Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.12.2019 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Andy Kraus po narodení dcérky: Chystá dôležitý životný krok

Po dieťati plánuje svadbu! Scenárista Andy Kraus (52) si v poslednom čase užíva čerstvo narodenú dcérku Adelku, ktorú má s partnerkou Jankou (33). S blondínkou začal tvorca a hviezda Susedov randiť ešte v čase, keď riešil rozvod s exmanželkou Danielou (45).

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Odvtedy však už pretieklo veľa vody a zdá sa, že Andy sa otriasol a uvažuje nad tým, že znova vlezie do chomúta.

S partnerkou však veľký deň zásadne neriešia a ako Kraus Novému Času prezradil, presne vie, ako sa celá žiadosť o ruku odohrá. Kraus má za sebou jedno manželstvo, keď bol sedemnásť rokov ženatý s Danielou, s ktorou má aj dve deti - Borisa (17) a Zoju (13). Krátko pred rozvodom, ktorý sa konal v novembri 2017, však už mal po svojom boku novú ženu - sympatickú Janku. S tou momentálne žije v  lukratívnej časti hlavného mesta, kde si dvojica hrkúta už aj so svojou čerstvo narodenou dcérkou Adelkou.

Otvoriť galériu
Dievčatko prišlo na svet v polovici októbra, preto je namieste otázka, či sa párik spolu chystá aj pred oltár. Keď sa Nový Čas Krausa spýtal, či sa jeho stav zmení a priateľku si vezme, najprv sa zdráhal, no nakoniec nám prezradil, čo plánuje. „Určite sa zmení. Zmení sa, ale tak, že keď sa bude mať zmeniť, vtedy sa zmení,“ potvrdil nám veľké plány Andy. Tomu sa dokonca rozviazal jazyk natoľko, že nám prezradil i to, či si svoj deň s Jankou aj stihli naplánovať. „Nerozprávame sa o tom, bude to prekvapko,“ dodala jedna z hviezd seriálu Susedia.

 

Deťom sa venuje

Momentálne je prioritou Krausa a jeho partnerky ich malá princezná Adelka. Práve tej venujú všetok svoj voľný čas a inak to nebude ani počas nadchádzajúcich sviatkov. Pracovný zhon totiž Andy s rodinkou vymení za ničnerobenie. Najprv totiž strávia Vianoce v Bratislave a potom sa vyberú na Liptov, kde si budú užívať oddych bez zhonov a stresu.

„Budeme tam až do Troch kráľov a deti po Silvestri prídu za nami,“ prezradil nedávno Novému Času svoje plány Kraus. Ten sa totiž svojim deťom snaží venovať spravodlivo a všetkým rovnako. Navyše je jasné, že Boris a Zoja si dobre rozumejú aj s Jankou a rovnako chcú nadviazať aj vzťah s novou sestričkou. „Zatiaľ je to také, že staršie deti malú podržia, postrážia na chvíľku, ale ja sa teším, keď bude Adelka viac komunikatívna, po pol roku sa to začne lámať a budú sa s ňou vedieť viac zabaviť,“ povedal na záver scenárista.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Naja, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné