Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.12.2019 09:59 | Správy | Politika

Bývalý šéf SNS Ján Slota: Na Vianoce čerstvo rozvedený!

Definitívny koniec. Manželstvo bývalého predsedu SNS Jána Slotu (66) s o 28 rokov mladšou Ľubomírou (38) sa konečne skončilo aj formálne. Už dlhé roky je totiž známe, že pár sa snažil o to, aby súd ich vzťah ukončil.

Ľubomíra sa začala po boku Slotu objavovať v čase, keď získala prácu asistentky na radnici mesta Žilina za čias primátorovania šéfa SNS. Po tom, čo sa do seba zaľúbili, sa zosobášili v roku 2004. Pred piatimi rokmi to však začalo škrípať natoľko, že manželstvo už nedokázali udržať. Ľubomíra sa tak spolu s ich dcérou Sofiou (12) zbalila a odsťahovala sa do Prahy. Smutný koniec po 15 rokoch manželstva sa však pre Slotovcov spečatil len pred pár týždňami. O rozvod žiadala samotná Ľubomíra, ktorá podala žiadosť ešte v roku 2015.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

„Súd o rozvode rozhodol ešte 19. septembra, rozsudok nadobudol právoplatnosť až 16. októbra,“ informovala Nový Čas hovorkyňa Obvodného súdu v Prahe Alena Novotná s tým, že k príčinám rozvodu sa vyjadrovať nebude. Rovnako nekomentuje ani majetkové vyrovnanie, ktoré medzi rozvedenými manželmi prebehlo. Maloletá spoločná dcéra Sofia zostala v opatrovníctve matky a žijú spolu v Prahe.

O Jánovi Slotovi sa začalo intenzívnejšie opäť hovoriť pred dvoma týždňami, keď Kočnerov trezor vydal video, na ktorom sa na nahrávke vyjadruje exminister financií Ján Počiatek o Slotovi ako o kráľovi, ktorý hrá iba na svoju vlastnú bránku. „Ešte aj Fica oholil, on je úplný kráľ,“ komentoval na videu Počiatek emisnú kauzu, v ktorej štát prišiel o milióny eur.

 

Slota sa však k uvedenému videu a slovám Jána Počiatka a ani k rozvodu nevyjadruje a Novému Času telefón zložil. Najčastejšie sa v týchto dňoch podľa našich informácií zdržiava vo veľkolepej chate v lese na Čistinkách v obci Turie, čo potvrdili tamojší obyvatelia. Podvečer si podľa našich informácií rád zájde do miestneho pohostinstva Roko. „My ho tu máme radi, o politike sa vôbec nebavíme.

 Každý je s ním zadobre, lebo on nás pozve na pohárik kedykoľvek aj všetkých, celú krčmu,“ povedal miestny štamgast Ivan. „Rozprávame sa o všetkom možnom, ale nikdy o politike a jeho rodine. Vozí ho sem tmavovlasá mladá žena, a keď skončí, príde poňho,“ prezradil ďalší dôchodca. Do chaty v Terchovej, ktorá stojí oproti vleku vo Vrátnej na Pasekách, však nechodieva takmer vôbec. „My sme ho tu nevideli možno aj rok,“ prezradila jedna z chatárok.

 

Vzťahy Jána Slotu

Manželstvo Jána Slotu začalo škrípať pred piatimi rokmi, keď sa prevalili vrúcne vzťahy, ktoré udržiaval s inými ženami ako bola jeho zákonitá manželka Ľubomíra. „Počas manželstva som zažívala opakovanú a častú neveru zo strany manžela. Konkrétne vekové rozmedzie jeho avantúr som z pochopiteľných príčin neriešila,“ povedala Slotová. V súvislosti so ženami okolo Jána Slotu sa počas ich manželstva hovorilo o blonďavej zdravotnej sestre Ivane, tmavovláske Kataríne, ale aj o bývalej čašníčke Lucii, ktorú si nasťahoval do domu krátko po tom, ako Ľubomíra opustila ich spoločný byt v centre Žiliny. Ján Slota bol trikrát ženatý. S druhou manželkou Alžbetou prežil 24 rokov a má s ňou synov Pavla a Jána, z tretieho manželstva s Ľubomírou má dcéru Sofiu (12).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
The Pass at Byron Bay on a clear day with blue water
Hromadné uhynutie vznešených živočíchov: Na pláži ich uviazli stovky! Vedci sa chytajú za hlavu
Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa