Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.12.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nejedlá po prevelení manžela na lukratívny flek v Česku: Koniec v Markíze a sťahovanie do Prahy?

Dlhoročná markizácka hviezda Danica Nejedlá (47) našla šťastie po boku milujúceho manžela Alexandra (54).

Bývalý šéf hasičov sa najnovšie pripravuje na svoj nový flek u našich českých susedov. Ako hasičský atašé si príde na zárobok až 10-tisíc eur za mesiac. S dobrým postom však priamo súvisí aj sťahovanie do stovežatej Prahy, kde ho zrejme, bude nasledovať aj jeho známa manželka. Ako vyrieši Danica svoju lukratívnu prácu v Markíze s bývaním v Prahe po boku manžela?!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Danica a jej manžel patria medzi ukážkové páry slovenského šoubiznisu. Na spoločenských akciách sa ukazujú ruka v ruke a vidieť, že im to veľmi dobre funguje. Je teda isté, že v prípade, ak by manžel markizáčky skutočne odišiel do Prahy za prácou, Danica by zrejme nasledovala jeho kroky. „Sťahoval som sa 12 rokov, býval som na východe, presťahoval som sa do Bratislavy, presúvam sa vlastne celý život, či som študoval, či pracoval,“ hovorí bývalý šéf hasičov.

 Jeho manželka sa práce v Markíze podľa našich informácií však nechce vzdať. Predsalen jej venovala značnú časť svojho života a odchod z „domovskej“ základne by bol pre ňu rozhodne ťažký. Je teda otázne, ako sa známa markizáčka rozhodne. „Danica nepracuje každý deň. Strieda sa s kolegami, čiže ak by skutočne odišla s manželom do Česka, za prácou by sa vracala každý druhý týždeň do Bratislavy. V tom nie je žiadny problém. Ich manželstvo by v tom prípade bolo tak trochu na diaľku,“ prezradil zdroj z televízie.

Samotná televízia za svojou hviezdou stojí a neradi by sa s ňou rozlúčili. „Prácu našej kolegyne, pani Nejedlej, si veľmi vážime. Otázka jej prípadného odchodu z televízie nie je aktuálna,“ povedal šéf PR a marketingu Markízy Michal Borec.

 

Nový flek

Nejedlej manžel sa po odchode z postu šéfa hasičov na Slovensku celkom práce nevzdal. Síce je vo výsluhovom dôchodku, no stále je zamestnancom na prezídiu. „Absolvujem diplomatickú prípravu a čakám na prípadné vyslanie do Prahy, ak sa tak pani ministerka rozhodne. Ak nie, pracovný pomer sa ukončí a život ide ďalej,“ vysvetlil Nejedlý. Všetko tak má v rukách ministerka vnútra Denisa Saková.

V prípade kladného ohlasu by sa stal Nejedlý hasičským atašé a jeho práca by zahŕňala: Zlepšuje a urýchľuje to medzinárodnú spoluprácu. Obrovské požiare, povodne, keď niečo niekde vzplanie, nedajbože zemetrasenie, tak to treba čo najskôr a efektívne riešiť. Tak, ako majú policajti pridelenca na kriminálne veci, tak aj hasiči majú svojho pridelenca.

Česi ho u nás majú približne dva roky a z dôvodu diplomatickej rovnováhy sa recipročne posiela takéto zastúpenie aj opačným smerom,“ vysvetlil Danicin manžel. Vyzerá to tak, že Nejedlý by túto prácu privítal a ani spomínané sťahovanie do Prahy by mu neprekážalo. Nový Čas kontaktoval aj Danicu, no tá sa do uzávierky k otázkam nevyjadrila.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!