času prezradila, že jej láska na Slovensko predsa len dorazí. Nízlová a Lobotka sa stali rodičmi a do ich života vstúpila dcérka Linda.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Šťastný otecko však zatiaľ do trenčianskej pôrodnice nemohol prísť. Futbalista, ktorý je oficiálne stále hráčom španielskeho tímu Celta Vigo, totiž teraz čaká v Taliansku ako na tŕňoch na podpis zmluvy s klubom SSC Neapol, kde dlhé roky robil dobré meno Slovensku aj Marek Hamšík. Nie je to však také jednoduché.

„Neapol má kompletný zoznam hráčov, teda 25 pre Sériu A. Bolo tam voľné miesto, ale bolo obsadené hráčom Lipska (Diegom Demmem, pozn. red.). Teraz je potrebné vyradiť jedného hráča, aby bolo miesto pre Lobotku,“ píše taliansky denník Gazzetta dello Sport. Zamotanú situáciu je však potrebné vyriešiť čo najskôr, a to ešte pred blížiacim sa sobotňajším zápasom Neapolu proti Fiorentine.

 

Ako uvádza Corriere del Mezzogiorno, práve po prvých tréningoch a spomínanom zápase môže nastať rýchla cesta k objatiu manželky a dcéry. „Pustia ho na jeden deň, tak sa nevieme dočkať. Naši (Danielini rodičia, pozn. red.) boli úplne prví po pôrode, čo videli malinkú a dnes bola Stankova mamina a sestry,“ vysvetlila včera Novému Času šťastná mamina s tým, že presný dátum sa ešte stále rieši.

Láska na celý život

Známa speváčka neskrývala svoje emócie, ktoré prežíva pri svojom klbku šťastia. „Je to neopísateľný pocit, láska na celý život. Neviem sa na ňu vynadívať a neviem sa dočkať, kedy ju aj Stanko po prvýkrát stretne. Zatiaľ fungujeme aspoň na videohovoroch,“ dodala krásna brunetka. Na pôrodnej sále Danielu namiesto jej partnera sprevádzali mama a sestra Veronika.

 „Teším sa, že som teta, maličká je úžasná,“ povedala Novému Času Danielina dvojička. Samotná novopečená mamička rodila prirodzenou cestou. „Ráno o jednej sme Danielku zaviezli do nemocnice, porodila o siedmej prirodzenou cestou,“ prezradil Danielin otec a zároveň šťastný dedko Daniel. Hoci športovec so svojimi láskami nemôže momentálne byť, Daniele poslal nádhernú kyticu ružových ruží. So šťastnou novinkou sa v pondelok pochválil aj na sociálnej sieti, kde k fotke dcérky pridal komentár: „Vitaj, lásenka.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas, mko, mah

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo