Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.01.2020 04:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nízlová po pôrode prehovorila o oteckovi Lobotkovi: Kedy príde futbalista za dcérkou Lindou?

Dočkajú sa ho! Speváčka Daniela Nízlová (33) sa od pondelka teší z najkrajšej životnej úlohy - stala sa mamou malej Lindy, ktorú priviedla na svet v trenčianskej pôrodnici. Čerstvým oteckom sa stal futbalový reprezentant Stanislav Lobotka (25).

Jeho radosť však kazilo to, že svoje dve najdôležitejšie ženy zatiaľ nemohol objať ani vybozkávať. Je totiž na „čakacej listine“ v Neapole, kde by mal už každú chvíľu podpisovať pracovnú zmluvu s miestnym klubom. Daniela Novému Času prezradila, že jej láska na Slovensko predsa len dorazí. Nízlová a Lobotka sa stali rodičmi a do ich života vstúpila dcérka Linda.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Šťastný otecko však zatiaľ do trenčianskej pôrodnice nemohol prísť. Futbalista, ktorý je oficiálne stále hráčom španielskeho tímu Celta Vigo, totiž teraz čaká v Taliansku ako na tŕňoch na podpis zmluvy s klubom SSC Neapol, kde dlhé roky robil dobré meno Slovensku aj Marek Hamšík. Nie je to však také jednoduché.

„Neapol má kompletný zoznam hráčov, teda 25 pre Sériu A. Bolo tam voľné miesto, ale bolo obsadené hráčom Lipska (Diegom Demmem, pozn. red.). Teraz je potrebné vyradiť jedného hráča, aby bolo miesto pre Lobotku,“ píše taliansky denník Gazzetta dello Sport. Zamotanú situáciu je však potrebné vyriešiť čo najskôr, a to ešte pred blížiacim sa sobotňajším zápasom Neapolu proti Fiorentine.

 

Ako uvádza Corriere del Mezzogiorno, práve po prvých tréningoch a spomínanom zápase môže nastať rýchla cesta k objatiu manželky a dcéry. „Pustia ho na jeden deň, tak sa nevieme dočkať. Naši (Danielini rodičia, pozn. red.) boli úplne prví po pôrode, čo videli malinkú a dnes bola Stankova mamina a sestry,“ vysvetlila včera Novému Času šťastná mamina s tým, že presný dátum sa ešte stále rieši.

Láska na celý život

Známa speváčka neskrývala svoje emócie, ktoré prežíva pri svojom klbku šťastia. „Je to neopísateľný pocit, láska na celý život. Neviem sa na ňu vynadívať a neviem sa dočkať, kedy ju aj Stanko po prvýkrát stretne. Zatiaľ fungujeme aspoň na videohovoroch,“ dodala krásna brunetka. Na pôrodnej sále Danielu namiesto jej partnera sprevádzali mama a sestra Veronika.

 „Teším sa, že som teta, maličká je úžasná,“ povedala Novému Času Danielina dvojička. Samotná novopečená mamička rodila prirodzenou cestou. „Ráno o jednej sme Danielku zaviezli do nemocnice, porodila o siedmej prirodzenou cestou,“ prezradil Danielin otec a zároveň šťastný dedko Daniel. Hoci športovec so svojimi láskami nemôže momentálne byť, Daniele poslal nádhernú kyticu ružových ruží. So šťastnou novinkou sa v pondelok pochválil aj na sociálnej sieti, kde k fotke dcérky pridal komentár: „Vitaj, lásenka.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas, mko, mah

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
(ilustračné foto).
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná