Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.12.2019 08:00 | PR články
Sponzorované

Odhalené tajomstvo, ktoré skrývajú cukrári

Odhalené tajomstvo, ktoré skrývajú cukrári: premeňte svoje torty, muffiny a iné pochúťky na umelecké diela.

Poznáte situácie, keď pripravujete rôzne pochúťky a torty k narodeninám, vyročiu alebo inej oslave a chcete, aby vyzerali dokonale? Takmer zakaždým bude neúspešné zdobenie alebo skôr katastrofa? Výsledkom sú neporiadne vyzerajúce koláče, nepodarené kvety na muffinoch, krémy, ktoré vyzerajú ako škvrny na vašej chutnej torte. Podávanie vždy končí rovnakými slovami, ktoré nikto nechce počuť ani povedať – nevyzerá krásne, ale je chutné. Alebo sa rozhodnete zaplatiť veľa peňazí cukrárom, aby ste mali pochúťky, ktoré vyzerajú dokonale.

Ale, ak by sme vám povedali, že cukrári majú svoje tajomstvo, vďaka ktorému každá pochúťka vyzerá dokonale? Vlastne, ak je zdobenie pochúťok umením, toto tajomstvo z každého spraví umelca. Prečo by ste sa potom nestali umelcom na zdobenie koláčov, tort, muffinov, dokonca aj slaných pochúťok a canapé? Prečo nebyť hrdým na svoje mini umelecké diela dokonalého vzhľadu a chuti?

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Pomocou tejto súpravy bezchybne ozdobte pochúťky iba za dve minúty!

Asi ste doteraz vyskúšali rôzne súpravy na zdobenie tort a koláčov. Takmer všetky majú rovnaký problém: vrecká veľmi ľahko praskajú, sú nekvalitné, údržba je ťažká, majú krátku životnosť a na konci ich musíte zahodiť do koša predtým, než ste pripravili tortu, ktorá vo vás vyvolá hrdosť. Netreba spomínať, že musíte byť skutočným majstrom, aby ste ich vedeli používať a vytvoriť požadované dekorácie.

Tomuto konečne prišiel koniec, lebo sa na trhu objavila nová súprava na zdobenie tort, ktorá zatienila všetky iné súpravy – CakePro. Táto 13-dielna súprava robí zázraky vo vašej kuchyni. Pomocou nej je zdobenie päťkrát ľahšie, rýchlejšie, zábavnejšie, ale aj profesionálnejšie. So 7 nadstavcami na kvety a 2 nadstavcami na tvorbu listov je vaša tvorivosť nekonečná – vlastne jediná hranica je vaša fantázia. Všetko, čo chcete, nájdete na vašej torte, koláči, sušienke, muffine... a pritom nepotrebujete žiadne skúsenosti so zdobením.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Nadstavec s priehradkami vám umožňuje súčasne používať dokonca trojfarebné zmesi, ktoré prinesú skutočnú mágiu na každej pochúťke. Pri oslave narodenín, výročia, dievčenského večera, sviatočnej večere, rodinnej zábave vaše pochúťky zatienia a nadchnú každého prítomného hosťa.

Ukážte svoju tvorivú stranu a vytvorte mini umelecké diela

Kvetinová súprava na zdobenie sa stane vašou pravou rukou v kuchyni. Hlavný dôvod, prečo ju tisíce žien na celom svete chváli a nadšene o nej hovorí je to, že zakaždým bezchybne vytvorí dokonalé ozdoby za niekoľko sekúnd! Pravda, bez chyby a rozčuľovania vaše výtvory zakaždým budú dokonalé a vyvolajú vo vás hrdosť, bez výnimky.

Súprava je určená profesionálnym cukrárom, skúseným gazdinám, ale aj začiatočníkom. Balenie obsahuje 7 nadstavcov na tvorbu kvetov, 2 nadstavce na tvorbu listkov, 1 cukrárske vrecko na opakované použitie, 2 spojky (na používanie 1 krému alebo súčasne 3 viacfarebných krémov) a 1 kefku na čistenie nadstavcov, aby krém ľahšie vyšiel. Podľa toho, čo chcete urobiť, vyberte si vhodný nadstavec, vytvorte dekoračný krém (podľa želania, jednofarebný alebo viacfarebný), nalejte do vrecka a nechajte fantázii a súprave CakePro spolu tvoriť zázraky.

Kvalita bez kompromisov

Vytvorené z kvalitných materiálov, ktoré nehrdzavejú, nezadržujú zápach ani zvyšky, všetky časti súpravy CakePro sú jednoduché a praktické na údržbu. Bude vám slúžiť celé roky a uľahčí práce v kuchyni. Taktiež vám ušetrí veľa eur, ktoré ste doteraz pri oslavách míňali na dokonalé torty, koláče a muffiny. Odteraz aj váš slávnostný stôl bude vyzerať dokonale ako tie, ktoré ste doteraz žiarlivo pozerali na sociálnych sieťach.

Otvoriť galériu
Zdroj: PR článok

Ako sa dostať k tejto fantastickej súprave? CakePro nemôžete nájsť v obchodoch. Môžete si ju kúpiť iba cez internet na oficiálnej stránke výrobcu. Ale, máme prekvapenie... Výrobca sa rozhodol potešiť našich čitateľov a pre nich pripravil špeciálnu zľavu.

POZOR: Počet súprav za zníženú cenu je obmedzený a zásoby sa očakávane rýchlo predávajú! Ak sa chcete stať skutočným umelcom v zdobení všetkých pochúťok, ponáhľajte sa a objednajte si súpravu CakePro bez čakania.

BONUS! Recept na ideálny maslový krém: 150 g masla, 350 g práškového cukru, 50 ml sladkej smotany, 20 ml vanilkového extraktu. Vyšľahajte maslo, pridajte preosiaty práškový cukor, sladkú smotanu a vanilkový extrakt. Šľahajte, až kým sa všetko nezjednotí. Vychladený krém rozdeľte, pridajte farby podľa želania, naplňte zdobiace vrecko a užite si zdobenie.

Hneď si objednajte a premeňte všetky svoje pochúťky na mini umelecké diela

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii