Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.12.2019 20:00 | Správy | Zahraničné správy

Pracovná cesta zmenila kráske život: Po takomto príbehu ako z romantického filmu túži takmer každý

Kráska vyskúšala na pracovnej ceste tisíce kilometrov od domova zoznamovaciu aplikáciu. Svadobné zvony boli to posledné, na čo v tej chvíli myslela. Osud to však zariadil inak.

Američanka Alyssa Tantillo (29) sa vďaka aplikácii Bumble zoznámila s Britom Tomom Maggsom. Obchodníčka a detský lekár boli prvýkrát na rande v Londýne pred dva a pol rokom. Pár sa stretol v predposledný deň jej pracovnej cesty. Po 18 mesiacoch vzťahu na diaľku sa rozhodli pre vážny krok, svadbu.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

"Keby ste mi povedali, že sa ožením s mužom, ktorého som spoznala cez zoznamku, vysmiala by som vás. Nemala som žiadne očakávania. Tom však vyzeral lepšie ako na fotke. Keď začal rozprávať o svojom živote, práci a cestovaní, vedela som, že bol stvorený pre mňa," cituje šťastnú ženu portál The Sun.

Alyssa bola takmer dva roky slobodná. Prihlásila sa na zoznamku, aby našla toho pravého a podarilo sa. Netreba však zúfať, aj ona zažila predtým mnoho nevydarených stretnutí, ktoré skončili fiaskom. Všetko sa zmenilo až na pracovnej ceste vo Veľkej Británii. "Boli sme tam 11 dní, no najskôr to bola bieda, až predposledný deň som sa spojila s Tomom. Rande sme mali ešte v ten večer," spomína na začiatky vzťahu. Na stretnutie však nešli len oni dvaja. Alyssa priviedla kolegyňu a Tom kamaráta, ktorý mu bol za svedka. 

 

"Hneď preskočila iskra. Povedal, že sa mám ozvať, keď sa vrátim do Londýna. Zhodou okolností som mala na to leto naplánovaný výlet po Európe," dodala. Začiatky ich vzťahu boli náročné. Väčšinou spolu telefonovali, no pre veľký časový posun, to bolo pre oboch ťažké. Ich vzťah nabral na obrátkach v auguste 2017, keď sa Alyssa zoznámila s jeho priateľmi a rodinou. Počas 10-dňovej cesty vyznala Tomovi lásku a o mesiac si znova rezervovala letenku do Londýna. Muž bol spočiatku v šoku a nedokázal jej povedať, že ju miluje. Každé tri mesiace však cestoval do Los Angeles, kde s Alyssou strávil dva týždne. 

V lete 2018 sa Tom opýtal priateľky najdôležitejšiu otázku a ona súhlasila. "Jeho najlepší priateľ sa tam zrazu objavil s fľašou šampanského a všetci nám tlieskali. Bolo to úžasné." Zásnuby postavili pár pred zásadnú otázku bývania. Tom nemohol v USA vykonávať svoju lekársku prax, preto sa Alyssa presťahovala do Británie a v apríli spečatili svoju lásku. 

Šťastná Alyssa má odkaz pre všetkých, ktorý ešte nenašli svoju spriaznenú dušu. "Nevzdávajte sa. Choďte aj na sto stretnutí, ak to bude potrebné. Raz sa to podarí a nájdete lásku svojho života."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor:

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Aktualizované
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž