Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.12.2019 09:59 | Správy | Politika

Bývalý šéf SNS Ján Slota: Na Vianoce čerstvo rozvedený!

Definitívny koniec. Manželstvo bývalého predsedu SNS Jána Slotu (66) s o 28 rokov mladšou Ľubomírou (38) sa konečne skončilo aj formálne. Už dlhé roky je totiž známe, že pár sa snažil o to, aby súd ich vzťah ukončil.

Ľubomíra sa začala po boku Slotu objavovať v čase, keď získala prácu asistentky na radnici mesta Žilina za čias primátorovania šéfa SNS. Po tom, čo sa do seba zaľúbili, sa zosobášili v roku 2004. Pred piatimi rokmi to však začalo škrípať natoľko, že manželstvo už nedokázali udržať. Ľubomíra sa tak spolu s ich dcérou Sofiou (12) zbalila a odsťahovala sa do Prahy. Smutný koniec po 15 rokoch manželstva sa však pre Slotovcov spečatil len pred pár týždňami. O rozvod žiadala samotná Ľubomíra, ktorá podala žiadosť ešte v roku 2015.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

„Súd o rozvode rozhodol ešte 19. septembra, rozsudok nadobudol právoplatnosť až 16. októbra,“ informovala Nový Čas hovorkyňa Obvodného súdu v Prahe Alena Novotná s tým, že k príčinám rozvodu sa vyjadrovať nebude. Rovnako nekomentuje ani majetkové vyrovnanie, ktoré medzi rozvedenými manželmi prebehlo. Maloletá spoločná dcéra Sofia zostala v opatrovníctve matky a žijú spolu v Prahe.

O Jánovi Slotovi sa začalo intenzívnejšie opäť hovoriť pred dvoma týždňami, keď Kočnerov trezor vydal video, na ktorom sa na nahrávke vyjadruje exminister financií Ján Počiatek o Slotovi ako o kráľovi, ktorý hrá iba na svoju vlastnú bránku. „Ešte aj Fica oholil, on je úplný kráľ,“ komentoval na videu Počiatek emisnú kauzu, v ktorej štát prišiel o milióny eur.

 

Slota sa však k uvedenému videu a slovám Jána Počiatka a ani k rozvodu nevyjadruje a Novému Času telefón zložil. Najčastejšie sa v týchto dňoch podľa našich informácií zdržiava vo veľkolepej chate v lese na Čistinkách v obci Turie, čo potvrdili tamojší obyvatelia. Podvečer si podľa našich informácií rád zájde do miestneho pohostinstva Roko. „My ho tu máme radi, o politike sa vôbec nebavíme.

 Každý je s ním zadobre, lebo on nás pozve na pohárik kedykoľvek aj všetkých, celú krčmu,“ povedal miestny štamgast Ivan. „Rozprávame sa o všetkom možnom, ale nikdy o politike a jeho rodine. Vozí ho sem tmavovlasá mladá žena, a keď skončí, príde poňho,“ prezradil ďalší dôchodca. Do chaty v Terchovej, ktorá stojí oproti vleku vo Vrátnej na Pasekách, však nechodieva takmer vôbec. „My sme ho tu nevideli možno aj rok,“ prezradila jedna z chatárok.

 

Vzťahy Jána Slotu

Manželstvo Jána Slotu začalo škrípať pred piatimi rokmi, keď sa prevalili vrúcne vzťahy, ktoré udržiaval s inými ženami ako bola jeho zákonitá manželka Ľubomíra. „Počas manželstva som zažívala opakovanú a častú neveru zo strany manžela. Konkrétne vekové rozmedzie jeho avantúr som z pochopiteľných príčin neriešila,“ povedala Slotová. V súvislosti so ženami okolo Jána Slotu sa počas ich manželstva hovorilo o blonďavej zdravotnej sestre Ivane, tmavovláske Kataríne, ale aj o bývalej čašníčke Lucii, ktorú si nasťahoval do domu krátko po tom, ako Ľubomíra opustila ich spoločný byt v centre Žiliny. Ján Slota bol trikrát ženatý. S druhou manželkou Alžbetou prežil 24 rokov a má s ňou synov Pavla a Jána, z tretieho manželstva s Ľubomírou má dcéru Sofiu (12).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?
Speváčka a vášnivá astrologička Marcela Laiferová
Úprimná rada astrologičky Marcely Laiferovej: Chcete byť ŠŤASTNÍ? Viem, ako na to
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj pristúpil k razantnému kroku: Vyvolal vlnu rozhorčenia! Čaká Ukrajinu ďalšia mobilizácia?
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Janko dal zbohom svojej legendárnej ofine.
Foto
Vypadnutie Jána Tribulu z Let’s Dance: Redaktor prišiel o ofinu aj o všetky nervy!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
42-ročná kameramanka Halyna Hutchinsová a americký herec Alec Baldwin.
Foto
Padol rozsudok v prípade zastrelenia kameramanky († 42): ZLÁ správa pre Aleca Baldwina!