Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.12.2019 09:59 | Správy | Politika

Bývalý šéf SNS Ján Slota: Na Vianoce čerstvo rozvedený!

Definitívny koniec. Manželstvo bývalého predsedu SNS Jána Slotu (66) s o 28 rokov mladšou Ľubomírou (38) sa konečne skončilo aj formálne. Už dlhé roky je totiž známe, že pár sa snažil o to, aby súd ich vzťah ukončil.

Ľubomíra sa začala po boku Slotu objavovať v čase, keď získala prácu asistentky na radnici mesta Žilina za čias primátorovania šéfa SNS. Po tom, čo sa do seba zaľúbili, sa zosobášili v roku 2004. Pred piatimi rokmi to však začalo škrípať natoľko, že manželstvo už nedokázali udržať. Ľubomíra sa tak spolu s ich dcérou Sofiou (12) zbalila a odsťahovala sa do Prahy. Smutný koniec po 15 rokoch manželstva sa však pre Slotovcov spečatil len pred pár týždňami. O rozvod žiadala samotná Ľubomíra, ktorá podala žiadosť ešte v roku 2015.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

„Súd o rozvode rozhodol ešte 19. septembra, rozsudok nadobudol právoplatnosť až 16. októbra,“ informovala Nový Čas hovorkyňa Obvodného súdu v Prahe Alena Novotná s tým, že k príčinám rozvodu sa vyjadrovať nebude. Rovnako nekomentuje ani majetkové vyrovnanie, ktoré medzi rozvedenými manželmi prebehlo. Maloletá spoločná dcéra Sofia zostala v opatrovníctve matky a žijú spolu v Prahe.

O Jánovi Slotovi sa začalo intenzívnejšie opäť hovoriť pred dvoma týždňami, keď Kočnerov trezor vydal video, na ktorom sa na nahrávke vyjadruje exminister financií Ján Počiatek o Slotovi ako o kráľovi, ktorý hrá iba na svoju vlastnú bránku. „Ešte aj Fica oholil, on je úplný kráľ,“ komentoval na videu Počiatek emisnú kauzu, v ktorej štát prišiel o milióny eur.

 

Slota sa však k uvedenému videu a slovám Jána Počiatka a ani k rozvodu nevyjadruje a Novému Času telefón zložil. Najčastejšie sa v týchto dňoch podľa našich informácií zdržiava vo veľkolepej chate v lese na Čistinkách v obci Turie, čo potvrdili tamojší obyvatelia. Podvečer si podľa našich informácií rád zájde do miestneho pohostinstva Roko. „My ho tu máme radi, o politike sa vôbec nebavíme.

 Každý je s ním zadobre, lebo on nás pozve na pohárik kedykoľvek aj všetkých, celú krčmu,“ povedal miestny štamgast Ivan. „Rozprávame sa o všetkom možnom, ale nikdy o politike a jeho rodine. Vozí ho sem tmavovlasá mladá žena, a keď skončí, príde poňho,“ prezradil ďalší dôchodca. Do chaty v Terchovej, ktorá stojí oproti vleku vo Vrátnej na Pasekách, však nechodieva takmer vôbec. „My sme ho tu nevideli možno aj rok,“ prezradila jedna z chatárok.

 

Vzťahy Jána Slotu

Manželstvo Jána Slotu začalo škrípať pred piatimi rokmi, keď sa prevalili vrúcne vzťahy, ktoré udržiaval s inými ženami ako bola jeho zákonitá manželka Ľubomíra. „Počas manželstva som zažívala opakovanú a častú neveru zo strany manžela. Konkrétne vekové rozmedzie jeho avantúr som z pochopiteľných príčin neriešila,“ povedala Slotová. V súvislosti so ženami okolo Jána Slotu sa počas ich manželstva hovorilo o blonďavej zdravotnej sestre Ivane, tmavovláske Kataríne, ale aj o bývalej čašníčke Lucii, ktorú si nasťahoval do domu krátko po tom, ako Ľubomíra opustila ich spoločný byt v centre Žiliny. Ján Slota bol trikrát ženatý. S druhou manželkou Alžbetou prežil 24 rokov a má s ňou synov Pavla a Jána, z tretieho manželstva s Ľubomírou má dcéru Sofiu (12).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo
Schindlerová zapózovala v posilňovni. Na cvičenie zvolila pomerne netradičný spodný diel.
Foto
Schindlerová dráždi vo fitku: BUJNÝ dekolt natlačený v podprsenke a... Uff, pozrite sa DOLE!
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Juraj Blanár podporuje vstup Srbska do EÚ: Toto je podľa neho kľúčovým bodom
Americký prezident a prezidentský kandidát Joe Biden.
Stiahnu sa americkí vojaci z Iraku? Po 10 rokoch má dôjsť k dôležitej dohode
driving a car
Bratislavskí vodiči sa nepotešia: Početné zdržanie! S kolónami rátajte na týchto miestach
Ilustračné foto
Rekordná policajná razia: To, čo ich čakalo v dodávke, sa ešte nikdy nepodarilo nájsť
close-up of man holding knife smeared with blood and still dripping.
Útočník v Púchove dopichal muža takmer po celom tele! Napadnutý chlap prežíval nočný horor
(ilustračné foto)
Dovolenkári v TEJTO krajine zúria: Musia dokázať, že majú dosť PEŇAZÍ! Koľko eur musia mať?
Na ceste I/65 za obcou Kremnické Bane došlo k nehode kamióna.
Foto
Závažná nehoda za slovenskou obcou: Prevrátil sa kamión, cesta je už prejazdná
Close up happy woman hugging man, holding keys from new first house, young family celebrating moving day, satisfied customers couple purchase real estate, mortgage and relocation concept
Chystáte sa kupovať nehnuteľnosť? Odborníčka radí: Pred veľkým rozhodnutím nezabudnite na TIETO otázky!
Traffic cones on road with electronic arrow pointing to the right to divert traffic and white car in distance
V Prešove rátajte s novými dopravnými obmedzeniami: Táto časť bola v katastrofálnom stave
Foto
Lašák pred MS zavolá ešte jednému brankárovi: Inak už nikto nepríde