Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.12.2019 11:40 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kramár terčom ostrého útoku od politika z východu: Nahnevaný herec vracia úder a zvažuje žalobu!

Poriadne sa rozčertil! Herec Maroš Kramár (60) sa stal nedávno terčom útoku na internete, kde sa do neho pustil politik z východu.

Ivan Hopta (61) totiž tvrdí, že umelec sa vie s politickou premenlivosťou popasovať po svojom a mení názory, ako sa mu to hodí. Dokonca ho obvinil, že v minulom režime sympatizoval s komunistickou stranou, ktorú vraj teraz vo veľkom zavrhuje. Naopak, Kramár sa bráni a Novému Času dokonca priznal, že za klamlivé informácie zvažuje aj právne kroky a žalobu.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii
Kramár nikdy nemal problém hovoriť na plné ústa a svoje názory verejne a bez hanby šíri. Inak to nie je ani v politickej otázke. Vrcholom všetkého však bolo, keď ho začali napádať aj na sociálnej sieti. Tam nedávno politik Ivan Hopta, ktorý je predsedom strany Úsvit, zverejnil status, kde sa do umelca pustil. „Herec Maroš Kramár, hlavná postava opozičného ‚protikorupčného pochodu‘, dnes hovorí o zlých komunistoch, eštebákoch, o strachu za socializmu, o strachu hovoriť nahlas, čo si kto myslí, o korupcii a o tom, že dnešná doba je podobná tej minulej,“ začal politik, ktorý sa odvoláva na to, že Maroš sa v politike kedysi angažoval.

„Pchal sa komunistom niekam, aby sa mal dobre, bol obsadzovaný a, samozrejme, výborne zarábal. Ukazuje, že je mimoriadne schopný mať sa dobre za každého režimu. Hovorí o falošnom divadle. Áno, je to presné a - presne o ňom,“ dodal Hapta. Na jeho slová však reagoval aj samotný herec, ktorý si servítku pred ústa nedával. „Nikdy som nebol komunistom ani kandidátom komunistickej strany a ani nikto v mojej rodine. Preto absolútne protestujem, aby si nejaký komunista otieral o mňa hubu, a malo by sa to začať riešiť,“ povedal Novému Času Kramár.

 

Stretnú sa na súde?

Jeho hnev ho dostal až tak ďaleko, že voči politikovi zvažuje aj právne kroky. „Zatiaľ som to neriešil, ale zvažujem, že to budem riešiť aj právnou cestou. Naozaj to zvažujem. Jediné, čo ma odrádza, je fakt, že sa mi nechce takýmito zakomplexovanými ľuďmi ani zapodievať. Hlavne takými, ktorým je ľúto, že tu už nevládnu komunisti,“ dodal Maroš. Ten tiež priznal, že s Hoptom sa nemieni nijako kontaktovať. „Ide o nejakého komunistického politika z východu a s takým človekom nemienim komunikovať, keďže komunisti a fašisti sú tá istá sorta. Len ohovárať druhých bez toho, aby sme sa poznali,“ prezradil nám umelec, ktorý si myslí, že jeho činy a minulosť hovoria samy za seba.

„Na zjazde SZM, kde som mal prejav, dva alebo tri roky pred revolúciou, keď sa ešte všetci báli, tam som bol pozvaný a využil som tú situáciu, aby som im verejne povedal, čo si o nich myslím,“ povedal Kramár. Ten mal dokonca podľa jeho slov na rok zakázané vystupovať v televízii aj rozhlase. „A bol by som rád, keby títo bezcharakterní ľudia zverejnili celý môj príspevok zo zjazdu,“ povedal na záver rozhorčený herec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí
A elongated white toilet with the seat lid in the up position. The toilet is highlighted with a spot light coming from above. This sparse room has blue-green walls and a dark hardwood floor.
Foto
Viete, čo sa deje po spláchnutí WC? Budete v šoku! Po tomto si dáte dobrý pozor na to, ako to urobíte
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Pátranie so smutným záverom: Mladučká Ukrajinka († 14) si mala siahnuť na život
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Aktualizované
Slovensko predalo švajčiarskym investorom dlhopisy za 635 miliónov eur
(ilustračné foto).
Súdna rada rešpektuje právo na kritiku: Účelové výzvy na stíhanie sudcov však považuje za neakceptovateľné
Richard Rybníček
Únia miest Slovenska: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy
Na snímke poslanec NRSR Branislav Gröhling (SaS)
Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný: Tvrdí, že rieši aj vlky a rysy
(ilustračné foto)
Školáčky zažili horor: Útočník na ne vytiahol nôž! Pozrite sa, čo im spôsobil
Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.
V Budmericiach sa šíri, že Šimkovičová chce kúpiť kaštieľ: Ministerstvo kultúry reaguje!
Videá potvrdzujú, že iránske rakety a drony zasiahli ciele v Izraeli.
Veľmoci si povedali dosť: Uvalia rozsiahle sankcie po útoku na Izrael!
Na mieste zasahujú hasiči.
Vodiči, dávajte si pozor: Na rýchlostnej ceste horelo auto!
Young man smoking a cigarette in front a building in a city street
Fajčíte? Ak dostanete chuť na cigaretku v tomto meste, POZOR! Hrozí vám mastná pokuta