Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.12.2019 09:59 | Správy | Politika

Bývalý šéf SNS Ján Slota: Na Vianoce čerstvo rozvedený!

Definitívny koniec. Manželstvo bývalého predsedu SNS Jána Slotu (66) s o 28 rokov mladšou Ľubomírou (38) sa konečne skončilo aj formálne. Už dlhé roky je totiž známe, že pár sa snažil o to, aby súd ich vzťah ukončil.

Ľubomíra sa začala po boku Slotu objavovať v čase, keď získala prácu asistentky na radnici mesta Žilina za čias primátorovania šéfa SNS. Po tom, čo sa do seba zaľúbili, sa zosobášili v roku 2004. Pred piatimi rokmi to však začalo škrípať natoľko, že manželstvo už nedokázali udržať. Ľubomíra sa tak spolu s ich dcérou Sofiou (12) zbalila a odsťahovala sa do Prahy. Smutný koniec po 15 rokoch manželstva sa však pre Slotovcov spečatil len pred pár týždňami. O rozvod žiadala samotná Ľubomíra, ktorá podala žiadosť ešte v roku 2015.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

„Súd o rozvode rozhodol ešte 19. septembra, rozsudok nadobudol právoplatnosť až 16. októbra,“ informovala Nový Čas hovorkyňa Obvodného súdu v Prahe Alena Novotná s tým, že k príčinám rozvodu sa vyjadrovať nebude. Rovnako nekomentuje ani majetkové vyrovnanie, ktoré medzi rozvedenými manželmi prebehlo. Maloletá spoločná dcéra Sofia zostala v opatrovníctve matky a žijú spolu v Prahe.

O Jánovi Slotovi sa začalo intenzívnejšie opäť hovoriť pred dvoma týždňami, keď Kočnerov trezor vydal video, na ktorom sa na nahrávke vyjadruje exminister financií Ján Počiatek o Slotovi ako o kráľovi, ktorý hrá iba na svoju vlastnú bránku. „Ešte aj Fica oholil, on je úplný kráľ,“ komentoval na videu Počiatek emisnú kauzu, v ktorej štát prišiel o milióny eur.

 

Slota sa však k uvedenému videu a slovám Jána Počiatka a ani k rozvodu nevyjadruje a Novému Času telefón zložil. Najčastejšie sa v týchto dňoch podľa našich informácií zdržiava vo veľkolepej chate v lese na Čistinkách v obci Turie, čo potvrdili tamojší obyvatelia. Podvečer si podľa našich informácií rád zájde do miestneho pohostinstva Roko. „My ho tu máme radi, o politike sa vôbec nebavíme.

 Každý je s ním zadobre, lebo on nás pozve na pohárik kedykoľvek aj všetkých, celú krčmu,“ povedal miestny štamgast Ivan. „Rozprávame sa o všetkom možnom, ale nikdy o politike a jeho rodine. Vozí ho sem tmavovlasá mladá žena, a keď skončí, príde poňho,“ prezradil ďalší dôchodca. Do chaty v Terchovej, ktorá stojí oproti vleku vo Vrátnej na Pasekách, však nechodieva takmer vôbec. „My sme ho tu nevideli možno aj rok,“ prezradila jedna z chatárok.

 

Vzťahy Jána Slotu

Manželstvo Jána Slotu začalo škrípať pred piatimi rokmi, keď sa prevalili vrúcne vzťahy, ktoré udržiaval s inými ženami ako bola jeho zákonitá manželka Ľubomíra. „Počas manželstva som zažívala opakovanú a častú neveru zo strany manžela. Konkrétne vekové rozmedzie jeho avantúr som z pochopiteľných príčin neriešila,“ povedala Slotová. V súvislosti so ženami okolo Jána Slotu sa počas ich manželstva hovorilo o blonďavej zdravotnej sestre Ivane, tmavovláske Kataríne, ale aj o bývalej čašníčke Lucii, ktorú si nasťahoval do domu krátko po tom, ako Ľubomíra opustila ich spoločný byt v centre Žiliny. Ján Slota bol trikrát ženatý. S druhou manželkou Alžbetou prežil 24 rokov a má s ňou synov Pavla a Jána, z tretieho manželstva s Ľubomírou má dcéru Sofiu (12).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Jana Rojková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!