Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.01.2020 08:55 | Správy | Krimi | Vražda Kuciaka
FotoVideoOnline

Megaproces v kauze vraždy Kuciaka a jeho snúbenice: Zsuzsová prezradila, aký mala vzťah s Kočnerom

Pred senátom Špecializovaného trestného súdu v Pezinku sa v pondelok začína hlavné pojednávanie vo veci vrážd novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej.

Po tom, ako súd na verejnom zasadnutí 19. decembra prijal obžalobu podanú Úradom špeciálnej prokuratúry, vytýčil v prípade vraždy novinára pojednávania na 13., 14., 15., 20., 21., 22. januára a na 3., 4. a 6. februára. V rámci prvých pojednávacích dní sa na súde očakáva prednes obžaloby a vyjadrenia či prípadné výsluchy štvorice obžalovaných.

Fotogaléria
50
fotiek v galérii

Na programe by mal byť v prvých pojednávacích dňoch aj výsluch kľúčového svedka Zoltána Andruskóa, ktorý sa na vražde novinára a jeho priateľky podieľal ako sprostredkovateľ. 

Šokujúci moment prvého dňa pojednávania. Miroslav Marček sa priznal k vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, ako aj k vražde podnikateľa Petra Molnára.

ONLINE:
ONLINE:
ONLINE: Súd v kauze vraždy Kuciaka
19:19

Súd ukončil dnešné pojednávanie, ktoré bude pokračovať zajtra.

19:12

Senát súdu vyhovel požiadavke Miroslava Marčeka a ďalšie pojednávania sa uskutočnia v jeho neprítomnosti. Zároveň mu aj zrušil eskortu.

19:05

Marček požiadal prostredníctvom svojho advokáta o konanie v svojej neprítomnosti na ďalších konaniach a zároveň dal podnet na zrušenie väzby, nakoľko už vypovedal.

19:02

Výpoveď Molnárovej sa skončila, prokurátor navrhol výsluch Jany Kuciakovej na zajtra. Nikto nemá námietky.

18:33

"Môjho brata nezabili pre peniaze, ale pre niečo iné," povedala Molnárová a naznačila, že by za tým mohli byť jeho obchodné aktivity.

18:30

"Aj Andruskó bol dlžný môjmu mladšiemu bratovi," uviedla Silvia Molnárová s tým, že so Szabóom sa jej brat poznal už dlhé roky a boli dobrí kamaráti.

18:27

Silvia Molnarová už vypovedá za asistencie prekladateľky, ktorá jej tlmočí otázky do maďarčiny, keďže neovláda dobre slovenčinu.

18:14

Výsluch Molnárovej exmanželky Viktórie Langerovej sa skončil. Súd vyhlásil 10-minútovú prestávku. Po ňom už ostáva len výpoveď Molnárovej sestry.

17:36

Na posledné dnešné výsluchy súd predvolal matku Molnárovho dieťaťa Viktóriu Langerovú a jeho sestru Silviu Molnárovú.

17:27

Pred senátom už sedí Marián Kočner, ktorého sa prokurátor Turan pýta na vzťahy s ostatnými obžalovanými. "K obžalobe sa nebudem vyjadrovať, ani odpovedať na otázky a v priebehu konania sa budem vyjadrovať len k jednotlivým dôkazom," uvideol Kočner a tiež využil svoje právo nevypovedať.

17:18

Výsluch Zsuzsovej sa skončil, posledný na rade je Marián Kočner.

17:15

"Pán Kočner si nikdy u mňa žiadnu vraždu neobjednal, ani sa nesprával tak že by chcel niekomu ublížiť," dodala Zsuzsová a ďalej už dnes odmieta vypovedať.

17:12

Vysvetľuje že biely Mercedes ktorý bol u nej zadržaný, nebol jej, ale mala ho len v opatere, kým pre neho Kočner nájde kupcu.

17:11

"Nie je pravda, že by mi dal pán Kočner nejaké auto," hovorí Zsuzsová mierne roztraseným hlasom.

17:10

Zsuzsová chce vypovedať len krátko bez odpovedí na otázky protistrany rovnako ako jej predchodca Szabó. Plnohodnotne chce výpovedať až po výsluchu svedka Andruskóa.

17:07

"Najprv sme nezáväzne flirtovali, potom sme hrali hru kto z koho a keď sme si veci vyjasnili a zistil, že nie som zlatokopka, stali sme sa priateľmi," opisala začiatok vzťahu s Kočnerom Zsuzsová.

17:04

Ďalej uviedla, že krstným otcom jej dcéry je Kočner.

17:04

"Spoluobžalovaných okrem pána Kočnera nepoznám nikoho. Prvýkrát som videla Marčeka a Szabóa na súde v Banskej Bystrici," povedala Zsuzsová.

17:03

Do siene pustili Alenu Zsuzsovú, ktorú čaká výpoveď pred senátom súdu ako tretia v poradí.

16:51

Daniel Lipšic naopak výpoveď Marčeka považuje za vierohodnú, a to s prihliadnutím na to, že si ňou mohol priťažiť.

16:50

"Považujeme výpoveď Szabóa za nedôveryhodnú," okomentoval jeho slová zástupca Kuciakovcov Lipšic.

16:47

Po Szabóovom monológu končí jeho výsluch s tým, že odmieta ďalej vypovedať.

16:41

Szabó ďalej vypovedá a reaguje na jednotlivé body obžaloby, aj keď predtým na otázku sudkyňe, či chce využiť právo nevypovedať, povedal, že áno. Prekážajú mu len otázky.

16:31

"Na ďalšie otázky odpovedať nebudem," vyhlásil Szabó, ale o chvíľu ešte požiadal súd, že chce vysvetliť, ako si s Marčekom mali zaobstarať zbrane.

16:30

"Nikdy v živote som s ním nemal problém," popísal svoj vzťah k zavraždenému Molnárovi, ktorý označil za priateľský.

16:27

Podľa neho sa ich vzťah časom zhoršil, prestali spolu chodiť cvičiť a Marček začal byť nervózny.

16:26

"Ja som v tom celom nevinne. Neviem prečo si to na mňa Marček vymyslel," reaguje Szabó na to, čo Marček povedal policajtom.

16:25

"Nechaj to tak lebo zle pochodíš," mal odvetiť Andruskó Szabóovi po tom, čo sa ho pýtal na na vraždu Kuciaka.

16:24

Po tom ako sa Szabó od Marčeka dozvedel, že novinár a jeho snúbenica su mŕtvi, rýchlo opustili autom Veľkú Maču.

16:23

"Vtedy mi povedal, že vošiel do dvora a uvidel tam dve osoby ležať mŕtvych a ušiel odtiaľ," opisuje Szabo čo mu mal povedať Marček po tom, čo bol v Kuciakovom dome a mal ho zbiť.

16:17

Pred súdom viac menej opakuje svoju verziu, ktorú povedal aj pred vyšetrovateľom, že Kuciaka mali len zmlátiť, aby dostal novinár priručku.

16:13

Szabó tvrdí, že Andruskó si u neho a Marčeka objednal iba bitku pre Kuciaka. "Marček povedal, že poďme do toho," hovorí Szabó.

16:02

Teraz pokračuje v spontánnej výpovedi k obžalobe.

16:01

"Na otázky odpovedať nebudem, ale len na túto budem," odpovedal Szabó na otázku, ako sa pozná s ostatnými obžalovanými. Povedal, že Marček je bratranec, Kočnera nikdy nevidel a Zsuzsovú raz ako policajt stretol.

15:53

Pojednávanie po prestávke pokračuje. V súdnej sieni už je s Marčekom aj druhý obžalovaný Tomáš Szabó, ktorého čaká výpoveď.

15:34

Po dve a pol hodine končí výpoveď Miroslava Marčeka a súd vyhlásil 15-minútovú prestávku.

15:16

Marček na naliehanie predsedníčky súdu odpovedal, na otázku kto bol iniciátor vraždy Petra Molnára. "Bol to Tomáš Szabó," vyhlásil.

Najskôr sa vyhýbal odpovedi s tým, že Szabó je jeho rodina.

15:04

"Ževraj sa chodil Szabó s Molnárom do Maďarska zabávať. Asi do Budapešti. Mali aj nejaké fotky na Facebooku," povedal Marček.

15:01

K slovu sa po dlhšej dobe dostal prokurátor Vladimír Turan. Pýta sa na vraždu kolárovského podnikateľa Petra Molnára.

13:45

Miroslav Marček v súvislosti s Kuciakom uviedol, že vedeli len to, že je novinár a „písal to, čo nemal písať". S Tomášom Szabóom si podľa neho mysleli, že Kuciak nie je jeho pravé meno. Andruskó im ukázal viaceré jeho fotografie a dostal tiež veľmi podrobné informácie o jeho pohybe a zvyklostiach. „Bolo to až divné, že tam bolo napísané, ža kde aké horalky si kupoval a koľko zaplatil," povedal Marček. S Tomášom Szabóom sa zhodli, že informácie musel vypracovať policajt, bývalý policajt alebo niekto, kto to nerobil po prvýkrát.

14:38

Otázky Marčekovi už kladie obhajca Mariána Kočnera Marek Para. Navrhuje odstrániť rozpory vo výpovedi. Týkajú sa informácii, ktoré mal Andruskó povedať obžalovanému v deň vraždy.

14:37

Na začiatku svojej výpovede Marček vyhlásil, že nič nedokáže nahradiť pozostalým to, čo im spolu s ostatnými spolupáchateľmi zobral. Rodinám zavraždených sa ospravedlnil, pričom uviedol, že to, že videl v televízii ich bolesť, ho motivovalo, aby vo veci vypovedal.

14:30

Obhajkyňa Szabóa sa pýtala na podrobnosti po vražde. "Povedal, že je to v poriadku," bola podľa Marčeka prvá reakcia Szabóa po tom čo jeho bratranec sadol k nemu po vražde do auta a dozvedel sa, že zabil aj Martinu Kušnírovú.

14:23

Padla aj otázka, prečo zavraždili aj Kušnírovú, keď videl, že je doma. "Pán Andruskó dosť tlačil na to, aby sme to vykonali," uviedol Marček.Vraždu chceli pôvodne vykonať už 19. februára, avšak vtedy sa u Jána Kuciaka nachádzali taktiež viaceré osoby.

14:21

Právny zástupca Zlatice Kušnírovej Roman Kvasnica sa sťažuje predsedníčke senátu na zlú akustiku v sále. "Ja nič nepočujem, čo vraví protistrana," povedal mierne rozčúlene.

14:19

Pýtať sa začala advokátka Aleny Zsuzsovej Júlia Vestenická. Zaujímal ju najmä Andruskó. "Pôvodne mal byť Andruskó vodič, ale nakoniec sa Szabó rozhodol, že je nezodpovedný," vyhlásil Marček. Na ďalšiu otázku odvetil, že Andruskó im Zsuzsovú nikdy nespomínal.

14:12

Marček opisuje najskôr váhu. Používal ju na váženie streliva do vražednej zbrane. "Kliešte patria mne. Je možné, že nimi bol rozobraný nejaký náboj, ale nebol nim zložený. Na to sa používajú iné kliešte," vysvetľuje Marček. Bunda podľa jeho slov patrí Tomášovi Szabóovi.

14:08

Prokurátor už rozkladá dôkazy v súdnej sieni a Marček by sa k nim mal vyjadriť.

14:05

Prokurátor Novocký navrhuje, aby boli obžalovanému predložené vecné dôkazy a to kliešte, váhy a bunda.

14:02

"Musím odpovedať? Tomáš Szabó je moja rodina a napriek tomu, čo všetko tu povedal nechcem hádzať na neho všetko. Som dospelý človek a mal som sa rozhodnúť sám a je jedno či na mňa niekto tlačil," vysvetlil Marček sudkyni otázku prečo sa rozhodol v osudný deň vraždiť, keď bola v dome s novinárom aj jeho priateľka, i keď pri predchádzajúcom pokuse ich to odradilo.

13:56

Výsluch Marčeka prebrala predsedníčka senátu Ružena Sabová. Pýta sa ho či vedel Szabó o tom, že mal pri sebe zbraň pri obhliadkach Kuciakovho domu. "Určite o nej vedel lebo išli zabiť pána Kuciaka a som sa mu aj sťažoval, že je veľká a ťažko sa schováva," hovorí Marček

13:42

"Niečo sa splatili na dlhy, niečo ste zadržali a z niečoho som žil," hovorí Marček ako minul peniaze, ktoré dostal za vraždu.

13:39

"Objednávateľa som nepoznal," odpovedal Marček na otázku, čo im povedal Andruskó o zadávateľovi.

 

13:38

Vo svojej výpovedi ďalej uviedol, že Mariana Kočnera pozná len z médií a Zsuzsovú vôbec.

13:37

Za vraždu Kuciaka mali inkasovať spolu s jeho bratancom Tomášom Szabóom 35 000 až 40 000 eur, presnú sumu si nepamätá. Objednávku mal zadať Zoltán Andruskó Stabóvi, Pôvodne mali novinára uniesť, avšak Szabó podľa Marčeka. uviedol, že to nie je možné. "Povedal mu, že v dnešnej dobe sa to už nedá," dodal na margo možného únosu.

13:34

Prokurátor Turan ďalej pokladá otázky. Chce vedieť ako si upravili vražednú zbraň. Marček podrobne popísal postup, ktorým chcel docieliť, aby bola pištoľ tichšia. Použil pri to viacero nástrojov, no nie tie, ktoré zaistili vyšetrovatelia. "Nechápem, prečo ste zobrali tie modré kliešte, keď s tými som to nerobil," priblížil Marček.

13:21

"Na fotkách, ktoré sme dostali bol Ján Kuciak oveľa menej pribratý v porovnaní s tým, ako vyzeral keď sme spáchali trestný čin," povedal Marček.

13:16

Prokurátor Turan sa pýta na jeho zoznámenie so Zoltánom Andruskóom. "Zoznámil ma s ním bratranec Tomaš Szabó niekedy v roku 2015. Konflikty sme nemali. Mali sme kamarátsky vzťah, ale až tak sme si zas nedôverovali. Andruskó vždy oslovoval Szabóa nie mňa," uviedol Marček.

13:11

Marček podrobne opisuje, ako strieľal na dvojicu. Prvého zastrelil Jána Kuciaka. "Nanešťastie som zbadal, že tam je ešte jedna osoba. Ona vbehla do kuchyne, ja za ňou a tam som ju zasiahol," opisuje ohavnú vraždu Martiny Kušnírovej. "Videl som miesto zásahu. Viem, že bola hneď mŕtva. Pri odchádzaní som ešte raz vystrelil na Jána Kuciaka, ktorý ležal na schodoch," pokračoval vo výpovedi. Jej matka Zlatica sa pri počúvaní opäť nedokáže ubrániť slzám. Aj rodičia Jána Jozef a Jana Kuciakovci počúvajú Marčekove slová so sklonenými hlavami a bolestným výrazom v tvári.

13:10

Marček rozpráva pred súdom ako malo dôjsť k zločinu. Tvrdí, že objednávku vraždy urobil Zoltán Andruskó u jeho bratranca Tomáša Szabóa. 

13:07

Druhý prokurátor Vladimír Turan vyzval Marčeka, nech vlastnými slovami popíše vraždu aj to, čo jej predchádzalo s dôrazom na činy ďalších obžalovaných keďže sám sa už k vine priznal.

11:59

Zsuzsovej námietku zaujatosti predsedníčka senátu Ružena Sabová odmietla s tým, že Trestný poriadok neuvádza splnomocnenca poškodených ako jednu z osôb, voči ktorej sa dá podať takáto námietka.

13:02

Teraz už Marček sedí pred súdom ako jediný z obžalovaných.

13:00

Predsedníčka senátu Ružena Sabová dala pokyn príslušníkom Zboru väzenskej a justičnej stráže, aby počas výsluchu Marčeka ostatných obžalovaných vyviedli von zo siene.

12:58

Pojednávanie opäť pokračuje. Začína výsluchom Miroslava Marčeka, ktorý sa pred vyše hodinou priznal pred súdom k vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice.

11:56

Zsuzsová tiež dala námietku zaujatosti voči zástupcovi rodiny Kuciakovcov Danielovi Lipšicovi nakoľko tvrdí, že sa poznajú aj spolu komunikovali cez internet. Lipšic to odmieta. Súd prerušuje pojednávanie. Po prestávke budú pokračovať výsluchy.

11:53

"Chcem vypovedať až po výsluchu svedka Andruskóa," povedala Zsuzsová, ostatní súhlasili s poradím.

11:50

"Podmienky na vedenie hlavného pojednávania sú splnené," povedala predsedníčka senátu Ružena Sabová s tým, že na výsluch navrhuje poradie Marček, Szabó, Zsuzsová a ako posledný Kočner.

11:47

Súd sa rovnako stotožnil s návrhom prokurátora a poškodených pri vyhlásení Mariana Kočnera a nebude žiadať vykonanie dokazovania v prípade nelegálneho ozbrojovania.

11:43

Senát súdu prijal vyhlásenia Marčeka o jeho vine a rozhodol, že sa nemusí vykonať ďalšie dokazovanie. S tým súhlasia aj splnomocnenci poškodených. 

11:37

Prokurátor navrhuje, aby súd prijal aj Kočnerovo priznanie vo veci nedovoleného ozbrojovania a dokazovanie vykonal len v ďalších bodoch.

11:35

Sudkyňa Sabová položila Marčekovi aj Kočnerovi otázky, či boli poučení o svojich právach, aj či sa dobrovoľne priznali a uznali vinu za spáchané skutky. Marček odpovedal na všetky otázky kladne.

11:30

Prokurátor Novocký prijal vyhlásenie Marčeka o vine, tým pádom navrhuje, aby sa dokazovanie o jeho vine nevykonávalo. Pokračovať má už iba výsluch.

11:25

Marček sa tak priznal ku všetkým skutkom ktoré mu dáva za vinu obžaloba. Kočner poprel vinu v objednávke vraždy, priznal sa iba k nedovolenému ozbrojovaniu. Zsuzsová vinu odmietla, Szabó sa odmietol vyjadriť.

11:23

Strelec Miroslav Marček sa priznal k spáchania skutku. "Som vinný zo skutkov v bode 1, 2, 5,6 obžaloby," povedal súdu. Stotožnil sa tak s vlastnou svedeckou výpoveďou z prípravného konania. Obžalovaný sa priznal aj k vražde podnikateľa Petra Molnára.

11:21

"Som vinný zo zločinu nedovoleného ozbrojovania, priznávam," povedal Kočner. Podnikateľ prechovával strelivo vo svojom dome v Bratislave.

11:15

Po prestávke sa budú k svojej vine vyjadrovať aj samotní obžalovaní jeden po druhom. Môžu sa radiť so svojimi obhajcami, ale rozprávať pred súdom musia sami.

11:14

Pojednávanie pokračuje. K slovu sa dostal Roman Kvasnica, zástupca Zlatice Kušnírovej.

11:08

Štefan Neszméry, advokát Aleny Zsuzsovej prehovoril.

10:50

Bola vyhlásená prestávka. Obžalovaných zo súdnej siene odvádzajú kukláči. 

10:38

Aj matka Martiny Kušnírovej si uplatňuje škodu vyše milión eur. Povedal to súdu jej zástupca právnik Roman Kvasnica.

10:32

Po vyhláseniach obhajcov prišli na rad zástupcovia poškodených. "Celková výška náhrady škody, ktorú si poškodení uplatňujú je milión eur," vyhlásil právny zástupca rodiny Kuciakovcov Daniel Lipšic. "Navždy prišli o najvýnimočnejší vzťah v živote. Vzťah rodičov a vlastného dieťaťa," pokračoval.

10:32

Všetci obžalovaní svoju vinu popierajú okrem Marčeka, k svojej vine či nevine sa nevyjadril. 

10:26

S obžalobou v prípade vraždy novinára nesúhlasí ani advokát Marek Para. Podľa právnika Mariana Kočnera je obžaloba jeho klienta neodôvodná, keďže chýbajú dôkazy.

10:23

"Doposiaľ vykonané dôkazy vôbec neusvedčujú môjho klienta, že by bol súčasťou skutku," povedala obhajkyňa Tomáša Szabóa Ivana Kochanská.

10:21

Marček a Szabó čelia obvineniam aj v prípade vraždy podnikateľa Petra Molnára. Podľa prokurátora ho mali zavraždiť, pretože nevedeli deaktivovať alarm v jeho dome. Rozhodli sa ho preto olúpiť a zastreliť, keď bude doma. Motívom na vraždu Molnára mal byť aj fakt, že poznal obvineného Szabóa a mohol by ho neskôr identifikovať. Na vražde Molnára sa mali Szabó a Marček (ten sa ku skutku priznáva - pozn. TASR) podľa prokuratúry dohodnúť pravdepodobne v lete 2016. 

10:17

Alena Zsuzsová naďalej odmieta svoju vinu. Celé trestné konanie má podľa jej obhajkyne spoločného menovateľa v podobe "mediálnej a štvavej kampane". Tvrdí, že neexistuje priamy dôkaz o tom, že si mal Marian Kočner vraždu novinára objednať u nej.

10:10

Práve Zsuzsová sa mala spojiť s Andruskóom, ktorý mal na základe objednávky osloviť bývalého policajného vyšetrovateľa Tomáša Szabóa a niekdajšieho vojaka Miroslava Marčeka. Muži mali podľa prokuratúry po prijatí objednávky vraždy vykonať niekoľko obhliadok Kuciakovho rodinného domu vo Veľkej Mači. Osudným dňom sa stal 21. februára 2018. Marček mal vojsť do domu a zastreliť Kuciaka dvoma strelnými ranami do hrude a následne aj Martinu Kušnírovú, ktorú zasiahol do hlavy. Podľa prokurátora použil pištoľ značky FEG s kalibrom 9 milimetrov s podomácky vyrobeným tlmičom.

10:08

"Nie je možné aby bola obžaloba postavená len na výpovedi jedného svedka aj to pochybného Zoltána Andruskóa," komentovala obžalobu advokátka Zsuzsovej Júlia Vestenická. Podľa nej Andruskó len využil systém a využil spravodlivosť tak, aby si znížil trest. Poukázala tiež na jeho zmeny vo výpovediach.

10:02

Podľa prokurátora si Marian Kočner objednal vraždu Jána Kuciaka ako pomstu za články o jeho ekonomickej trestnej činnosti. Mal tak urobiť u Aleny Zsuzsovej v období konca roka 2017, resp. začiatku roka 2018. Kuciaka mali pôvodne podľa obžaloby vykonávatelia najprv uniesť a až potom zavraždiť, čo sa napokon nestalo.

Na vraždu mal Kočner poskytnúť Zsuzsovej "informácie o obeti v podobe identifikačných údajov obete a záznamov zo sledovania v elektronickej podobe". Išlo o popis činností Kuciaka, ako aj fotografie a videá z jeho sledovania. To zabezpečoval niekdajší príslušník Slovenskej informačnej služby Peter Tóth, v prípade spolupracuje ako svedok.

09:54

Potom ako prokurátor Juraj Novocký číta z obžaloby ako konkrétne Miroslav Marček zastrelil Jána a Martinu Zlatici Kušnírovej opäť vyhŕkli slzy.

09:44

Kočner má po boku náhradnú obhajkyňu Natáliu Trubanovú. Jeho súčasného advokáta, Mareka Paru, preveruje disciplinárna komisia.

09:42

Rodičia Jána Kuciaka aj mama Martiny Kušnírovej počúvajú slová prokurátora ktorý rozpráva o tom ako vrahovia zabili ich deti. Zlatica Kušnírová plače a servítkou si zakrýva tvár.

09:39

Prokurátor začal čítať obžalobu Aleny Zsuzsovej, Miroslava Marčeka, Tomáš Szabóa a Mariána Kočnera.

09:35

Predsedníčka senátu Ružena Sabová poučuje všetkých obžalovaných o možnosti dohody o vine a treste a z toho vyplyvajuceho zníženie trestu. Prokurátor ani nikto z obvinených nemajú záujem uzavrieť dohodu o vine a treste.

09:20

Marian Kočner prišiel na súd ako vždy v obleku. 

09:13

Súd prebieha v budove Justičnej akadémie a nie priamo v ŠTS pre mimoriadny záujem médií. Proces priamo na mieste sleduje približne stovka novinárov zo Slovenska a zahraničia.

09:06

Predsedníčka senátu Ružena Sabová otvorila hlavné pojednávanie v prípade najväčšieho súdneho procesu v dejinách samostatného Slovenska a to vraždy novinára Jana Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej. Predsedníčka najskôr vydáva pokyny pre správanie sa v súdnej sieni.

08:59

Z chladnokrvného činu sú obžalovaní Marian Kočner, Alena Zsuzsová, Tomáš Szabó a Miroslav Marček. Kukláči ich priviedli do súdnej siene.

08:58

Bolestivé pojednávanie si nenechali ujsť ani rodičia zavraždených. Na súd prišla Zlatica Kušnírová aj otec Jána Kuciaka.

08:55

Najsledovanejší proces začína dnes o deviatej hodine.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: SITA, NOVÝ ČAS

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Joe Biden so ženou Jill.
Bidenovci prezradili, koľko zarábajú: Jill, oplatí sa ti vôbec pracovať?!
A stock photo of a Police Line 'Do Not Cross' caution tape with a defocused police car with sirens flashing red and blue.
Hororové vyčíňanie v Austrálii: Z desivého incidentu je podozrivý aj 15-ročný chlapec
Líder eurokandidátky za PS Ľudovít Ódor naznačil, že Korčok by mal dostať slušnú ponuku.
Foto
Ódor naznačil záujem progresívcov o Korčoka: Nahradí Šimečku alebo si založí stranu?
Najvyššie prístupné miesto ponúka neuveriteľný výhľad.
Pozrite sa s nami na zrekonštruovaný skvost v Bratislave: Čo Michalská veža (ne)ponúka?
Filip Kuffa odmieta, že by porušil zákon.
Foto
Filip Kuffa čelí vážnym obvineniam: Ohrozuje štátny tajomník envirorezortu prírodu v národných parkoch?
Hana má v obľube prechádzky.
Hana Rapantová prezradila trik na bezchybnú kondíciu: TOTO o nej vedia aj kolegovia v rozhlase!
Momenty zo 7. kola Let's Dance.
Foto
Dychberúce momenty v Let's Dance: BOZK, ktorý nikto nečakal! Na Tine mohli všetci oči nechať
Ľudia v Teheráne útok na Izrael oslavovali.
Foto
Svet sa obáva vyostrenia konfliktu na Blízkom východe: Ako to vidí slovenský generál? Znepokojivé slová
2024. Tie isté šaty si po 13 rokoch obliekla na premiéru filmu svojho syna.
Foto
Hollywoodskej sexici ťahá na 60: Objavila prameň mladosti? Pri týchto FOTO nenájdete rozdiel!
Aktivistov zatkli. (ilustračné foto)
Šialenec napádal ľudí na zastávke hlava - nehlava! Zranených ošetrovali lekári: Neuveríte, aký bol dôvod jeho konania
Na Instagrame ju sleduje 243-tisíc používateľov.
Foto
Dcéra futbalovej legendy sa poriadne odviazala: Na videu jej takmer vypadli prsia!
Americký prezident Joe Biden a český premiér Petr Fiala na stretnutí v Bielom dome.
Český premiér na dôležitom stretnutí: Toto tu päť rokov nebolo